- 23 Aralık 2019
- 274
- 115
- 103
- 33
4+4 simdiInsallah cnm sata gore kacsin su Anda. iyi takip et sure gecmesin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4+4 simdiInsallah cnm sata gore kacsin su Anda. iyi takip et sure gecmesin
Bana da kalp atışı olunca igneye başla demişti doktor ama ben hemen başlamak için ısrar ettim.Ve 4+4 de igneye başladım.Doktor eğer kalp atışı olmaz dusuk yaparsan kan sulandırıcı iğne kanamayı arttırır demişti bana.Bilmiyorum ki canım doktor öyle dedi ben de sorgulamadım.
Yani iğneye kalp atışı başlamadan başladınız öyle mi. Kaç haftaliksinizBana da kalp atışı olunca igneye başla demişti doktor ama ben hemen başlamak için ısrar ettim.Ve 4+4 de igneye başladım.Doktor eğer kalp atışı olmaz dusuk yaparsan kan sulandırıcı iğne kanamayı arttırır demişti bana.
4g homozigottan baska sikintin varmi cnmBana da kalp atışı olunca igneye başla demişti doktor ama ben hemen başlamak için ısrar ettim.Ve 4+4 de igneye başladım.Doktor eğer kalp atışı olmaz dusuk yaparsan kan sulandırıcı iğne kanamayı arttırır demişti bana.
Hadi bakalim masallah4+4 simdi
Teşekkür ederimHadi bakalim masallah
Lupus pozitif aynı zamanda cumartesi günü başka bi doktora gittim oda kalp rahim dedi4g homozigottan baska sikintin varmi cnm
Evet 8+2 igneye başladım 9 gün sonra kalp atışını gördük 2 kasımda ramotoloji de randevum var bakalim enox o.6 kullanıyorum.Benim adet gününden itibaren bacaklarım ağrıyordu resmen sızlıyordu iğneden sonra kalmadı şükür.Yani iğneye kalp atışı başlamadan başladınız öyle mi. Kaç haftaliksiniz
İbrahim Saraçoğlunun videosunu görmüştüm limondan bahsediyordu bakın istersenizKızlar merhaba . Bisey sorcaktim size belki yardımcı olan olur . Aklıma takılan bisey var . Bende pıhtılaşmaya yatkınlık var genetik test yapılmıştı orda çıkmıştı. Ilk çocuğuma hamile kaldım iğne kullandım hemen . Simdi tekrar istiyorum Coraspin kullanıyorum hergun Bi tane . Ama hamile kalamiyorum uzun zamandır ben. Acaba iğne de gereklimidir bama kan sulandırıcı? Acaba tutunamiyomu ? Şuan yok pihtilasmam ama mesela hamilelik veya hormon hapı kullanınca pihtilasiyor kanim
Teşekkürler bakicamİbrahim Saraçoğlunun videosunu görmüştüm limondan bahsediyordu bakın isterseniz
DuyamazsinizŞu an 4+6 Yim acaba salı doktora gitsem kalp atışını duyar miyim.
Beta değerin kacŞu an 4+6 Yim acaba salı doktora gitsem kalp atışını duyar miyim.
Bilmiyorum sağlık ocağın da öldürmüştüm geçen sali gunu>10000 yazıyordu çarşamba günü alttan keseyi gördü doktor. Kalp atışını duyduğumuzda iğneye başlayacağız demişti geç kalmayım demistimBeta değerin kac
Acele etme cnm igne icin acele diyorsunuz biliyorum ama alttan baksa 5.3 de falan gorur en erken bende oyle oldu belki de daha gec dr u arayip sorsana yarinŞu an 4+6 Yim acaba salı doktora gitsem kalp atışını duyar miyim.
