Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bana da doktor B 12 iğne verdi bide follibol folik asit ama ben tup mide ameliyatıyım emilim az olduğu için yazdı otizme mi sebep oluyor kullanmasammi
Cnm doktorlardan daha iyi bilemeyiz otizme sebep oluyor denilen dozlar cok yuksek dozlar gunluk 1000 mg kullandiriliyor zaten hamilelikte sorun yok dr verdiyse muhakkak kullan.ben ilk 3 ay 1000 mg kullandim dusuklerimden dolayi.dr Lara kulak vermek lazim saglimiz ve bebislerin sagligi icin kaldiki mide ameliyati olmussun dr verdiyse devam cnm.kac haftalik gebesin kaclik b12 kullaniyorsun.

Benim değerim 300 lerdeyken doktorum başlatmıştı kaybettim melek kızımı. Tekrsr hamile kaldığında öğrenir öğrenmez gel dedi

8+4 şuan ben iğne kullanıyorum b12 kaçlık olduğunu bilmiyorum

Merhaba istanbul avrupa yakasında ilaç dozunu testlerle ayarlayan iyi bir doktor var mı? Sürekli bebeğimi kaybediyorum pıhtılaşma yüzünden ilaç dozumu kaç profa gittim arttırmadı zararlıymış yok yetermiş gibi saçmalıklarla uğraştım

Merhaba gebelikte lupus için ilaç kullandiniz mi ?

merhaba bendede bunlar çıktı ama ne demek oluyor birşey bulamıyorum..' düşük + kürtajım oldu geçen ay 1 kimyasal gebelik doktor reglinin 2. gunu gel konusalım dedi ama bilen anlayan varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen benim reglim 40-50 gunde bir oluyor 1 ay daha beklemem cok sacma ama birşeyde diyemiyorsun

Eklentiler

• sss.png
    66,7 KB · Görüntüleme: 41
KVRCK
selam arkadaslar ben en bastaki tabloda olan kvrck uzun bir aradan sonra gruba girmek istedim sizler icin yapabilecegim yardimci olabilecegim sormak istediginiz seyler varsa emrinize amadeyim

2 geninizde pihtilasma var gebelikte kan sulandirici igne kullanmaniz gerekiyor

Merhaba benimde pihtilasmam var haberim yokken 3 kayip yasadim daha sonra araştırdım gebe kalinca igne ve aspirin kullandim ancak 8 haftalikken kalbi durdu simdi tekrar hamileyim 5 haftalik oldum igne progestan ve folik asit kullaniyorum degerlerime bakarmisiniz sizce saglikli dogum yapma sansim varmi
MTHFR A1298C , F XIII V34L HETEROZİGOT POLIFORMIZM
PAI-1 4G/5G HOMOZIGOT 5G5G GENOTIPI
SAPTANMISTIR

Neden saglikli dogum yapamayasin ki lutfen korkma maalesef trambofilin var ve ilaclarina baslamissin
İgnenin dozu yetmemis olabilir mesela ben biraz iri yari biriyim doktorum bana sabah aksam 0.4 clexan kullandirmisti

Neden saglikli dogum yapamayasin ki lutfen korkma maalesef trambofilin var ve ilaclarina baslamissin
İgnenin dozu yetmemis olabilir mesela ben biraz iri yari biriyim doktorum bana sabah aksam 0.4 clexan kullandirmisti
Ben 69 kiloyum boyum 163 doz icin yeterli dedi doktor aspirinde aliyordum cok az leke oldu 1 defa biraktirdi progestan ve oksapar kullaniyorum şimdilik bi sikinti yok keseyide gördüm şükür sagsaglim kucagima alirim insallah Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese nasip etsin inşllah

Amin insallah

Neler kullandınız yazabilirmisiniz?

Aspirin (günde 1) 34. Haftaya kadar kullandım.

Oksapar (0.6 günde iki) doğumdan 24 saat önce kesilmesi kararlaştırıldı. Doğumdan 12 saat sonra 0.6 x 1 olarak başladık 40 gğn kullanacağım.

Kortikostreoid (0.25 mg x 3) ilk 3 ay kullandım sonra aşamalı olarak kesildi. Tamamen kesilmesi sanırım 10 gün falan sürdü.

Progestan günde 3 kez vajinal fitil olarak kullandım. 12. Haftadan sonra günde 2 tane, 17 sonrası günde tek doz olarak kullandım. 24 sonrası tamamen kestik diye hatırlıyorum. Bu ilacı ağızdan da alabiliyorsunuz ancak ben de çok fazla yan etki yaptı, yan etkiyi azaltmak için fitil olarak kullandım.

Bunun dışında b vitamini ilk zamanlar kullandık tam kesildiği haftayı hatırlamıyorum. (10-12 olabilir)

Decavit, calcimax ve gynoferon kullandım. Kan değerlerim yükselmeyince ferro sanola geçtik, gene yükselmedi

İbrahim Saraçoğlunun videosunu görmüştüm limondan bahsediyordu bakın isterseniz

Ben bunu denedim ve fayda gördüğüme inanıyorum. Normalde gebeliği takip etmem, erken dönemde yakalamam ve hemen iğne başlamam gerekiyordu. Ancak gebeliği adet gecikmesinden de sonra çok geç fark ettim. Nasıl korktum anlatamam. Dr da pozitif sonuçla gidince geç kaldığım için ciddi ciddi kızdı. Neyse keseyi gördük rahatladık O sıralar ger gün düzenli olarak limon suyu içiyordum. Bunun etkisi olduğunu düşünüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…