Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Hayırlı olsun, sğlıkla gelsin inşallah.
Araya hafta sonu girmeden Sekreterine ulaşıp acikiyetinizi anlatıp tel görüşmesi rica etseniz? İçiniz rahat beklerdiniz salıyı

Hayırlı olsun, sğlıkla gelsin inşallah.
Araya hafta sonu girmeden Sekreterine ulaşıp acikiyetinizi anlatıp tel görüşmesi rica etseniz? İçiniz rahat beklerdiniz salıyı
Benim erken düşüğün hic olmadığı için biraz rahatım galiba kayıpların 15 haftaya kadar sorunsuz gelişti 16 hafta da kalpleri durdu.Insallah sağlıkla gelişir ilerler ve kucağınıza alıp büyütmek nasip olur.Tesekkur ederim

teşekkür ederim canım. Bende alarak yapıyorum, 0,4 ml ilaç var, havayla 0,6 ml de duruyor zaten. Beni yanıltan videolar oldu. Kapağı açıp tak yapıyorlar. Bilmediğim bir şey mi var diye düşünüp sormuştum.

Merhaba hanımlar benimde 2 kaybım var kalp atışları durduğu için kürtaj oldum. Genetik ve pıhtılaşma testi yaptırdım. mthfr 1298 ac polimorfizmi heterezigot çıktı genetik uzmanı önemsiz bişey olduğunu ilaç falan gerekmediğini söyledi. Aynı sorun olup da doktorlardan farklı bi görüş alan varmı?

Evet canim benim de böyle paı 4g var birde dr mthfrc için önemsiz toplumda bir çok kişide bu böyle dedi

Mrb geçmiş olsun. Nasıl gidiyor gebeliğiniz bende bata 5 gün kala öğrendim ve hemen Oksopar +corspin başladık.
Valla riskli gebelik dr u igneye 9.haftaya kadar gerek yok dedi iki defa kalbi durdu bebeklerimin 8.haftalarda genetiktir dedi pihtilasmaya baglamadi nedeni ise ilk cocugumun sikintisiz bir sekilde dunyaya gelmesi.ama ben onu dinlemedim igne oluyorum sansa birakmak istemedim cunku.cok sukur su Anda hersey Yolunda.

Cnm saglik ocaklari yaziyor igneyi coraspin ve igne hamile olunca basla dediyse dr zaman kaybetme.muhtemelen sana 0.4 den fazla verebilir sen saliya kadar 0.4 kullan dr gerekli gorurse yukseltir.hic zaman kaybetme sakin.ben dun saglik ocaginda yazdirdim ignemi.

Banada perinatolog önermedi 2 kayıptan sonra ams başka dr yazdı iğne +coraspin risk almak istemedim bende. Ama genetik test yapmamıştım ben önlem amaçlı tamamıyla şuan 9+4 üm herşey yolunda ama kanama alanı var içerde ve büyümüş bu biraz geçer inşllh sizde sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi. Sizin kaç haftalık

Insallah gecer cnm uzulme nasipten oteye gidilmiyor.sana neden onermedi peritanolog onu anlamadim genetik yaptirmani mi bekledi acaba.bende 8 haftaligim cnm amin hayirlisiyla alalim bebislerimizi insallah.

merhaba. bende pıhtılaşa yaptırmıştım ve 1298 heterozigot çıkmıştım. son hamileliğimde 0,4 oksapar kullandım. ama o bebeğimde yaşamadı 7. haftalık kalp atışından sonra kaybettim. aslında bu mutasyona birçok doktor önemli değil diyor. ama benim pıhtılaşma testim 4 lü yapılmıştı. bunun 6 lısı - 12 liside var. şimdi bir doktor 6 lı önerdi başka birşey varmı diye ona baktıracağım.
ayrıca doktorların genel söylediği iğne kullandığın halde düştüyse başka sebebi vardır.
dedikleri gibide başka şeyler çıktı. şuan için rahimde yapışıklık çıktı, ahm değerim 0,28 çıktı. öncelikle yapışıklığı gidereceğiz.
ondan sonrada yine bakacağız.

Insallah gecer cnm uzulme nasipten oteye gidilmiyor.sana neden onermedi peritanolog onu anlamadim genetik yaptirmani mi bekledi acaba.bende 8 haftaligim cnm amin hayirlisiyla alalim bebislerimizi insallah.
Plus felan baktı trombofili paneli gerek yok deid ama genetik bölüm de kapalıydı hala kapalı yaşsdğm yerde ünv hastanesinde. İşte hamile oldğmu öğrenince gttm özellikle söyledim kan sulandırıcı önermişti küretaj yapan dr die ben önermiyorum dedi 3.de boş gebelik belki dedi yani bekleyip görmeyi tercih etti dr ben cesaret edemedim dr değiştirdim infertilite dr doç birine gttm oda ünv hastanesinde htta küretaj yapan dr um memelekette o bana 0,6 Oksopar kullan demişti ben hiç kalp atımı duymadım 2 gebelikte de. Risk alamazdım deniyim en azından dedim ve şükür şuan iyi gidiyor herşey. İdrar yolu enfeksiyonu var bıraz onu ve içerideki kanama alanını saymazsak. Sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi inşllh

Insallah cnm bu sefer olur hayirlisiyla iyi dusunelim iyi olsun dimi

Sen isi sansa birakmamissin iyi yapmissin cnm artik gerisi Allahin takdiri.igne onemli ne olursa olsun.en azindan yine olmazsa igne faktoru de ortadan kalkacak.insallah zaman lehimize isler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…