Tamda bunu araştırıyorum. Canım bi bilgiye ulaşabildin mi? B12 iğnesi gebeliğin 1. Termiserinde kullanılıyormu? Bende kullanılmıyor diye duydum.Kizlar mrb bugun dr gittim bugun 1000 mcg b12 kullaniyorken 2 fisa yani 2000 mcg cikardi ya da 2 gr..dusuklerle alakalii veriuormus bakilmayacak b12 seviyesine dedi o yuzden.b12 fazlaligi otizme sebep oluyormus sizin seviyenize bakildi mi seviye takip edilerek mi veriliyor b12 birseyler yazin bana siz ne durumdasiniz.dusuklerle alakali direk b12 kullanan var mi ne yaptiniz.bir de doguma kadar kullanilacakmis dogum yapan arkadaslardan da cvp bekliyorum.sevgiler![]()
Valla cnm burdaki kadin dogumcum dodex yazabilirim sana dedi kullanilabiliyor demekki ama soyle birsey var bana dusuklerim ve kan pihtilasmam icin verdiler ihtiyacin durumuna gore degistir mi bilemem.ama kullanildigi asikar dr verebilirim dedigine gore.b12 depolarini saglam uyarsan dusuk riskinde azalir.hamile kaldigin belli degil cnm son igneni dr a sorup vurul bence .baska bir dr a sordum hani korktum yukselir b12 zarar verir diye seviye bakilmayacak kullanmalisin dedigine gore sorun olmuyor.ben senin yerinde olsam erken gebelik testi yaparim baktin yok basarim igneyiTamda bunu araştırıyorum. Canım bi bilgiye ulaşabildin mi? B12 iğnesi gebeliğin 1. Termiserinde kullanılıyormu? Bende kullanılmıyor diye duydum.
Ben henüz gebe değilim, ama adet dönemimde b12 iğnesi dotex kullandım 5 gün ardarda ve bu ay çocuk çalışması yaptık adetime 3 gün var. Dahada haftada 1 kullanmam lazımdı ama korktum bıraktım iğneyi.
B12 iğnesi hakkında okuduklarım beni korkuttu. Beni biraz bilgilendirirmisiniz lütfen![]()
Cevabnın için teşekkür ederim canım. Benim umudumda yok bu ay olacağından değilde ya olursa diye endişe ettim, içimi rahatlattığın için teşekkürlerValla cnm burdaki kadin dogumcum dodex yazabilirim sana dedi kullanilabiliyor demekki ama soyle birsey var bana dusuklerim ve kan pihtilasmam icin verdiler ihtiyacin durumuna gore degistir mi bilemem.ama kullanildigi asikar dr verebilirim dedigine gore.b12 depolarini saglam uyarsan dusuk riskinde azalir.hamile kaldigin belli degil cnm son igneni dr a sorup vurul bence .baska bir dr a sordum hani korktum yukselir b12 zarar verir diye seviye bakilmayacak kullanmalisin dedigine gore sorun olmuyor.ben senin yerinde olsam erken gebelik testi yaparim baktin yok basarim igneyi![]()
Rica ederim.Umitsizlige kapilma ben hamile kaldigim ay yok bisiy dedigim aydi kanepeleri kaldirdik esimle oda degistirdik hamile oldugmu anlayinca sok oldum.b12 hamilelikte kullandiriyorlar dr a sor oyle vurul cnmCevabnın için teşekkür ederim canım. Benim umudumda yok bu ay olacağından değilde ya olursa diye endişe ettim, içimi rahatlattığın için teşekkürler![]()
Bana da doktor B 12 iğne verdi bide follibol folik asit ama ben tup mide ameliyatıyım emilim az olduğu için yazdı otizme mi sebep oluyor kullanmasammiRica ederim.Umitsizlige kapilma ben hamile kaldigim ay yok bisiy dedigim aydi kanepeleri kaldirdik esimle oda degistirdik hamile oldugmu anlayinca sok oldum.b12 hamilelikte kullandiriyorlar dr a sor oyle vurul cnmen kisa zamanda sana da nasip olsun bebis.
![]()