Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Sen isi sansa birakmamissin iyi yapmissin cnm artik gerisi Allahin takdiri.igne onemli ne olursa olsun.en azindan yine olmazsa igne faktoru de ortadan kalkacak.insallah zaman lehimize isler.
İnşAllah cnm cuma kontrol kanama alanı yok olmuştur umarım. Sağlıkla alalım kucağımıza inş

Ben 5 gün kala öğrenmiştim ve coraspin başladım başlayın zararı olmaz hatta dr şehir dışında idi bsns iğnede hemen başla demişti

Arkadaşlar meraba ben bugün perinatoloji hocaya gittim 5 haftalik hamileyim keseyi gördük çok şükür.Doktor coraspirin ve 0.6 enox iğne rapor etti yalnız pek umutlu konuşmadı lupus yuksek olduğu için herşey olabilir dedi.Rabbim bilir artık verende o alanda ayrıca kalp atışı duyduktan sonra hemotoloji de testler yapılıp iğnenin dozu ayarlanacakmis.Haftaya cuma kalp atışını duymaya gideceğiz.Insallah sağlıkla kucağınıza alırız lupus yuksek olan varmi benim gibi sağlıklı gebelik geçiren oldumu?

Aynı sonuc bende de cıktı doktor gebeliğinin 10.haftasindaydim.. Doktor hemen iğneye başlamamız gerek dedi.. Hatta keşke testi daha önceden yaptirsaydik dedi.. Ultrasona geçtik o anda bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. Iğne için geç kaldım...

Kızlar
Doğumdan kaç gün önce iğne dozu azaltılıyor ya da kesiliyor ? Bildiğinizi duyduğunuzu paylaşırsanız minettar olurum.

Çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin. İğneye hamile kalınca hemen mi başlanmalıymış

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. Benim lupus antikoagülan sonucum yüksek çıktı. Ayrıca kan pıhtılaşmam da var. Şu an 38. Haftadayım, şimdiye dek her şey yolunda gitti çok şükür.

Çok şükür inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah bende alırım.Allah isteyen herkese versin.Bebegin cinsiyeti belli mi acaba

Çok şükür inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah bende alırım.Allah isteyen herkese versin.Bebegin cinsiyeti belli mi acaba

Erkek olacak inşallah. Son zamanlarımız Dua ediyorum sürekli

10 haftalik hamileyim ama iki gundur belim ve karnim adet olacakmisim gibi agriyor normalmi ki acaba tedirgin oldum

Ah kuzum bizde aspirini kestik aklim oynuyor 32 cok erken deilmi.birde igne dozumuz 04 e indi

Benim de aspirini kesti, doğumdan 3 gün öncede iğneyi yarıya indiricez dedi. Ama 3 gün ben aklımı oynatmadan nasıl durcam bilmiyorum

Benim de aspirini kesti, doğumdan 3 gün öncede iğneyi yarıya indiricez dedi. Ama 3 gün ben aklımı oynatmadan nasıl durcam bilmiyorum
Illet oldum canım bende inan kii bende 06×2 150 ecopirin di. Dr ani bir durum olabilir dedi.kestik ..ayy kuzum cok sukur az kaldı senin. Bende şöyle bir 37 38 olsaydım valla korkum kalmayacak ama kestik herşeyi ..rabbim gunler geçmez oldu ya

Igne kullnmalisin kese gorur gormez perinotolog bul ve git acilen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…