• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Burada ilaç paylaşımı yapamıyorum ama buradaki kan profu bana bu iğnenin sadece vücuda zararlı olanı baskılayıp geri kalanını güçlendirdiğini kortizon gibu tüm bağışıklığı baskılayıp hastada oluşabilecek tehlikeleri önlediğini söylemişti.Belki türkiye de kullanılan bağışıklık serumlarıyla aynı içeriğe sahiptir.
Bana kalırsa da bağışıklık serumuyla aynı içeriğe sahip olabilir.Hayirlisi olsun artık ☺️

Deltacortril 5 mg vermişti türkiyedeki doktorum.Burda onu bıraktırıp haftalık bağışıklık iğnesi yapıldı göbekten 4 hafta yaptım.yani toplamda 1 ay deltacortril 1 ay da iğne kullandım.yani 12.haftada bıraktım hepsini.
Kesinlikle doğru metod benimde protein s düşük onedenle benimde bu bağışıklık serumu yada iğnesine ilk üç ay devam etmrm gerekiyordu sanırım.doktorumlada bunu konuşmuştuk zaten.senin hangi genlerde sıkıntı var.

Benim de sonradan aklima geldi,bağışıklık serumuyla aynı olabilecegi.Bir diğeri de Acaba kan sulandırıcı igneyle kortizon da ters orantılı olabilir mi ..
Hayır onu sordum hematoluğa bağışıklık düşük ise onun tedavisi nedir diye söylediği onun tedaviside bu kan sulandırıcılarmış.yani benim hem bağışıklığım düşükse hemde pıhtılaşma sorunum varsa iğne dozumun yetmemiş olması mümkün. Anlaşılan bağışıklık düşük ise kortizon, bağışıklık serumu ve kan sulandırıcı iğnelerle üç ayı geçirmek mantıklı bunları tekrardan doktorumla gözden geçirecez şu beneklerimin genetik sonucunu bekliyorum

Hayır onu sordum hematoluğa bağışıklık düşük ise onun tedavisi nedir diye söylediği onun tedaviside bu kan sulandırıcılarmış.yani benim hem bağışıklığım düşükse hemde pıhtılaşma sorunum varsa iğne dozumun yetmemiş olması mümkün. Anlaşılan bağışıklık düşük ise kortizon, bağışıklık serumu ve kan sulandırıcı iğnelerle üç ayı geçirmek mantıklı bunları tekrardan doktorumla gözden geçirecez şu beneklerimin genetik sonucunu bekliyorum
Yani kortizon da mı fazla dozlu kullanılması gerekiyor☺️

Kesinlikle doğru metod benimde protein s düşük onedenle benimde bu bağışıklık serumu yada iğnesine ilk üç ay devam etmrm gerekiyordu sanırım.doktorumlada bunu konuşmuştuk zaten.senin hangi genlerde sıkıntı var.
Benim 4 gen sıkıntılı protein s düşük.fatör 5leiden faktör 2 ve mtrhler sıkıntılı heterezigot.

Normalde yapmaz bende cok az oldu doktorum aspirini birakmami soyledi progestan iğne başlattı birde canm igneyi yavas sıkın bitincede yerini ovmayın asla morartir
Öyle mi ben de ovdum teşekkür ederim. Aslında lekeleme derken rengine göre değişir galiba benim köyü renk bir lekelenme değil de koyu sari gibi farkli bir reng afedersiniz o şekilde.

Yani kortizon da mı fazla dozlu kullanılması gerekiyor☺️
Ben 2.5 mg kullandım yetti ama gün aşırıya indirince 2 hafta sonra kalpleri durdu ama bence deltacottril 2.5 mg yeter.sadece şu bağışıklık serumunu kesinlikle üç ay almak laxım birde iğne dozunu doğru ayarlamak gerek.vallaha bana bunları uygulacak cesur doktor lazım arıyorum bakalım benim kaybedeceğim birşeyim kalmadı yaş 39 kaç kayıp yaşadım

Ben 2.5 mg kullandım yetti ama gün aşırıya indirince 2 hafta sonra kalpleri durdu ama bence deltacottril 2.5 mg yeter.sadece şu bağışıklık serumunu kesinlikle üç ay almak laxım birde iğne dozunu doğru ayarlamak gerek.vallaha bana bunları uygulacak cesur doktor lazım arıyorum bakalım benim kaybedeceğim birşeyim kalmadı yaş 39 kaç kayıp yaşadım
Hangi şehirdesin? Riskli gebelik uzmanina gittin mi hiç

Arkadaşım senle aynı şeyi düşünüyorum.zaten kan sulandırıcı iğne ve serum düzenlediği için bir de deltacortil belki azlığı yeterlidir.Rabbim açsın kapilarini, karşılaştırsın öyle hekimlerle bizleri 🤲🤲 sahiplensin ve desin ki bu evet Basaricaz bunu 🤗

Back