Arkadaşım Facebook'ta kam pihtilasmasi yaşayan anneler hamileler grubu var orda bütün sorularına cevap bulabilirsin oraya gelArkadaşlar slm ben 8+3 günlük hamileyim . Kilom 74 . (aşağıdaki tedavilerden ve stresten arttı) Hamile kalır kalmaz günde 1 oksapar 0,4 iğne ve 1 adet coraspirin ilaç verdi doktorum.
Ancak bu konuda forumlarda aşırı farklı şeyler okudum. Neredeyse pıhtılaşmanın tamamını okudum. Lütfen factor V leiden heterozigot hamile olanlar kullandıkları dozu doğuranlar vs bilgilerini paylaşabilir mi? bazı hamileler 0,6 iğne kullanmış. Heterozigot olup 0,4 yeten oldu mu?
Sağlıklı bir doğum yapmak istiyorum. 39 yaşımdayım 5 tüp bebek ,6 yumurta toplama bir hsg bir histeroskopi , 4 pgd yaptırdım. çocuğum yok.
ilk hamileliğim. lütfen yardımcı olun ve deneyimlerinizi paylaşın. Ayrıca pıhtılaşma için gerekli dozu belirleyen testten bahsettiler böyle bişey var mı? bunun dışında bebeğin ilerleyen aylarında tehlikeye girmemesi için sezeryanla aldırmayı düşünüyorum. 34. haftada doktoruma danışarak . bir de bebeğe kan akışında problem olup olmadığını ilerleyen aylarda doppler ultrasonla anlaya biliyor muyuz?
0,6 ilaç kullan diyen doktorlarımda oldu. Ancak şu anki doktorum zaten hem coraspirin hem de iğnen var gerek yok dedi. Yabancı kaynaklar da da factor V leiden gebelerde başarı oranının 0,4lük iğne ve coraspirinle arttığını okudum acil yardım:)
Arkadaşlar slm ben 8+3 günlük hamileyim . Kilom 74 . (aşağıdaki tedavilerden ve stresten arttı) Hamile kalır kalmaz günde 1 oksapar 0,4 iğne ve 1 adet coraspirin ilaç verdi doktorum.
Ancak bu konuda forumlarda aşırı farklı şeyler okudum. Neredeyse pıhtılaşmanın tamamını okudum. Lütfen factor V leiden heterozigot hamile olanlar kullandıkları dozu doğuranlar vs bilgilerini paylaşabilir mi? bazı hamileler 0,6 iğne kullanmış. Heterozigot olup 0,4 yeten oldu mu?
Sağlıklı bir doğum yapmak istiyorum. 39 yaşımdayım 5 tüp bebek ,6 yumurta toplama bir hsg bir histeroskopi , 4 pgd yaptırdım. çocuğum yok.
ilk hamileliğim. lütfen yardımcı olun ve deneyimlerinizi paylaşın. Ayrıca pıhtılaşma için gerekli dozu belirleyen testten bahsettiler böyle bişey var mı? bunun dışında bebeğin ilerleyen aylarında tehlikeye girmemesi için sezeryanla aldırmayı düşünüyorum. 34. haftada doktoruma danışarak . bir de bebeğe kan akışında problem olup olmadığını ilerleyen aylarda doppler ultrasonla anlaya biliyor muyuz?
0,6 ilaç kullan diyen doktorlarımda oldu. Ancak şu anki doktorum zaten hem coraspirin hem de iğnen var gerek yok dedi. Yabancı kaynaklar da da factor V leiden gebelerde başarı oranının 0,4lük iğne ve coraspirinle arttığını okudum acil yardım:)
Nerede doz testi yaptırdınız hangi hastsneFactor V ve Faktör 12 heterozigotum. 2 düşükten sonra doğum yaptım çok şükür. ilk gebeliğimde ilaç yok. ikinci gebelikte 0,6 oksapar + coraspin kullandım. düşük nedeni olarak doz yetersizliği söylendi. son gebeliğimde perinatologa gittim, coraspin ve 04x2 oksaparla başladık. 5 gün sonra doz için kan testi oldum. doz yetersizliği çıktı yeniden. 06x2'ye yükseltildi dozum. ayrıca ilk üç ay deltakortril kullnadım ancak o diğer mutasynla ilgiliydi ,faktör V ile ilgili değil. bu şekilde sağlıklı bir doğum yaptım çok şükür.. sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ederim.
