- 17 Şubat 2019
- 7.963
- En iyi cevaplar
- 1
- 11.429
- 248
Vajinalden kese görülür.Kızlar yardımcı olur musunuz bana Cuma kan verdim 640 çıkmıştı beta bugün >1000.0 yazıyor bunun anlamını biliyor musunuz aradan 4 gün gecti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vajinalden kese görülür.Kızlar yardımcı olur musunuz bana Cuma kan verdim 640 çıkmıştı beta bugün >1000.0 yazıyor bunun anlamını biliyor musunuz aradan 4 gün gecti
İlk 3 ay kullanılıyor canım.ben bıraktım artık kullanmıyorumBu b12leri 1000 lik olanlari kac ay kullanacagiz acaba ya![]()
Zaten veriliyorsa sikinti yoktur aynen cnm icim rahatliyor duyunca benimde.igne kullaniyorsun dimi hala.Bence kendine iyi bir doktor bul ve ona göre yol al canım.Benim doktorum prof perinatolog eminim bir bildiği vardır.gözüm kapalı güvenirim.
Tabiki eğer doğurabilirsem doğumdan sonra da kullanacağım bi süreZaten veriliyorsa sikinti yoktur aynen cnm icim rahatliyor duyunca benimde.igne kullaniyorsun dimi hala.
Doktora gidip vajinalden hatta karından keseyi görebilirsiniz benceGerçekten mi öyle yazınca o kadar korktum ki sağlık ocağında vermiştim kanı sağlıksız gebelik yasamistim yine aynı şeyleri yaşarım diye korktum inşallah dediginiz gibidir
Betan 1000 uzeinde.cnm igne baslayip baslamamaya karar verdin mi coraspin mutlaka basla ama.Kızlar yardımcı olur musunuz bana Cuma kan verdim 640 çıkmıştı beta bugün >1000.0 yazıyor bunun anlamını biliyor musunuz aradan 4 gün gecti
Coraspirin kullanıyorum yarında trabzona gidiyoruz inşallah süleyman güven beye bakalım o Ne diyecekBetan 1000 uzeinde.cnm igne baslayip baslamamaya karar verdin mi coraspin mutlaka basla ama.
Insallah dogurursun cnm benimTabiki eğer doğurabilirsem doğumdan sonra da kullanacağım bi süre
Bende cok merak ediyorum bakalim ne diyecekCoraspirin kullanıyorum yarında trabzona gidiyoruz inşallah süleyman güven beye bakalım o Ne diyecek
Hep beraber çatır çatır inşallahInsallah dogurursun cnm benim![]()
Cnm coraspini hamile kalinca kullan oyle demislerdi dr lar.ilk cocugunda pihtilasma testi neden yaptirdin bir saglik sorunun mu vardiKızlar merhaba . Bisey sorcaktim size belki yardımcı olan olur . Aklıma takılan bisey var . Bende pıhtılaşmaya yatkınlık var genetik test yapılmıştı orda çıkmıştı. Ilk çocuğuma hamile kaldım iğne kullandım hemen . Simdi tekrar istiyorum Coraspin kullanıyorum hergun Bi tane . Ama hamile kalamiyorum uzun zamandır ben. Acaba iğne de gereklimidir bama kan sulandırıcı? Acaba tutunamiyomu ? Şuan yok pihtilasmam ama mesela hamilelik veya hormon hapı kullanınca pihtilasiyor kanim
Yok canim hamile kalamıyordum kist vardı .doğum kontrol hapi kullanmıştım bacak damarım tikandi . Doktor test yaptırdı pıhtılaşma yatkınlık çıktı genetik. O tarz haplar kesinlikle yasakCnm coraspini hamile kalinca kullan oyle demislerdi dr lar.ilk cocugunda pihtilasma testi neden yaptirdin bir saglik sorunun mu vardi
Hamile kalmadan önce iciyodum ben ilk çocuğuma da . Sonra hamile kaldım hemen iğneye başladı doğumakadarYok canim hamile kalamıyordum kist vardı .doğum kontrol hapi kullanmıştım bacak damarım tikandi . Doktor test yaptırdı pıhtılaşma yatkınlık çıktı genetik. O tarz haplar kesinlikle yasak
Insallah cnm benimHep beraber çatır çatır inşallaharkamdan bekliyorum seni de
Anladim cnm insallah tez zamanda sende hamislerin arasina katilirsinHamile kalmadan önce iciyodum ben ilk çocuğuma da . Sonra hamile kaldım hemen iğneye başladı doğumakadar
Yok hayır bakılmadıInsallah cnm benimcnm bide seyi soracam sana b12 yi tahlil yaptimadan biraktirdi dimi peritenalog ve araliklarla b12 seviyesine kullanirken bakilmadi dimi seninde
Inşallah canım. Bir de belki bilgin vardır canım. Normalde adetime 4 5 gün kala veya 1 hafta kala muhakkak göğüslerim acır ağrır şişer . Bu ay kesinlikle yok . Koyu beyaz akıntım geldi bir kere bugum baya koyu kıvamlı kokusuz bembeyazdı.adetime 5 gün var.Anladim cnm insallah tez zamanda sende hamislerin arasina katilirsin![]()