Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Kusura bakma sıkmak istemezdim canını. İnşllh sağlıkla alırsın kucağına bunu. İğne kullanıyormusun peki şuan

Bence alacagiz saglikla cinsiyet tahmin ettimi doktor gittinmi doktora

Bu arada olumlu konuşalım ya. Herşey çok güzel olcak. Ne sorcam hem sizlere detaylı da cinsiyet belli olur mu. Siz ne zmana öğrendiniz

Aa nicki unutmusum ben yoksa tabiki hatırlıyorum seni nasil gidiyo peki rahatmisin gobus buyudumu biraz
Evet canım dün gittim burun kemiği ense kalınlığı falan baktırdım normal çıktı çok şükür önden gidiyor görünüyor.hemen hemen 1 hafta.yeni yeni çıkmaya başladı.ama biliyor musun hissediyorum çok acayip bir duyguymuş rabbim ayırmasın bizi bebişlerimizden.kıza benziyor ama net değil dedi.Bu zamana kadar 1 kilo aldım.

Kusura bakma sıkmak istemezdim canını. İnşllh ❤ sağlıkla alırsın kucağına bunu. İğne kullanıyormusun peki şuan
Yok ben alıştım tabiki yıpratıcı çok zor 5 kayıp yaşadım kolay değil ama alah sabrını da veriyor.Ben 8lik iğne kullanıyorum şu an çok şükür herşey yolunda.bol bol hareket et yürüyüş yap dedi doktor.kan dolaşımı için bu şartmış.coraspin 100 de kullanıyorum

Bu arada olumlu konuşalım ya. Herşey çok güzel olcak. Ne sorcam hem sizlere detaylı da cinsiyet belli olur mu. Siz ne zmana öğrendiniz
Olue tabi o zamana kalmaz hatta ben 13+4 de öğrendim 14+2 de tekrar erkek dedi doktor 15+5 debaska doktora gittim doktor degistirdim erkek dedi gosterdi hatta oda pipiyi

Cok.uuzuldum ins sag saglim evlat sahibi olursunuz tez.zamanda son gebelikde kac ml lik igne kullandin kacinci haftada kaybettin
Amin hepimize evlat sahibi olmak nasib etsin. Son gebeliğim 9 hafta 4 günlükken kalbi durdu adet günümde kanda öğrendikten hemen 0.4 oksapar 100 coraspin kullandım. Sabah kanamayla gittim hastaneye daha yeni durmuş kalbi dedizaten gebeliklerimin hepsi kanamalı oluyor.

Ayni kullaniyoruz ikisinin dozunda ins guzel olucak hersey

Ins saglikli hayirli evlatlar nasip etsin rabbim

Canım bu doktor ve cihaza göre değişiyor bir önceki gebeliğimde 10.haftada söylemişti doktor.bunda net değil dedi.kız da olabilir dedi.zaten iki seçenek var ya kız ya erkek çok ilginç bu doktorlar.16.haftada bir daha bakacak

Bende de kanama alanı var die wc dşnda kalkma dedi ama ayaklarım ödem oldu artk yürümeye başlarım inş pazartesi sorun yoktur da

Ünv haatenesi doç gidiyorum 2d ultrason cihazları ha ikili test için gidcm pazartesi detaylı da yine aynı ultrason ile mi bakar bilmiyorum

10 haftalikken mi cinsiyeti anladi cok erken gormus masallahvalla bende merak etmeye basladim

Çok iyi bence sukur sevindim hep boyle guzel haberler inşallah bdahaki kontrolds cinsiyeti daha net söyler hayrlisi olsun bence cok iyi ben 4 kilo aldm

10.haftada imkansz ya olesine atmis gibi bsy bnce simdiki tahmini doğru olablr 16da aynen kesin net soler artik

10.haftada imkansz ya olesine atmis gibi bsy bnce simdiki tahmini doğru olablr 16da aynen kesin net soler artik
Yok canım o diğer gebeliğimde.doktorum çok çok iyiydi ben hiç beklemiyordum 10.haftada bu çocuk kemik ve baş yapısıyla %70 kız demişti.gerçekten de kızdı.Bu almanyadaki doktora da ben dedim dün.kıza benziyor değil mi dedim ağzından laf almak için evet oladabilir dedi detaylı da net belli olur dedi.Bizim doktorlar çok hızlı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…