Amin inşallahFactor V ve Faktör 12 heterozigotum. 2 düşükten sonra doğum yaptım çok şükür. ilk gebeliğimde ilaç yok. ikinci gebelikte 0,6 oksapar + coraspin kullandım. düşük nedeni olarak doz yetersizliği söylendi. son gebeliğimde perinatologa gittim, coraspin ve 04x2 oksaparla başladık. 5 gün sonra doz için kan testi oldum. doz yetersizliği çıktı yeniden. 06x2'ye yükseltildi dozum. ayrıca ilk üç ay deltakortril kullnadım ancak o diğer mutasynla ilgiliydi ,faktör V ile ilgili değil. bu şekilde sağlıklı bir doğum yaptım çok şükür.. sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ederim.
Doz testi ne diye geçiyorAmin inşallah
Amin inşallah
anti factor xaDoz testi ne diye geçiyor
Amin inşallah
Peki hangi hastanede yaptırdınız bir de değeriniz neydi acaba yani direkt doz testinde çıkıyor mu sonuç işte şunu kullanmalısın diyeanti factor xa
özel bir labda yaptırdım. bana verilen bilgiye göre bu test ankarada bir lab da yapılıyormuş. O lab'ın anlaşmalı olduğu bir yerde yaptırdım ben de. ücreti 350 diye kalmış aklımda ama 1 yıl oldu, emin değilim.Peki hangi hastanede yaptırdınız bir de değeriniz neydi acaba yani direkt doz testinde çıkıyor mu sonuç işte şunu kullanmalısın diye
iğnenin dozu önemli bişey cnm .Doktoruna ilk gittiğinde sor mutlaka.şimdi buradan biz ne desek yanlış olurÖncelikle merhaba.tecrubelerinize ihtiyacim.acil yardim lütfen.sizde bu deyerlerle klensan 0,4 yeterlimi yoksa 0,6 yami yukseltmeliyim.bizim buralarda anti faktor xa testi yapilacak hastane yok,anne olmak icin baya gec kalmsim ,bu kes dogru yolu bulmama yardim edin lutfen
Öncelikle merhaba.tecrubelerinize ihtiyacim.acil yardim lütfen.sizde bu deyerlerle klensan 0,4 yeterlimi yoksa 0,6 yami yukseltmeliyim.bizim buralarda anti faktor xa testi yapilacak hastane yok,anne olmak icin baya gec kalmsim ,bu kes dogru yolu bulmama yardim edin lutfen
Çok teşekkür canim ,amin,cümlemiz inşâAllahBizim dememiz yanlış yönlendirebilir sizi. inşallah sağlıcakla kavuşursunuz bebeğinize. Kan testi yapılarak dozum ayarlandı ama sonrasında da her kontrol de kordon kanının akışına ultrasonla baktı dr um. Siz de doktorunuzla konuşun size uygun bir yol bulacaktır
merhaba mthft c677t olanlar igne kullaniyormu yoksa sadece coraspin miArkadaşlar slm ben 8+3 günlük hamileyim . Kilom 74 . (aşağıdaki tedavilerden ve stresten arttı) Hamile kalır kalmaz günde 1 oksapar 0,4 iğne ve 1 adet coraspirin ilaç verdi doktorum.
genetik doktoru coraspin gerekyok dediBenımde myçthfr 677 heterizogot banada önemli diil diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?