Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Cnm onlara takilma 5 hamilelik yasadim kesin hamileyim dedigim ay degildim goguslerimde hic hassasiyet yokken hamile oldugumu ogrendim.bende son ikisi degiskenlik gosterdi.ama bu koyu takinti yerlesme olabilir.son uc gun erken gebelik testleriyle ogrendim ben sen de oyle yapabilirsin.

Canım peki normalde adet olmadan göğüslerin falan agrirmiydi? Ilk defa göğüslerim de hassaaiyet yok yillardir.Normal test yaptım bugün ama çok saatler sonra silik ikinci çizgi oldu kıl gibi . O sayılmaz zaten

Canım peki normalde adet olmadan göğüslerin falan agrirmiydi? Ilk defa göğüslerim de hassaaiyet yok yillardir.Normal test yaptım bugün ama çok saatler sonra silik ikinci çizgi oldu kıl gibi . O sayılmaz zaten
Hafiften hissederdim agri cnm.son uc gun bak teste gonlune gore olsun hersey.

Evet kizlar gecen cuma nt 2.1 bugun ise 2.3 cikti ama nedense icim rahat sizin degerleriniz kac cikti belli olanlar yazabilir mi.

Dr lar evham yaptiriyo senin kac cikmisti cnm cinsiyeti ne bebisin
Bana ikili test yapılmadı sadece ense ve burun ölçüsüne bakıldı değer bile söylenilmedi normal güzel dedi.Ben şu an yurtdışındayım iş için geldim buradaki doktor gerek görmedi bu testleri.detaylı ultrason önemli bizim için dedi

Cnm detaylisi 20 24 haftalarda yapiliyordu sanki oyle hatirliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…