Yaren siz nerede yaşıyorsunuz acabaKizlar mrb bugun dr gittim bugun 1000 mcg b12 kullaniyorken 2 fisa yani 2000 mcg cikardi ya da 2 gr..dusuklerle alakalii veriuormus bakilmayacak b12 seviyesine dedi o yuzden.b12 fazlaligi otizme sebep oluyormus sizin seviyenize bakildi mi seviye takip edilerek mi veriliyor b12 birseyler yazin bana siz ne durumdasiniz.dusuklerle alakali direk b12 kullanan var mi ne yaptiniz.bir de doguma kadar kullanilacakmis dogum yapan arkadaslardan da cvp bekliyorum.sevgiler
Yaren siz nerede yaşıyorsunuz acaba. Igneyi perinatolag mu yazdı size
Evet ben kullanıyorum 14.haftadayım daha yeni bıraktım.Bana gebelik öncesinden başlatıyordu doktorum.benexol ilacın ismi.Hatta 800lerde çıktı değerim doktor önemli değil vücutta depolanabilen bir vitamin değil dedi.pıhtılaşması olanların kullanması gereken bir vitaminKizlar mrb bugun dr gittim bugun 1000 mcg b12 kullaniyorken 2 fisa yani 2000 mcg cikardi ya da 2 gr..dusuklerle alakalii veriuormus bakilmayacak b12 seviyesine dedi o yuzden.b12 fazlaligi otizme sebep oluyormus sizin seviyenize bakildi mi seviye takip edilerek mi veriliyor b12 birseyler yazin bana siz ne durumdasiniz.dusuklerle alakali direk b12 kullanan var mi ne yaptiniz.bir de doguma kadar kullanilacakmis dogum yapan arkadaslardan da cvp bekliyorum.sevgiler
Bana doguma kadar kullan dedi. igne b12 coraspin ayni Anda kullaniyormusunuzEvet ben kullanıyorum 14.haftadayım daha yeni bıraktım.Bana gebelik öncesinden başlatıyordu doktorum.benexol ilacın ismi.Hatta 800lerde çıktı değerim doktor önemli değil vücutta depolanabilen bir vitamin değil dedi.pıhtılaşması olanların kullanması gereken bir vitamin
Canım benim kullandıklarımı yazayım sana.folbiol kan sulandırıcı iğne coraspin magnezyum kalsiyum d vitamini progestan fitil ve son olarak demir.bunlardan folbiol ve b vitaminini tam 3 aylık olunca bıraktım diğerlerine devam ediyorum.ben b vitaminini çok uzun zamandır kullanıyordum o yüzden bıraktırmış olabilir.demirim de çok azalmıştı damar yolundan takviye edildi şimdi tablet olarak da alıyorumBana doguma kadar kullan dedi. igne b12 coraspin ayni Anda kullaniyormusunuz
Bana da gyno ferro sanol verdi birde b12. folk birak dedi.coraspin birde, karsi cikmasina ragmen igne kullaniyorum bugun cok tepkili gibiydi bana igne kullanip onu dinlemedigim icin sanirim.b12 duzeyine bakip mi birakti cnm dr unCanım benim kullandıklarımı yazayım sana.folbiol kan sulandırıcı iğne coraspin magnezyum kalsiyum d vitamini progestan fitil ve son olarak demir.bunlardan folbiol ve b vitaminini tam 3 aylık olunca bıraktım diğerlerine devam ediyorum.ben b vitaminini çok uzun zamandır kullanıyordum o yüzden bıraktırmış olabilir.demirim de çok azalmıştı damar yolundan takviye edildi şimdi tablet olarak da alıyorum
Hayır 3 ay dolunca bırak dedi bıraktım ama dediğim gibi ben neredeyse 2 yıldır b12 kullanıyorum hepBana da gyno ferro sanol verdi birde b12. folk birak dedi.coraspin birde, karsi cikmasina ragmen igne kullaniyorum bugun cok tepkili gibiydi bana igne kullanip onu dinlemedigim icin sanirim.b12 duzeyine bakip mi birakti cnm dr un
Kac kaybin var cnmHayır 3 ay dolunca bırak dedi bıraktım ama dediğim gibi ben neredeyse 2 yıldır b12 kullanıyorum hep
5.o yüzden ben çocuğumu kucağıma almadan hamileyim bile diyemiyorum kimseye.Kac kaybin var cnm
Cnm Benim insallah bu sefer hayirlisiyla kucagina almak nasip olsun bebegini5.o yüzden ben çocuğumu kucağıma almadan hamileyim bile diyemiyorum kimseye.
Doktorunuz kim acaba ben de trabzona gitmeyi düşünmüyordum tesadüfe bak. Erzincanda yaşıyorum burda perinatolog yokYok cnm peritanalog kizdi nie kullandin die kadin dogumcu yazdi ona devam ediyorum.trabzonda dr um.
Evet cnm duydum onu da sen trabzondaysan neden erzuruma gittin kiBende trabzondayımm benim bildiğim bir tane Prof var gittiğim süleyman bey soyadını unuttum
Bende trabzondayımm benim bildiğim bir tane Prof var gittiğim süleyman bey soyadını
Pardon kisiler karistiBende trabzondayımm benim bildiğim bir tane Prof var gittiğim süleyman bey soyadını unuttum
Erzuruma da gittim Metin ingec diye hoca yaEvet cnm duydum onu da sen trabzondaysan neden erzuruma gittin ki
Canımmm cok teşekkür ederim. Not alıcam hemen Allah razı olsunHa bir de trombofili panel analizi
Pai
Mthfr
Protrombin
Faktör v
Ben gorusemedim o hocayla baglamadi hanfendi.ne dedi tam cnmErzuruma da gittim Metin ingec diye hoca ya
. Sadece aspirin ve folik asit verdi. Benim gibibaymi gende sıkıntı olanlara iğne verildiğini gördüm. Şimdi bir kaç haftalık yeni gebelik durumu var korkuyorum bir de trabzondaki hocayla görüşeyim dedim. Telefonda dediginiz süleyman hocaya durumu anlattım o da hem iğne hem de aspirin dedi ondan gideyim diyorum . Siz memnun musunuz hiç o hocaya gittiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?