• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çok iyi bence sukur sevindim hep boyle guzel haberler inşallah bdahaki kontrolds cinsiyeti daha net söyler hayrlisi olsun bence cok iyi ben 4 kilo aldm😪
Bence sen iyi gidiyosun bakıyorum devamlı yürüyüş yapıyosun.boyun posun uygun canım kiloyu kaldırır ki ben bu 4 kilonun yağ olduğunu düşünmüyorum belki kas artışı olmuştur öyle düşün.akşam 6 7 den sonra sadece süt ürünü vs tüket bence çok iyi olur

Bence sen iyi gidiyosun bakıyorum devamlı yürüyüş yapıyosun.boyun posun uygun canım kiloyu kaldırır ki ben bu 4 kilonun yağ olduğunu düşünmüyorum belki kas artışı olmuştur öyle düşün.akşam 6 7 den sonra sadece süt ürünü vs tüket bence çok iyi olur
Kas artisi oldugunu sanmam agirlik calismiyorum cunku kas arttirmak zor baya iyi agirlik calismak lazim onda bile haftada 200 gr artar demisti hoca . Hergun yuruyemiyorumya ama yurumeye calsiiyorum hos yuryusde bi hakta yaramıyorda yapick bsy.yok ne gzl zayif hallerim muthisti uzun surs ole kalamadim napalm ins cok almam ve hepsini vereblrm bakalm 🥰sagliklla kucagimiza alalim onemli olan o insallah tesekkur ederm cnm

Yok canım o diğer gebeliğimde.doktorum çok çok iyiydi ben hiç beklemiyordum 10.haftada bu çocuk kemik ve baş yapısıyla %70 kız demişti.gerçekten de kızdı.Bu almanyadaki doktora da ben dedim dün.kıza benziyor değil mi dedim ağzından laf almak için evet oladabilir dedi 😂 detaylı da net belli olur dedi.Bizim doktorlar çok hızlı bence.
Allah gönlüne gore versin canim 😁

Kızlar iyi akşamlar.. öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kayıpları olanlara Rabbim sabır versin başları saolsun Rabbim bidaha kmseye yaşatmasın kaybı olmayanlarada RAbbim yaşatmasın sağlıklıca kucağımıza alalım bebişlerimizi sıkıntısız bi şekilde kucaklarımız boş kalmasın inşAllah tez vakitte tekrardan bende bu mutluluğu bi daha tadarım.. bi bebeğimi daha kaybedeli 4 gün oluyor.. size sorum şu ki bidaha ama çok daha fazla kaubı olan hanımlarda var o yüzden nasıl bi yol izlemeliyim daha dr. Görüşmedim ama kafama takılıyor neler yapmalıyım ?? Yardımcı olursanız sevinirim. 😔🌹🤰🤱

Kızlar iyi akşamlar.. öncelikle Rabbim hepimizin gönlüne göre versin kayıpları olanlara Rabbim sabır versin başları saolsun Rabbim bidaha kmseye yaşatmasın kaybı olmayanlarada RAbbim yaşatmasın sağlıklıca kucağımıza alalım bebişlerimizi sıkıntısız bi şekilde kucaklarımız boş kalmasın inşAllah tez vakitte tekrardan bende bu mutluluğu bi daha tadarım.. bi bebeğimi daha kaybedeli 4 gün oluyor.. size sorum şu ki bidaha ama çok daha fazla kaubı olan hanımlarda var o yüzden nasıl bi yol izlemeliyim daha dr. Görüşmedim ama kafama takılıyor neler yapmalıyım ?? Yardımcı olursanız sevinirim. 😔🌹🤰🤱
Öncelikle pıhtılaşmanız var mı?hangi genlerde.ve kayıplarınızda iğne kullandınız mı?

Merhaba hepinize
Ben daha önce de yazmıştım sanıyorum
Doktorum bende 3 ayrı test sonucumdan ötürü pıhtılaşma olduğunu tekrar hamile kalırsam ipne kullanmam gerektiğini söyledi
Her ay adetimden 3 gün önce de gebelik test yaptırmamı istedi
Bende sıkıntılı olan testler protein C düşük
Paı yazan kızım 4g/5g
Bit de ana zayıf pozitif

Merhaba hepinize
Ben daha önce de yazmıştım sanıyorum
Doktorum bende 3 ayrı test sonucumdan ötürü pıhtılaşma olduğunu tekrar hamile kalırsam ipne kullanmam gerektiğini söyledi
Her ay adetimden 3 gün önce de gebelik test yaptırmamı istedi
Bende sıkıntılı olan testler protein C düşük
Paı yazan kızım 4g/5g
Bit de ana zayıf pozitif
Pardon pai 4g/4g
Protein s de 44(en az 59 referans aralığı başlangıcı)
Ana ifa da dediğim gibi zayıf pozitif

