- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
- 53
İnşallah canım ya bende inanıyorum kendi ilacımızı kendimiz bulacaz Allahım hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinArkadaşım senle aynı şeyi düşünüyorum.zaten kan sulandırıcı iğne ve serum düzenlediği için bir de deltacortil belki azlığı yeterlidir.Rabbim açsın kapilarini, karşılaştırsın öyle hekimlerle bizlerisahiplensin ve desin ki bu evet Basaricaz bunu
Canım brn istanbuldayım.riskli grbrlik uzmanı değilde tüp bebek doktorum takipteydi ama 10. Haftada gönderecekti sadece hematolağa yönlendirdi o srnin dozları ayarladın kafamıza göre bişey yapmayalım dedi.ama kendisi iğne ve ilaçlara devam ediyordu.ben iki hrmatologla görüştüm bir hocanın gönderdiği profa gittim birde başka bir profa 0,4 iğne dozuyla devam dediler.Hangi şehirdesin? Riskli gebelik uzmanina gittin mi hiç
Bence riskli gebelik uzmanına git onlar bu işte uzmanCanım brn istanbuldayım.riskli grbrlik uzmanı değilde tüp bebek doktorum takipteydi ama 10. Haftada gönderecekti sadece hematolağa yönlendirdi o srnin dozları ayarladın kafamıza göre bişey yapmayalım dedi.ama kendisi iğne ve ilaçlara devam ediyordu.ben iki hrmatologla görüştüm bir hocanın gönderdiği profa gittim birde başka bir profa 0,4 iğne dozuyla devam dediler.
Cok sukur cok sevindim adina bende cuma 6+3 te gidecegim insallah duyarım Allahim evlatlarimizi bağışlasın bize insallah5+6 iken duyduk şükürler olsun. Inşallah alışırım ben de
Olunur bende 28 gun sonra oldumHanımlar hayırlı sabahlar Rabbim hamiş olanlara evladığını bağışlasın sağlıkla yolunu bekleyenlerede Tez vakitte nasip etsin inşallah..
kürtajın 25. Günü adet olurmu ?
Çok sağ olun inşallah bu sevinci Allah size de yaşatsın ve sağlıklı şekilde kulaklarımıza almayı nasip etsin. Duyarsınız siz de inşallah. Güzel haberlerinizi alalımCok sukur cok sevindim adina bende cuma 6+3 te gidecegim insallah duyarım Allahim evlatlarimizi bağışlasın bize insallah
Anladm canm tşk ederim peki kürtajdan sonra kanaman ne kdar sürmüştü ve adet ne kadar sürdü sıkıntı neydi gebe kaldın mı ?Olunur bende 28 gun sonra oldum
Bende öyle düşünüyorum arkadaşımla birlikte hamile kaldık o üç tane benim çevremdeki profa gitti riskli gebelik uzamanı ve oda bebeklerimi kaybetti. Bu dozu herkes ayarlayamıyor.cesaret edemiyorlar yada dediğim gibi gözü kara doktor lazım bize.istanbul avrupa yakasında şimdi böyle bir doktor arıyorumBence riskli gebelik uzmanına git onlar bu işte uzman
Ins bulursun cnm..Bende öyle düşünüyorum arkadaşımla birlikte hamile kaldık o üç tane benim çevremdeki profa gitti riskli gebelik uzamanı ve oda bebeklerimi kaybetti. Bu dozu herkes ayarlayamıyor.cesaret edemiyorlar yada dediğim gibi gözü kara doktor lazım bize.istanbul avrupa yakasında şimdi böyle bir doktor arıyorum
İnşallah çok sağol canımIns bulursun cnm..
İnşallah bulursun canımBende öyle düşünüyorum arkadaşımla birlikte hamile kaldık o üç tane benim çevremdeki profa gitti riskli gebelik uzamanı ve oda bebeklerimi kaybetti. Bu dozu herkes ayarlayamıyor.cesaret edemiyorlar yada dediğim gibi gözü kara doktor lazım bize.istanbul avrupa yakasında şimdi böyle bir doktor arıyorum
Sağol canım ya inşallahİnşallah bulursun canımriskli gebelik uzmanlarından sana iyi gelen denk gelsin inşallah.Sifa verecek hekimler denk gelsin
Bir fikri olan yokmuMerhaba kızlar. Hiç sağlıklı çocuğu olup sonradan 2. 3. BebekDe üst üste düşük yaşayanlarınız varmı?
Benim bir tanıdığımda oldu yaşı küçüktü evlendiğinde kızını doğdu ardından iki düşüğü oldu sonra tekrar sağlıklı doğum yaptı. Ama 4. De iğne kullandı 0,4 ve limon bol bol. İlkinde hiçbirşey kullanmamış tabiBir fikri olan yokmu
Benim gibi aynı benim de oğlumdan sonra 2 kez düşüğüm oldu. Biri 5 aylıktı kızıı kaybettim. Biri daha küçüktü 6 haftalıkken düşük oldu. Bende oğlumu 21 yaşımda doğurdum. Peki tanıdığınız test falan yaptırdı mı genetik test? Bişey çıkmış mı acabaBenim bir tanıdığımda oldu yaşı küçüktü evlendiğinde kızını doğdu ardından iki düşüğü oldu sonra tekrar sağlıklı doğum yaptı. Ama 4. De iğne kullandı 0,4 ve limon bol bol. İlkinde hiçbirşey kullanmamış tabi
Canım çok geçmiş olsun. Yapmış birine pıhtılaşma çıkmış.Benim gibi aynı benim de oğlumdan sonra 2 kez düşüğüm oldu. Biri 5 aylıktı kızıı kaybettim. Biri daha küçüktü 6 haftalıkken düşük oldu. Bende oğlumu 21 yaşımda doğurdum. Peki tanıdığınız test falan yaptırdı mı genetik test? Bişey çıkmış mı acaba
Amiin inşallahÇok sağ olun inşallah bu sevinci Allah size de yaşatsın ve sağlıklı şekilde kulaklarımıza almayı nasip etsin. Duyarsınız siz de inşallah. Güzel haberlerinizi alalım
Kalbi durdu kurtaj oldum 28 gun sonra adet gördüm normali 6 gun sürdü sonra ara ara lekelendim 10.gun bitti rahim filmi çekildim o ay yapisiklik varmis sonra histeroskopi oldum sonraki ay gebe kaldimAnladm canm tşk ederim peki kürtajdan sonra kanaman ne kdar sürmüştü ve adet ne kadar sürdü sıkıntı neydi gebe kaldın mı ?
Limon derken nasil tuketmis gebelikte canm ekşi zararli degilmiBenim bir tanıdığımda oldu yaşı küçüktü evlendiğinde kızını doğdu ardından iki düşüğü oldu sonra tekrar sağlıklı doğum yaptı. Ama 4. De iğne kullandı 0,4 ve limon bol bol. İlkinde hiçbirşey kullanmamış tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?