Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Yumurtlama takibi yaptım ben ovulasyon ve yumurtlamanın 10. Günü öğrendim silik testle. Hemen kan verdim. Ve 5 gün kala bat a başladık ilaçlara

Bu listedeki kurtaj ve ölü doğumlar hicbiiy kullanmadıkları için gerçekleşen durumlarmi yani pihti sorununu bilmedigi icin kan sulandirixi kullanmadi diye mi bu kadar dusuk ve olu dogum olmus

Arkadaslar bastaki tabloda düşük ve ölü dogumlar pihti sorunu bilmedigi icin kan sulandirici kullanmadigi halde kaybedilenlermi yoksa kullandigi.haldemi bu kdr insan bunları yasamis bilen varmi

Bu listedeki kurtaj ve ölü doğumlar hicbiiy kullanmadıkları için gerçekleşen durumlarmi yani pihti sorununu bilmedigi icin kan sulandirixi kullanmadi diye mi bu kadar dusuk ve olu dogum olmus
Ben 2 kayıp yaşadım hiçbirinde bebek yoktu boş tu keseler. Pıhtı varmı yokmu bilmiyorum ama test yapamadım şuan hamileyim kan sulandırıcı iğne ve coraspin kullanıyorum. Bebekte kalp sesi de duyduk. Bulunduğum yerde kapalı genetik bölüm. Memelekete gidince yapcam mutlaka.

Banada pihti atti dogum kontrol hapindan akcigerime genetik test yapıldı 4 gen bozuk cıktı ilk gebeligim durumu bildigim için kese gorunue gorunmez igne ve corasprin basladim.corasprin zaten iciyordum sende yaptır yaptirabliosan genetik testi. Ama cok iyi oomus baslaman igne kullanirsak zaten ins korur bizi ve bebeklerimizi

Arkadaslar bastaki tabloda düşük ve ölü dogumlar pihti sorunu bilmedigi icin kan sulandirici kullanmadigi halde kaybedilenlermi yoksa kullandigi.haldemi bu kdr insan bunları yasamis bilen varmi
Canım sen hiç endişe etme seninki böyle devam edecek inşallah.kalp durmaları pıhtılaşmada genellikle ilk 3 ayda meydana geliyor çoğunlukla ya da kalp sesi alınamıyor.Çok şükür biz o süreci atlattık.bol bol aktif kalmaya çalış ki zaten kalıyosun.inşallah sağ salim kucaklayacağız bu kez.hiç merak etme

İnşAllah ama başta gittiğim perinatoloji önermedi iğne kan sulandırıcı dr değiştirdim öyle başladı. Çok geçmiş olsun size sağlıkla alın kucağınıza. Oksopar kaçlık kullanıyorsunuz ve coraspin de varmı. Memelekete gittğmde yaptırcam mutlaka yani ipnelerdense sağlıklı ilerlemesi pıhtı var demek ki. Şmdide yeterli mi acaba die düşünüyorum. Bir dr 0,6 Oksopar demişti biri de 0,4 lük dedi şuan 0,4 lük +coraspin kullanıyorum

Mesela kanama alanım vardı baya ama kanamam yoktu geçen hafta gittiğimde alan yok oldu dedi şuan 11+2 yim inş alan oluşmaz artık demi.

Mesela kanama alanım vardı baya ama kanamam yoktu geçen hafta gittiğimde alan yok oldu dedi şuan 11+2 yim inş alan oluşmaz artık demi.
Yok canım olmaz.ben 14.haftama gireceğim hiç kanama alanım vs olmadı ama tedbiren hala günde iki üç kere progestan fitil kullanıyorum doktorum başından beri kullandırdı bana.

Benim hic kaybim yok ilk gebelik dogum kontrol hapibkullandigim için 2014 eylulde akcigerime pihti stti durumumu bildigim icin kese.gorur gormez doktor igne basladi 06 ile basladim 08 kullanıyorum 08 piyasada olmadığından 04 den 2 tane aynanda yapıyorum oksopar.igne ve 100 mg corasprin .
Tabloyu görünce korktum 34.haftada bile kayip.var acaba onlar igne kullandigi hhaldemi olmus anlayamadim herkesde kullanilan ilaclar dusukler kayiplar yaziyor kullanilan ilaclaar suanki gebelik kayıplarda ilac kullanmadigi icin olan kayiplarni acaba onu merak ettim

Benim 5.haftada kese görünce igne basladi doktor ilk gebelik 2014 de dogum kontrol.hapindan akcigerime pihti atti ölümden döndüm yogun bakimda yattim durumumu bildigim için ilk gebeligim.bu direk kese.gorur gormez basladik sukur suan 18.haftamdayim senn kac haftalikken kaybettinki kese.gorununce baslanir zaten igneye onceden bilemezsinki zor 4. 5.haftada gebeligi anlamak zaten isi cozer diye düşünüyorum zaten ondan once anlayaamzsin adetin gelmemis oluyo daha cunku

Yok kullanmadan bence canım.sen onlara bakma artık strese girme zaten olması gereken en yüksek dozu kullanıyosun kendine sıkıntı etme.Her şerde bi hayır var bak pıhtı atmasa hiç bilemeyecektin.şimdi herşey yolunda kendine bunu empoze et devamlı.

Yok canım olmaz.ben 14.haftama gireceğim hiç kanama alanım vs olmadı ama tedbiren hala günde iki üç kere progestan fitil kullanıyorum doktorum başından beri kullandırdı bana.
Bende her hafta pruloton vuruyorum şmdi 3 gün de yapmaya başladım kanama alanı vardı diye. Yani kanama alanı vardı bende sormak istediğim tekrar eder mi bu

Bende her hafta pruloton vuruyorum şmdi 3 gün de yapmaya başladım kanama alanı vardı diye. Yani kanama alanı vardı bende sormak istediğim tekrar eder mi bu
Canım sadece pıhtılaşması olanlarda değil olmayanlarda da kanama oluyor hem de 9 ay boyunca.o yüzden bir daha olur mu olmaz mı bilemiyorum bu benim 6.gebeliğim hiç birinde kanamam olmadı biraz da bünyeyle de alakalı olabilir tam bilemiyorum.

Dogru cnmm insallah saglikla kucaklarimm sen ne kadarlik hamilesin cok sagol olumlu yorumların icin

Yol birakmayacagim sanirim aynen onu da sordum yarari ve zarari bilinmiyor baslayinca bisiy olmadiysa birakirsan da bisiy olmayabilir dedi

Ona baglamamak lazim hepsi demek yanlis .genetik bozukluk olanlar 9 hafta oncesindeki kayiplarmis.

Cok.uuzuldum ins sag saglim evlat sahibi olursunuz tez.zamanda son gebelikde kac ml lik igne kullandin kacinci haftada kaybettin

Canım detaylı ultrason zamanı kan akisina baktır anlaşılır o zaman .bende 06×,2 Ecopirin 150 kullandım. Şuan 04 düştük ins bir sorun olmaz

Igne dozunu ayarlayamamışlardir yuksek dozla kese.gorununce baslarsin hemen gebelik olunca Allahin izniyle olur oncekiler bilmedigin için olmus sonuçta sen merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…