Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allah sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin. Bakalım biz genetiğe ve payolojiye yolladık en iyi iki yere.sonuç çıkınca neden dolayı kaybettiğim ortaya çıkacak.ben uzun süredir araştırma yapıyorum inan iğne dozu düzgün ayarlandığı taktirde bebeğini kucağına sağlıklı alan çok kişide var.bu sayı azımsanacak kadar küçük değil.piyasada 8000 lik iğne varmı? Sen ne kullanıyorsun?ayrıca bu iğne dışında farklı şeyler kullandınmı?

Son düzenleme:
Kesinlikle etkili bende takviye olarak hergün bir limon sıkıp içiyordum.ama genede bebkler büyüdükçe iğne ve aspirin çok önemli.hatta bir ay maydanoz ve iki limon blend edip içtim detox amaçlı o ay doğal yoldan hamile kalmıştım ilk kez.ben pıhtılaşmam olduğunu bilmiyordum gene bebeğimi kaybetmiştim 2 aylık

Çok sağol canım bende faktör5 heterizigot
Evet bende de o heterozigot cikti
Bu kortizon isini soracağım doktora bir kisi daha vardı kullanan baska topikte demek ki ise yarıyor...

Evet piyasada 08lik iğne var ama benim doktorum 4lük iğneden günde iki kere vurmamı istemişti sabah akşam.bağışıklık baskılayıcı kullandım yaklaşık 3 ay.progestan ve coraspin kullanıyorum hala.İlk üç ay folbiol benexol de kullandım.iş için yurt dışına geldim burada da hemen hemen aynı tedavi uygulanıyor.6 haftada bir gidip hemotolojide kana baktırıyorum ona göre iğne dozunu ayarlıyorlar.Yalnız burda oksapar ya da clexan verilmedi bana.Başka bir kan sulandırıcı kullanıyorum

Teşekkürler demekli yurtdışındada toz testi önemseniyor burdakilerin birçoğu önemsemiyor zaten önemsemiş olsalardı bebğimizi kaybetmezdik.bağışıklık baskılayıcı olarak be kullandınız? Ben günde 2.5 mg deltocottril kullandım ama kalp atışı duyulunca gün aşırıya indirdi acaba indirmeseydi daha ı iyi olurdu bilemedim.

Merhaba kızlar. Hiç sağlıklı çocuğu olup sonradan 2. 3. BebekDe üst üste düşük yaşayanlarınız varmı?

Kızlar birde sonuçlara internetten bakabiliyor muyuz genetik test sonuçları e nabız da görünür mü

Deltacortril 5 mg vermişti türkiyedeki doktorum.Burda onu bıraktırıp haftalık bağışıklık iğnesi yapıldı göbekten 4 hafta yaptım.yani toplamda 1 ay deltacortril 1 ay da iğne kullandım.yani 12.haftada bıraktım hepsini.

Bağışıklık baskılayıcı ilaçları Dr çok önemsiyor .Hep en azla baslamak istiyorlar .sizin 12 haftaya kadar kullandığınız doz ne kadar di .iğneler yani

Bağışıklık baskılayıcı ilaçları Dr çok önemsiyor .Hep en azla baslamak istiyorlar .sizin 12 haftaya kadar kullandığınız doz ne kadar di .iğneler yani
Benim 08 e denk geliyor iğnem günlük.mesela türkiye de 4000 anti 4ml den günde iki kere yapıyordum burada 8000 anti 4ml den 1 tane yapıyorum içerik aynı oluyor.100 mg de coraspin günde iki kere progestan

Benim 08 e denk geliyor iğnem günlük.mesela türkiye de 4000 anti 4ml den günde iki kere yapıyordum burada 8000 anti 4ml den 1 tane yapıyorum içerik aynı oluyor.100 mg de coraspin günde iki kere progestan
Tek iğne iyi bence de,en azından bir sefer de kurtuliyorsun.Rabbim yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .Benimde 0.6 dan olan gebeliklerimde olmadı . Ramotoloji hekimi bana bir sonraki gebelikte artiricagini söyledi .Hayırlısı olsun arkadaşım

Benim 06lık da olmamış.ama işin garibi şu oldu.Ben onda da doz testi yapmıştım yeterli görünüyordu.sadece kortizon kullanmamıştım onda da.

Benim de şöyle oldu aslında bakarsanız . Kadın dogumcuyla olan da Bundan bir önceki gebeligimde 0.6 iğneyle 8+6 geldim .Artı olarak da kortizon ilacı 7.mg di yani kullandigimdan fazlaydı . Ramotoloji hekimim ise kortizon u kısa sürede 2:5 kadar indirdi .Aklım karıştı benim .Ayrıca ben bu gebeligim öncesi baya kortizon tedavisi aldim .Bilemedim ben

Ben buna nasip diyorum inşallah bize de nasip olur sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat

Ben buna nasip diyorum inşallah bize de nasip olur sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat
Rabbim nasip etsin inşallah alın saglikcakla bebeğinizi kucağınıza .Bağışıklık güçlendirici çok akıllıca bana kalırsa .Biz hep baskiliyaci kullanıyoruz.İnanin şuan bu mantıklı geldi bana

Burada ilaç paylaşımı yapamıyorum ama buradaki kan profu bana bu iğnenin sadece vücuda zararlı olanı baskılayıp geri kalanını güçlendirdiğini kortizon gibu tüm bağışıklığı baskılayıp hastada oluşabilecek tehlikeleri önlediğini söylemişti.Belki türkiye de kullanılan bağışıklık serumlarıyla aynı içeriğe sahiptir.

Benim de sonradan aklima geldi,bağışıklık serumuyla aynı olabilecegi.Bir diğeri de Acaba kan sulandırıcı igneyle kortizon da ters orantılı olabilir mi ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…