Cnm doktorlardan daha iyi bilemeyiz otizme sebep oluyor denilen dozlar cok yuksek dozlar gunluk 1000 mg kullandiriliyor zaten hamilelikte sorun yok dr verdiyse muhakkak kullan.ben ilk 3 ay 1000 mg kullandim dusuklerimden dolayi.dr Lara kulak vermek lazim saglimiz ve bebislerin sagligi icin kaldiki mide ameliyati olmussun dr verdiyse devam cnm.kac haftalik gebesin kaclik b12 kullaniyorsun.Bana da doktor B 12 iğne verdi bide follibol folik asit ama ben tup mide ameliyatıyım emilim az olduğu için yazdı otizme mi sebep oluyor kullanmasammi
Benim değerim 300 lerdeyken doktorum başlatmıştı kaybettim melek kızımı. Tekrsr hamile kaldığında öğrenir öğrenmez gel dediBilmiyorum sağlık ocağın da öldürmüştüm geçen sali gunu>10000 yazıyordu çarşamba günü alttan keseyi gördü doktor. Kalp atışını duyduğumuzda iğneye başlayacağız demişti geç kalmayım demistim
Başınız sağ olsun. Kaç aylıkken kaybettinizBenim değerim 300 lerdeyken doktorum başlatmıştı kaybettim melek kızımı. Tekrsr hamile kaldığında öğrenir öğrenmez gel dedi
4 aylikti meleğim ama sıkıntımız kan pıhtılaşmasi değildi kromozom bozukluğu vardi kizimdaBaşınız sağ olsun. Kaç aylıkken kaybettiniz
ALLAH bir daha yasatmasin insallah4 aylikti meleğim ama sıkıntımız kan pıhtılaşmasi değildi kromozom bozukluğu vardi kizimda
Amin inş sağlıkla kucağımıza alabilecegimiz sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbım hepimize..ALLAH bir daha yasatmasin insallah
8+4 şuan ben iğne kullanıyorum b12 kaçlık olduğunu bilmiyorumCnm doktorlardan daha iyi bilemeyiz otizme sebep oluyor denilen dozlar cok yuksek dozlar gunluk 1000 mg kullandiriliyor zaten hamilelikte sorun yok dr verdiyse muhakkak kullan.ben ilk 3 ay 1000 mg kullandim dusuklerimden dolayi.dr Lara kulak vermek lazim saglimiz ve bebislerin sagligi icin kaldiki mide ameliyati olmussun dr verdiyse devam cnm.kac haftalik gebesin kaclik b12 kullaniyorsun.
Neler kullandınız yazabilirmisiniz?Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. Benim lupus antikoagülan sonucum yüksek çıktı. Ayrıca kan pıhtılaşmam da var. Şu an 38. Haftadayım, şimdiye dek her şey yolunda gitti çok şükür.
Merhaba gebelikte lupus için ilaç kullandiniz mi ?Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. Benim lupus antikoagülan sonucum yüksek çıktı. Ayrıca kan pıhtılaşmam da var. Şu an 38. Haftadayım, şimdiye dek her şey yolunda gitti çok şükür.
2 geninizde pihtilasma var gebelikte kan sulandirici igne kullanmaniz gerekiyormerhaba bendede bunlar çıktı ama ne demek oluyor birşey bulamıyorum..' düşük + kürtajım oldu geçen ay 1 kimyasal gebelik doktor reglinin 2. gunu gel konusalım dedi ama bilen anlayan varsa yardımcı olabilirmisiniz lütfen benim reglim 40-50 gunde bir oluyor 1 ay daha beklemem cok sacma ama birşeyde diyemiyorsun
Neden saglikli dogum yapamayasin ki lutfen korkma maalesef trambofilin var ve ilaclarina baslamissinMerhaba benimde pihtilasmam var haberim yokken 3 kayip yasadim daha sonra araştırdım gebe kalinca igne ve aspirin kullandim ancak 8 haftalikken kalbi durdu simdi tekrar hamileyim 5 haftalik oldum igne progestan ve folik asit kullaniyorum degerlerime bakarmisiniz sizce saglikli dogum yapma sansim varmi
MTHFR A1298C , F XIII V34L HETEROZİGOT POLIFORMIZM
PAI-1 4G/5G HOMOZIGOT 5G5G GENOTIPI
SAPTANMISTIR
Ben 69 kiloyum boyum 163 doz icin yeterli dedi doktor aspirinde aliyordum cok az leke oldu 1 defa biraktirdi progestan ve oksapar kullaniyorum şimdilik bi sikinti yok keseyide gördüm şükür sagsaglim kucagima alirim insallah Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese nasip etsin inşllahNeden saglikli dogum yapamayasin ki lutfen korkma maalesef trambofilin var ve ilaclarina baslamissin
İgnenin dozu yetmemis olabilir mesela ben biraz iri yari biriyim doktorum bana sabah aksam 0.4 clexan kullandirmisti
Amin insallahBen 69 kiloyum boyum 163 doz icin yeterli dedi doktor aspirinde aliyordum cok az leke oldu 1 defa biraktirdi progestan ve oksapar kullaniyorum şimdilik bi sikinti yok keseyide gördüm şükür sagsaglim kucagima alirim insallah Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin isteyen herkese nasip etsin inşllah
Merhaba gebelikte lupus için ilaç kullandiniz mi ?
Neler kullandınız yazabilirmisiniz?
İbrahim Saraçoğlunun videosunu görmüştüm limondan bahsediyordu bakın isterseniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?