Kızlar merhaba yardımınız olur mu bilmiyorum ama burayada yazmak istedim. evlendigimden beri korunmuyoruz. Ilki kimyasal 3 düşük yaşadım. Doktora zeynep kamile gittim kadin doğuma ama tekrarlayan düsükler bölümüne randevu almam gerektiğini söyledi. Ve benden test istedi ama salı ve perşembe günleri 8 ve 9 arası alınıyormuş. Hangi testleri istedi bilmiyorum ve işten dolayı kanda vermeye gidemedim tekrar fakat randevu almaya çalışıyorum tekrarlayan düsükler diye bir bölüm yok yani ne yapicam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 182 düşmüyor ulaşamıyorum. Siz düşüklerden sonra nasil bir yol izlediniz? istanbul avrupada olanlar hangi hastaneye gittiniz? Bana yardımcı olun lütfen

Kızlar mrb iyi akşamlar bu kürtaj sonrası 20 gün ışık duş deniliyor ya onu bazı sebeblerden dolayı alamadım dün başladım bi skıntı olurmu almasak veya düzenli almasak . ?

Kızlar mrb iyi akşamlar bu kürtaj sonrası 20 gün ışık duş deniliyor ya onu bazı sebeblerden dolayı alamadım dün başladım bi skıntı olurmu almasak veya düzenli almasak . ?
Öyle miymiş hiç bir bilgim yok canım bu konu hakkında

Kızlar merhaba yardımınız olur mu bilmiyorum ama burayada yazmak istedim. evlendigimden beri korunmuyoruz. Ilki kimyasal 3 düşük yaşadım. Doktora zeynep kamile gittim kadin doğuma ama tekrarlayan düsükler bölümüne randevu almam gerektiğini söyledi. Ve benden test istedi ama salı ve perşembe günleri 8 ve 9 arası alınıyormuş. Hangi testleri istedi bilmiyorum ve işten dolayı kanda vermeye gidemedim tekrar fakat randevu almaya çalışıyorum tekrarlayan düsükler diye bir bölüm yok yani ne yapicam ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 182 düşmüyor ulaşamıyorum. Siz düşüklerden sonra nasil bir yol izlediniz? istanbul avrupada olanlar hangi hastaneye gittiniz? Bana yardımcı olun lütfen
Merhaba hastanelerin tıbbi genetik ve hematoloji bölümlerinden tandevu alabilirsiniz tıbbi genetikte farklı Hematoloji de farklı testler isteniyor
Bende istenen testler yazayım size
Protein c
Protein s
Lupus antikoagülan taraması
Pai
Anti thrombin 3
Homosistein
Ana ifa
Anti ds dna
Kromozom analizi
Bunları bir kağıda yazıp gidin doktorum bunları istedi diye yaparlar

Ha bir de trombofili panel analizi
Pai
Mthfr
Protrombin
Faktör v

Merhaba 8+0 haftalık hamileyim 7+4 de doktora gittiğimde doktor kesenin şekilsiz ve biozuk olduğunu içinde bebeğe dair bişey var ma ne olduğu belli deil dedi pihtilasmam olduğu için iğne hap kullanıyorum onları birakabilirsin dedi bende 4 5 gün sonra devlette randevum var deyince bence olumsuz ama için rahat etmeyecekse bekle o doktorda görsün dedi ama benim hala goguslerimde hssasiyer var özellikle gece uyuyup sabah kalktigimda göğüslerim acayip ağrıyor kanama ağrı yok acaba bebek gelişmiş olabilirmi yarın randevum var

Merabalar arkadaslar yillar once bu sayfada cok paylasim yapmistim 5 dusugum 2 cocugum ve yine hamileyin Rabbim nasip ederse 2 haftam kaldi bende kan pihtilasmasi yok okadar cok dr gittimki genetik rahim filmi falan filan Ankarada proflara gidiyoduk hepsi baska birsey soyluyodu birisi igneyi hamile kalinca birisi kalp atislarini duyunca dozajlarini bile farkli soyluyolardi biran hic anne olamayacagimi dusundum igneyi deniyoruz dusuyo denemiyoruz kalp atislari olmuyo cok sukur 4.gebeligimde kizima kavustum digeri igne kullanama ragmen dustu bilmiyorum Rabbim ol diyecek olacak iste sizin yazilarinizi gorunce kendimi hatirladim Rabbim kimseyi evlat sinaviyla sinamasin hepinizde insallah bebislerinizi saglicakla kucaginiza alirsiniz dualarim kalbi evlat askiyla yanan tum annelere

Back