Bana kalırsa da bağışıklık serumuyla aynı içeriğe sahip olabilir.Hayirlisi olsun artıkBurada ilaç paylaşımı yapamıyorum ama buradaki kan profu bana bu iğnenin sadece vücuda zararlı olanı baskılayıp geri kalanını güçlendirdiğini kortizon gibu tüm bağışıklığı baskılayıp hastada oluşabilecek tehlikeleri önlediğini söylemişti.Belki türkiye de kullanılan bağışıklık serumlarıyla aynı içeriğe sahiptir.
Birden sıkmasın yavaş yavaş enjekte etsin...aciyor normal ama alisiyor insanEşime göbeğinden iğne vururdum ve çok acıdı yandı göbek bölgem bu ikinci iğnem normal mi bu durum
Bugün çok yandı korktum peki iğne lekeleme yapar mıBirden sıkmasın yavaş yavaş enjekte etsin...aciyor normal ama alisiyor insan
Kesinlikle doğru metod benimde protein s düşük onedenle benimde bu bağışıklık serumu yada iğnesine ilk üç ay devam etmrm gerekiyordu sanırım.doktorumlada bunu konuşmuştuk zaten.senin hangi genlerde sıkıntı var.Deltacortril 5 mg vermişti türkiyedeki doktorum.Burda onu bıraktırıp haftalık bağışıklık iğnesi yapıldı göbekten 4 hafta yaptım.yani toplamda 1 ay deltacortril 1 ay da iğne kullandım.yani 12.haftada bıraktım hepsini.
Hayır onu sordum hematoluğa bağışıklık düşük ise onun tedavisi nedir diye söylediği onun tedaviside bu kan sulandırıcılarmış.yani benim hem bağışıklığım düşükse hemde pıhtılaşma sorunum varsa iğne dozumun yetmemiş olması mümkün. Anlaşılan bağışıklık düşük ise kortizon, bağışıklık serumu ve kan sulandırıcı iğnelerle üç ayı geçirmek mantıklı bunları tekrardan doktorumla gözden geçirecez şu beneklerimin genetik sonucunu bekliyorumBenim de sonradan aklima geldi,bağışıklık serumuyla aynı olabilecegi.Bir diğeri de Acaba kan sulandırıcı igneyle kortizon da ters orantılı olabilir mi ..
Yani kortizon da mı fazla dozlu kullanılması gerekiyorHayır onu sordum hematoluğa bağışıklık düşük ise onun tedavisi nedir diye söylediği onun tedaviside bu kan sulandırıcılarmış.yani benim hem bağışıklığım düşükse hemde pıhtılaşma sorunum varsa iğne dozumun yetmemiş olması mümkün. Anlaşılan bağışıklık düşük ise kortizon, bağışıklık serumu ve kan sulandırıcı iğnelerle üç ayı geçirmek mantıklı bunları tekrardan doktorumla gözden geçirecez şu beneklerimin genetik sonucunu bekliyorum
Normalde yapmaz bende cok az oldu doktorum aspirini birakmami soyledi progestan iğne başlattı birde canm igneyi yavas sıkın bitincede yerini ovmayın asla morartirBugün çok yandı korktum peki iğne lekeleme yapar mı
Benim 4 gen sıkıntılı protein s düşük.fatör 5leiden faktör 2 ve mtrhler sıkıntılı heterezigot.Kesinlikle doğru metod benimde protein s düşük onedenle benimde bu bağışıklık serumu yada iğnesine ilk üç ay devam etmrm gerekiyordu sanırım.doktorumlada bunu konuşmuştuk zaten.senin hangi genlerde sıkıntı var.
Öyle mi ben de ovdum teşekkür ederim. Aslında lekeleme derken rengine göre değişir galiba benim köyü renk bir lekelenme değil de koyu sari gibi farkli bir reng afedersiniz o şekilde.Normalde yapmaz bende cok az oldu doktorum aspirini birakmami soyledi progestan iğne başlattı birde canm igneyi yavas sıkın bitincede yerini ovmayın asla morartir
Evet morarma yapabiliyor.Bugün çok yandı korktum peki iğne lekeleme yapar mı
Ben 2.5 mg kullandım yetti ama gün aşırıya indirince 2 hafta sonra kalpleri durdu ama bence deltacottril 2.5 mg yeter.sadece şu bağışıklık serumunu kesinlikle üç ay almak laxım birde iğne dozunu doğru ayarlamak gerek.vallaha bana bunları uygulacak cesur doktor lazım arıyorum bakalım benim kaybedeceğim birşeyim kalmadı yaş 39 kaç kayıp yaşadımYani kortizon da mı fazla dozlu kullanılması gerekiyor
Seninle aynıyız sadece faktör 2 yok bendeBenim 4 gen sıkıntılı protein s düşük.fatör 5leiden faktör 2 ve mtrhler sıkıntılı heterezigot.
O zamn akıntıdır sari renkteyse doktora gidince soyle enfeksiyon olabilirÖyle mi ben de ovdum teşekkür ederim. Aslında lekeleme derken rengine göre değişir galiba benim köyü renk bir lekelenme değil de koyu sari gibi farkli bir reng afedersiniz o şekilde.
Biraz kötü bir insanım inşallah zamanla kendi kendime yaparimEvet morarma yapabiliyor.
Bir de ben kendim yapıyorum daha az aciyor sen de kendin denesen
Kalp atışı için gitmiştik heyecandan sormayı unutmusum 21 randevum var tekrardan bir sıkıntı olursa daha erken giderim o zamanO zamn akıntıdır sari renkteyse doktora gidince soyle enfeksiyon olabilir
Korkak demek istemiştim ah bu klavyeBiraz kötü bir insanım inşallah zamanla kendi kendime yaparim
Kendi kendine alışırsan daha kolay emin ol bende igneden korkuyordum mecbur kalinca alıştım bir gun bile morartmadim bu arada kalp atışıni kac hafta kac günlükken duydunKorkak demek istemiştim ah bu klavye
Hangi şehirdesin? Riskli gebelik uzmanina gittin mi hiçBen 2.5 mg kullandım yetti ama gün aşırıya indirince 2 hafta sonra kalpleri durdu ama bence deltacottril 2.5 mg yeter.sadece şu bağışıklık serumunu kesinlikle üç ay almak laxım birde iğne dozunu doğru ayarlamak gerek.vallaha bana bunları uygulacak cesur doktor lazım arıyorum bakalım benim kaybedeceğim birşeyim kalmadı yaş 39 kaç kayıp yaşadım
Arkadaşım senle aynı şeyi düşünüyorum.zaten kan sulandırıcı iğne ve serum düzenlediği için bir de deltacortil belki azlığı yeterlidir.Rabbim açsın kapilarini, karşılaştırsın öyle hekimlerle bizleriBen 2.5 mg kullandım yetti ama gün aşırıya indirince 2 hafta sonra kalpleri durdu ama bence deltacottril 2.5 mg yeter.sadece şu bağışıklık serumunu kesinlikle üç ay almak laxım birde iğne dozunu doğru ayarlamak gerek.vallaha bana bunları uygulacak cesur doktor lazım arıyorum bakalım benim kaybedeceğim birşeyim kalmadı yaş 39 kaç kayıp yaşadım
5+6 iken duyduk şükürler olsun. Inşallah alışırım ben deKendi kendine alışırsan daha kolay emin ol bende igneden korkuyordum mecbur kalinca alıştım bir gun bile morartmadim bu arada kalp atışıni kac hafta kac günlükken duydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?