Cnm onlara takilma 5 hamilelik yasadim kesin hamileyim dedigim ay degildim goguslerimde hic hassasiyet yokken hamile oldugumu ogrendim.bende son ikisi degiskenlik gosterdi.ama bu koyu takinti yerlesme olabilir.son uc gun erken gebelik testleriyle ogrendim ben sen de oyle yapabilirsin.Inşallah canım. Bir de belki bilgin vardır canım. Normalde adetime 4 5 gün kala veya 1 hafta kala muhakkak göğüslerim acır ağrır şişer . Bu ay kesinlikle yok . Koyu beyaz akıntım geldi bir kere bugum baya koyu kıvamlı kokusuz bembeyazdı.adetime 5 gün var.
Canım peki normalde adet olmadan göğüslerin falan agrirmiydi? Ilk defa göğüslerim de hassaaiyet yok yillardir.Normal test yaptım bugün ama çok saatler sonra silik ikinci çizgi oldu kıl gibi . O sayılmaz zatenCnm onlara takilma 5 hamilelik yasadim kesin hamileyim dedigim ay degildim goguslerimde hic hassasiyet yokken hamile oldugumu ogrendim.bende son ikisi degiskenlik gosterdi.ama bu koyu takinti yerlesme olabilir.son uc gun erken gebelik testleriyle ogrendim ben sen de oyle yapabilirsin.
Hafiften hissederdim agri cnm.son uc gun bak teste gonlune gore olsun hersey.Canım peki normalde adet olmadan göğüslerin falan agrirmiydi? Ilk defa göğüslerim de hassaaiyet yok yillardir.Normal test yaptım bugün ama çok saatler sonra silik ikinci çizgi oldu kıl gibi . O sayılmaz zaten
Allah razı olsun çok teşekkürlerHafiften hissederdim agri cnm.son uc gun bak teste gonlune gore olsun hersey.
Doktor dur diyene kadar galibaBu b12leri 1000 lik olanlari kac ay kullanacagiz acaba ya
Bize de bilgi verir misin çıkıncaCoraspirin kullanıyorum yarında trabzona gidiyoruz inşallah süleyman güven beye bakalım o Ne diyecek
Ense ölçüsü mü canım oEvet kizlar gecen cuma nt 2.1 bugun ise 2.3 cikti ama nedense icim rahat sizin degerleriniz kac cikti belli olanlar yazabilir mi.
Evet cnmEnse ölçüsü mü canım o
Normal çıkmışEvet cnm
Dr lar evham yaptiriyo senin kac cikmisti cnm cinsiyeti ne bebisinNormal çıkmış
Bana ikili test yapılmadı sadece ense ve burun ölçüsüne bakıldı değer bile söylenilmedi normal güzel dedi.Ben şu an yurtdışındayım iş için geldim buradaki doktor gerek görmedi bu testleri.detaylı ultrason önemli bizim için dediDr lar evham yaptiriyo senin kac cikmisti cnm cinsiyeti ne bebisin
Cnm detaylisi 20 24 haftalarda yapiliyordu sanki oyle hatirliyorum.Bana ikili test yapılmadı sadece ense ve burun ölçüsüne bakıldı değer bile söylenilmedi normal güzel dedi.Ben şu an yurtdışındayım iş için geldim buradaki doktor gerek görmedi bu testleri.detaylı ultrason önemli bizim için dedi
18ile 22 arasında canım.Cnm detaylisi 20 24 haftalarda yapiliyordu sanki oyle hatirliyorum.
Bize de bilgi iyi
Iyi akşamlar herkese. Süleyman güven doktora gittim vajinadan keseyi gördü şükür. Coraspirin folbiol 5lik ve progesteron kullanmamı istedi kalp atışı başladığında da iğne verdi.Bize de bilgi verir misin çıkınca
Neden kalp atışı bekliyor ki?Iyi akşamlar herkese. Süleyman güven doktora gittim vajinadan keseyi gördü şükür. Coraspirin folbiol 5lik ve progesteron kullanmamı istedi kalp atışı başladığında da iğne verdi.
Iyi aksamlar cnm hadi gozun aydin.4 luk mu igne kullandiracak acaba bisiy dedimiIyi akşamlar herkese. Süleyman güven doktora gittim vajinadan keseyi gördü şükür. Coraspirin folbiol 5lik ve progesteron kullanmamı istedi kalp atışı başladığında da iğne verdi.
Bilmiyorum ki canım doktor öyle dedi ben de sorgulamadım.Neden kalp atışı bekliyor ki?
Aynen canım 4luk iğne verdi inşallah kalp atışını duyarım haftaya ona da başlarız Allahın izni ileIyi aksamlar cnm hadi gozun aydin.4 luk mu igne kullandiracak acaba bisiy dedimi
Insallah cnm sata gore kacsin su Anda. iyi takip et sure gecmesinAynen canım 4luk iğne verdi inşallah kalp atışını duyarım haftaya ona da başlarız Allahın izni ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?