İnşAllah cnm cuma kontrol kanama alanı yok olmuştur umarım. Sağlıkla alalım kucağımıza inşSen isi sansa birakmamissin iyi yapmissin cnm artik gerisi Allahin takdiri.igne onemli ne olursa olsun.en azindan yine olmazsa igne faktoru de ortadan kalkacak.insallah zaman lehimize isler.
Ben 5 gün kala öğrenmiştim ve coraspin başladım başlayın zararı olmaz hatta dr şehir dışında idi bsns iğnede hemen başla demiştiMerhaba arkadaşlar benimde 2 kaybım var ve testlerin sonucunda lupus ve 2 gende mutasyon cıktı doktor hamile kalınca iğne başlıcaz demişti.Benimsorum şu bugün bat günümdü test yaptım pozitif sağlık ocağına gidip kan verdim beta 158 cıktı doktorum üniversite de olduğu için salı günü randevu alabildim o güne kadar coraspin mi kullanmalıyım?
Canım aspirin kullanıyormusun kestimi doktor
Aynı sonuc bende de cıktı doktor gebeliğinin 10.haftasindaydim.. Doktor hemen iğneye başlamamız gerek dedi.. Hatta keşke testi daha önceden yaptirsaydik dedi.. Ultrasona geçtik o anda bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. Iğne için geç kaldım...Merhaba hanımlar benimde 2 kaybım var kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. mthfr 1298 ac polimorfizmi heterezigot çıktı genetik uzmanı önemsiz bişey olduğunu ilaç falan gerekmediğini söyledi. Aynı sorun olup da doktorlardan farklı bi görüş alan varmı?
Canım mustafa hocam ablamınkini doğumdan bir gün önce bıraktırmıştı.Kızlar
Doğumdan kaç gün önce iğne dozu azaltılıyor ya da kesiliyor ? Bildiğinizi duyduğunuzu paylaşırsanız minettar olurum.
Senin doğumun ne zaman?Mustafa hocam mı yaptıracak.Kızlar
Doğumdan kaç gün önce iğne dozu azaltılıyor ya da kesiliyor ? Bildiğinizi duyduğunuzu paylaşırsanız minettar olurum.
Çok üzüldüm canım Rabbim sabır versin. İğneye hamile kalınca hemen mi başlanmalıymışAynı sonuc bende de cıktı doktor gebeliğinin 10.haftasindaydim.. Doktor hemen iğneye başlamamız gerek dedi.. Hatta keşke testi daha önceden yaptirsaydik dedi.. Ultrasona geçtik o anda bebeğin kalbinin durduğunu öğrendim.. Iğne için geç kaldım...
Arkadaşlar meraba ben bugün perinatoloji hocaya gittim 5 haftalik hamileyim keseyi gördük çok şükür.Doktor coraspirin ve 0.6 enox iğne rapor etti yalnız pek umutlu konuşmadı lupus yuksek olduğu için herşey olabilir dedi.Rabbim bilir artık verende o alanda ayrıca kalp atışı duyduktan sonra hemotoloji de testler yapılıp iğnenin dozu ayarlanacakmis.Haftaya cuma kalp atışını duymaya gideceğiz.Insallah sağlıkla kucağınıza alırız lupus yuksek olan varmi benim gibi sağlıklı gebelik geçiren oldumu?
Çok şükür inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah bende alırım.Allah isteyen herkese versin.Bebegin cinsiyeti belli mi acabaHayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah. Benim lupus antikoagülan sonucum yüksek çıktı. Ayrıca kan pıhtılaşmam da var. Şu an 38. Haftadayım, şimdiye dek her şey yolunda gitti çok şükür.
Çok şükür inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza inşallah bende alırım.Allah isteyen herkese versin.Bebegin cinsiyeti belli mi acaba
EvetÇok üzüldüm canım Rabbim sabır versin. İğneye hamile kalınca hemen mi başlanmalıymış
Allah kucaginiza sag Salim almayi nasip etsin insallahErkek olacak inşallah. Son zamanlarımız Dua ediyorum sürekli
Ah kuzum bizde aspirini kestik aklim oynuyor 32 cok erken deilmi.birde igne dozumuz 04 e indiKızlar
Ah kuzum bizde aspirini kestik aklim oynuyor 32 cok erken deilmi.birde igne dozumuz 04 e indi
Illet oldum canım bende inan kii bende 06×2 150 ecopirin di. Dr ani bir durum olabilir dedi.kestik ..ayy kuzum cok sukur az kaldı senin. Bende şöyle bir 37 38 olsaydım valla korkum kalmayacak ama kestik herşeyi ..rabbim gunler geçmez oldu yaBenim de aspirini kesti, doğumdan 3 gün öncede iğneyi yarıya indiricez dedi. Ama 3 gün ben aklımı oynatmadan nasıl durcam bilmiyorum
Igne kullnmalisin kese gorur gormez perinotolog bul ve git acilen cnmMerhaba hanımlar benimde 2 kaybım var kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. mthfr 1298 ac polimorfizmi heterezigot çıktı genetik uzmanı önemsiz bişey olduğunu ilaç falan gerekmediğini söyledi. Aynı sorun olup da doktorlardan farklı bi görüş alan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?