Canım kan sulandırıyor diye gidip gelip soyup yiyordum diyor canıda çrkiyormuş zaten.ben zararını duymadım varmı öyle birşey?Limon derken nasil tuketmis gebelikte canm ekşi zararli degilmi
Yapışıklık belirtisi neydi? Kğrtaj sonradı ağrın sızın kanaman olmuşmuydu?Kalbi durdu kurtaj oldum 28 gun sonra adet gördüm normali 6 gun sürdü sonra ara ara lekelendim 10.gun bitti rahim filmi çekildim o ay yapisiklik varmis sonra histeroskopi oldum sonraki ay gebe kaldim
Teşekür ederim Canım sağol bizde yaptık genetik test sonuçları bekliyoruz.Canım çok geçmiş olsun. Yapmış birine pıhtılaşma çıkmış.
Adet gördüğün halde nasıl yapışıklık varmış kiKalbi durdu kurtaj oldum 28 gun sonra adet gördüm normali 6 gun sürdü sonra ara ara lekelendim 10.gun bitti rahim filmi çekildim o ay yapisiklik varmis sonra histeroskopi oldum sonraki ay gebe kaldim
Hayir olmadi rahim filminde cikti sadece cok az varmış gebe kalirsin ama dusuk olur temizlemek lazim dedi histeroskpi yaptiYapışıklık belirtisi neydi? Kğrtaj sonradı ağrın sızın kanaman olmuşmuydu?
Ileri derece degil son kurtajdan sonra olmuş dedi çok fazla degilse adeti etkilemez dediAdet gördüğün halde nasıl yapışıklık varmış ki
Ben varım 17 de oğlum 2013 de kızım sağlıklı oldu 2016 ve 2020 de 16 haftalık 2 düşük yaptım.Suan yine hamileyimBir fikri olan yokmu
İkiside mi 16 haftalıktı. Çok geç miş olsun. Peki genetik test yaptırdınız mı. Birde son düşüüğünüzden kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız. Bu arada gözünüz aydın inşallah bu bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..Ben varım 17 de oğlum 2013 de kızım sağlıklı oldu 2016 ve 2020 de 16 haftalık 2 düşük yaptım.Suan yine hamileyim
Az olsada gebeliği etkiliyormu peki ?Ileri derece degil son kurtajdan sonra olmuş dedi çok fazla degilse adeti etkilemez dedi
Gördüm canm msjını düşüğe nasıl sebeb oluyormuşki ben hsg yi dedim doktoruma da 2 ay kalamazsan bakarız dedi.. 2 ay zaman kaybetmek istemiyorum eğer öyle bişe varsa senin kaçıncı düşük kürtaj işlemin nasıl oldu neyle yapıldı ?Hayir olmadi rahim filminde cikti sadece cok az varmış gebe kalirsin ama dusuk olur temizlemek lazim dedi histeroskpi yapti
Ne demek canm gebeligi soyle etkiliyor dedi gebe kalirsin ama ileriki haftalarda yer daralir dusuk riski erken dogum riski olur dedi birde gebe kalmada güçlük cekersin demişti ben 4 defa kurtaj oldum son kurtajda boyle dedi belkide son gebeligim de vardi bilemedim çünkü 10 ay gebe kalamamıştım ovulasyon testi ile gebe kalmıştım 8 haftalikken kalbi durdu baska nedenlerde var kan pihtilasmam var ama yapisiklikta sorun yaparAz olsada gebeliği etkiliyormu peki ?
Kusura bakma sanada sorup druyorum ama aklıma takılan bi konuydu bilgilenmek amaçlı sormak istedim..
İnşallah hepimizin yemiz çıkar haberleşelim bende merakla bekliyorumTeşekür ederim Canım sağol bizde yaptık genetik test sonuçları bekliyoruz.
Anladım balım teşekkür ederim doktorumla bida görüşme sağlayım inşAllah..Ne demek canm gebeligi soyle etkiliyor dedi gebe kalirsin ama ileriki haftalarda yer daralir dusuk riski erken dogum riski olur dedi birde gebe kalmada güçlük cekersin demişti ben 4 defa kurtaj oldum son kurtajda boyle dedi belkide son gebeligim de vardi bilemedim çünkü 10 ay gebe kalamamıştım ovulasyon testi ile gebe kalmıştım 8 haftalikken kalbi durdu baska nedenlerde var kan pihtilasmam var ama yapisiklikta sorun yapar
Evet yaptırdım 2 gende mutasyon ve lupus antikoagülan positif ecopirin 150 mg ve enix 0.6 iğne kullanıyorum 5 ay sonra gebe kaldimİkiside mi 16 haftalıktı. Çok geç miş olsun. Peki genetik test yaptırdınız mı. Birde son düşüüğünüzden kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız. Bu arada gözünüz aydın inşallah bu bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız..
Benimde 2018 de oğlum. Doğdu sağlıklı. 2019 da 2020 de düşük yaptım. Son düşüğüm 20 haftalık tı test yaptırdım sonuçları beklıyoruz..
Lupus kac cikti canm ben dusukten sonra tahlil yaptim 45 cikti pozitif yani 2 ay sonra tekrar yaptim negatif çıktı varmi yokmu anlamadim yaa sende lupusa dair belirtiler varmiEvet yaptırdım 2 gende mutasyon ve lupus antikoagülan positif ecopirin 150 mg ve enix 0.6 iğne kullanıyorum 5 ay sonra gebe kaldim
Ya nasıl oluyor acaba sağlıklı bebek varken bunlar nasıl çıkabiliyor diye insan düşünmeden edemiyor. Ama onların yaşayacak ömrü varmış demek kiEvet yaptırdım 2 gende mutasyon ve lupus antikoagülan positif ecopirin 150 mg ve enix 0.6 iğne kullanıyorum 5 ay sonra gebe kaldim
46 cıktı dusukten 2 ay sonra bende göz hassasiyeti ve eklem ağrısı var şuan ramotoloji arastiriyo teşhis daha koyulmadiLupus kac cikti canm ben dusukten sonra tahlil yaptim 45 cikti pozitif yani 2 ay sonra tekrar yaptim negatif çıktı varmi yokmu anlamadim yaa sende lupusa dair belirtiler varmi
Igne dozunuzu doktor mu belirledi ben sadece 04 oksapar kullaniyorum aspirini leke olunca biraktim46 cıktı dusukten 2 ay sonra bende göz hassasiyeti ve eklem ağrısı var şuan ramotoloji arastiriyo teşhis daha koyulmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?