- 14 Şubat 2016
- 2.616
- 3.363
- 133
Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Bakalım biz genetiğe ve payolojiye yolladık en iyi iki yere.sonuç çıkınca neden dolayı kaybettiğim ortaya çıkacak.ben uzun süredir araştırma yapıyorum inan iğne dozu düzgün ayarlandığı taktirde bebeğini kucağına sağlıklı alan çok kişide var.bu sayı azımsanacak kadar küçük değil.piyasada 8000 lik iğne varmı? Sen ne kullanıyorsun?ayrıca bu iğne dışında farklı şeyler kullandınmı?Hangi genlerde sıkıntı var sizin?Benim 4 genim sıkıntılı ve protein s düşük.Bende ikiz gebeliği 0.6 ile kaybettim.Ayrıca şunu söyleyebilirim ki bu iğnelerin kilo ile hiç alakası yok.o normal pıhtılaşması olanlar için geçerli hastalığı ameliyatı vs olanlar için.Ben günde iki kere 0.4 vurularak gebeliğimi 20.haftaya kadar ilerletmiştim doz testi de bunun yeterli olduğunu ispatlamıştı ancak bebeğimi engelinden dolayı kaybettim yani pıhtılaşmadan değil.şu an yine hamileyim 17.haftama giriyorum yarın. 8000anti 4ml iğne vuruluyorum bu da iki tane oksapar 4ml e eşit içerik olarak.Yanında da coraspin var şükür herşey yolunda.6 haftada bir bana doz testi yapılıyor.
Son düzenleme: