- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.666
- 498
06 dan 2 doz baya fazla benim akciğere pihti attigi halde 04.den iki doz ve corasprin 100 mg .Canım detaylı ultrason zamanı kan akisina baktır anlaşılır o zaman .bende 06×,2 Ecopirin 150 kullandım. Şuan 04 düştük ins bir sorun olmaz
AMA cnm bos gebelik seninki kan pihtilasmasiyla alakasi yokki bence testlerini yaptir oyle ilac ve igne kullan.dozunu dusunmen bile yerseniz sikma canini su andaBen 2 kayıp yaşadım hiçbirinde bebek yoktu boş tu keseler. Pıhtı varmı yokmu bilmiyorum ama test yapamadım şuan hamileyim kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Bebekte kalp sesi de duyduk. Bulunduğum yerde kapalı genetik bölüm. Memelekete gidince yapcam mutlaka.
Evet canım uzun süre 06×2 kullandım dr ani bir durum olabilir keselim dedi aspirinde kestik. Valla her dr birsey konuşuyor ya ben anlamadım birsey06 dan 2 doz baya fazla benim akciğere pihti attigi halde 04.den iki doz ve corasprin 100 mg .
04 den tek doz mu doktor iyisini bilir ama bikac doktordan fikir almakta fayda var
Ys deneme yanılma onlar için kolay tabi. Madem bişy olmuyor bırakma bence.Yol birakmayacagim sanirim aynen onu da sordum yarari ve zarari bilinmiyor baslayinca bisiy olmadiysa birakirsan da bisiy olmayabilir dedi
Cok sukur sevindim cnm genelikle 12 haftaya kadar kanama oluyor hadi gecmis olsun.yalniz sitede ne cok hamish var insallah hepimiz aliriz kucagimiza bebeklerimiziMesela kanama alanım vardı baya ama kanamam yoktu geçen hafta gittiğimde alan yok oldu dedi şuan 11+2 yim inş alan oluşmaz artık demi.
Canim sende pai 4g 4g homozigot demi..bende de var ayni bu şekil de kimi kullan kimi kullanma dediAMA cnm bos gebelik seninki kan pihtilasmasiyla alakasi yokki bence testlerini yaptir oyle ilac ve igne kullan.dozunu dusunmen bile yerseniz sikma canini su anda
Kacinci haftadasınEvet canım uzun süre 06×2 kullandım dr ani bir durum olabilir keselim dedi aspirinde kestik. Valla her dr birsey konuşuyor ya ben anlamadım birsey
Pıhtıdan bebek oluşamaysbiliyor da denildi bana. Yani 2.de anomali dedi dr yolksac vardı 3 dr gezdim htta biri bebekte var dedi ama kalp atımı yoktuAMA cnm bos gebelik seninki kan pihtilasmasiyla alakasi yokki bence testlerini yaptir oyle ilac ve igne kullan.dozunu dusunmen bile yerseniz sikma canini su anda
14 olacak inşallah.Dogru cnmm insallah saglikla kucaklarimm sen ne kadarlik hamilesin cok sagol olumlu yorumların icin
Ya dr kayiplarim icin normal uzulme 33 defa dusuk yapip sonrasinda saglikli cocuk doguran hastam var dedi onlar normal goruyor kayiplari yoksa bizim dunyamiz basimiza yikiliyo.Ys deneme yanılma onlar için kolay tabi. Madem bişy olmuyor bırakma bence.
Evet baya çok demi. İnşllhCok sukur sevindim cnm genelikle 12 haftaya kadar kanama oluyor hadi gecmis olsun.yalniz sitede ne cok hamish var insallah hepimiz aliriz kucagimiza bebeklerimizi
Aa oylemi cok ilginc ona da sebep oluyor desene.Pıhtıdan bebek oluşamaysbiliyor da denildi bana. Yani 2.de anomali dedi dr yolksac vardı 3 dr gezdim htta biri bebekte var dedi ama kalp atımı yoktu
Insallah saglik la kucaklarız sende kac gen sorunlu ve ne kullaniosun14 olacak inşallah.
Aynen dr biri bana 12 dwfa boş gebelik geçiren hastam var demişti bana.Ya dr kayiplarim icin normal uzulme 33 defa dusuk yapip sonrasinda saglikli cocuk doguran hastam var dedi onlar normal goruyor kayiplari yoksa bizim dunyamiz basimiza yikiliyo.
Hadi bakalim hayirlisiyla insallah hayirli haberle gel sende.ikili icin beni haftaya cagirdi.hayirlisi bakalimEvet baya çok demi. İnşllh❤ ya pazartesi yi korku ve merakla heyecanla bekliyorum
Kız biz seninle konuştuk ya daha önceInsallah saglik la kucaklarız sende kac gen sorunlu ve ne kullaniosun
Evet cnm ayni genlerimiz sorunlu sana da mi oyle dediler bir kullan bir kullanma diye.peritenalog mu dediCanim sende pai 4g 4g homozigot demi..bende de var ayni bu şekil de kimi kullan kimi kullanma dedi
Sen ne yaptin peki kullanmaya Devam etttinmiCanim sende pai 4g 4g homozigot demi..bende de var ayni bu şekil de kimi kullan kimi kullanma dedi
Detaylı ultrason da nasıl kaybettiniz bebeğiniziKız biz seninle konuştuk ya daha öncebeni hatırlamadın mı hani şu detaylı ultrasonda bebeğimi kaybetmiştim ya
Hiç sorma bile canım burada kimseyi etkilemek istemem pıhtılaşma kaynaklı değil ama öyle söyleyebilirim bebeğimin beyninde sıkıntı vardı ayrılmak zorunda kaldım mart ayında ve sezaryen oldum.şu an yeniden bi umut var içimde.İnşallah buradaki herkes kucağına alacak yavrusunu.Detaylı ultrason da nasıl kaybettiniz bebeğinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?