her doktor baska soyluyor malesef bu asamada iyi bir doktor bulmaniz onemli.kimisi tek bir heterozigot gene bile igne baslayirken kimi hic gerekli gormuyor.Teşekkürler cevaplar için. Ben genetik testlerimi tıbbi genetikten yaptırdım bana hiç bunlardan bahsetmediler. Gebe kalınca doktorunuz iğne başlar büyük ihtimalle dediler.
Aslında direkt doktorla konustum bana 4g 4g için burada büyük sıkıntı var dedi. Ama protein s vs bir sey söylemedi. Gebe kalırsam perinatolog bulacagım ve onun yönlendirmesi ile gerekirse baktıracağım. Gittiğim doktorun fikrini değiştireceğini sanmıyorum maalesefher doktor baska soyluyor malesef bu asamada iyi bir doktor bulmaniz onemli.kimisi tek bir heterozigot gene bile igne baslayirken kimi hic gerekli gormuyor.ben sizin yerinizde olsam tibbi genetik bolumunu arardim sekretere bu degerlerin bakilmadigini ancak benim baktirmak istedigimi soylerdim.ona gore gelin gelmeyin derdi diye dusunuyorum
Benim de pai 4g 4g sadece aspirin verdi kullanmama için önemli değilmiş doktor öyle dedi ancak tatmin olmadım. Adam akıllı perinatolog bulmak lazimAslında direkt doktorla konustum bana 4g 4g için burada büyük sıkıntı var dedi. Ama protein s vs bir sey söylemedi. Gebe kalırsam perinatolog bulacagım ve onun yönlendirmesi ile gerekirse baktıracağım. Gittiğim doktorun fikrini değiştireceğini sanmıyorum maalesef ☹
Inan hatirlamiyorum onu 4 yıl once bakilmsti.Hangi bölüme baktırdınız. Kadın doğuma mı? Ben testi tıbbi genetik de yaptırdım bana sadece gebe kalınca iğne kullanacaksınız denildi.
Bana da 4g 4g homozigot icin önemli deil dedi dr.kime inanacmizi sasirdik vallaBenim de pai 4g 4g sadece aspirin verdi kullanmama için önemli değilmiş doktor öyle dedi ancak tatmin olmadım. Adam akıllı perinatolog bulmak lazim
Merhabalar doktorunuz nerde?Hemen başladım ben, be kadar erken o kadar iyi. Sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah.
Merhaba, arkadaş lupusla ilgili yazmış zaten. Benim de iki kaybım var hem lupus değerim yüksek hem de faktör 5-12 mutasyonum var. Daha bilgili olur diye düşünerek tüp bebek yaptırmama rağmen tüp benek ızmanı bir dr seçtim. Ancak iki kez bebeğimi kaybettim. İknci düşüğümün de doz yetersizliğinden olduğunu öğrendim. 3. Gebeliğimde perinatoloji uzmanına gittim. Hem ilaç dozumu kan testi ile emin olarak ayarladı hem de bağışıklık sistemine yönelik steroid kullandım.
Özetle size önerim perinatoloji uzmanına test sonuçlarını göstermeniz. Beneğinize Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle
Gerçekten öyle korkuyorum ne yapacagimi bilemedim. Kendi doktorumuz kendimiz olacağız artık yemeye içmeye dikkat etmeyi düşünüyorumBana da 4g 4g homozigot icin önemli deil dedi dr.kime inanacmizi sasirdik valla
Valla canim aynen oyle inan ki. Herkes bir farklı konuşuyor kimi kullan kimi yok kullanmaGerçekten öyle korkuyorum ne yapacagimi bilemedim. Kendi doktorumuz kendimiz olacağız artık yemeye içmeye dikkat etmeyi düşünüyorum
Aslında direkt doktorla konustum bana 4g 4g için burada büyük sıkıntı var dedi. Ama protein s vs bir sey söylemedi. Gebe kalırsam perinatolog bulacagım ve onun yönlendirmesi ile gerekirse baktıracağım. Gittiğim doktorun fikrini değiştireceğini sanmıyorum maalesef ☹
Merhabalar doktorunuz nerde?
Merhabalar bizim ki benziyor sanki , siz sonuçtan anlıyor musunuzmerhaba bayanlar nasılsınız
mthfr de heterozıgot taşıyıcı oldugum için oksapar 6000 lıkten kullanmak zorundayım ankara da oturuyorum 19 haftalık gebeyim elimde çok az iğnem kaldı elinde iğne olan eczane var mı bildiğiniz ankaraya yakın başka sehırlere de gidip alabilirim o derece acil bir durumum var
bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
hepinize hayırlı gunler dılıyorum
benimki ile de benziyor.doktorum bana erken donem dusuklerinizin nedeni bu genler olamaz ama ileriki donemde sorun yasamamaniz icin hamile kalinca igne baslayacagiz dediMerhabalar bizim ki benziyor sanki , siz sonuçtan anlıyor musunuz
Allah yardımcımız olsun saolbenimki ile de benziyor.doktorum bana erken donem dusuklerinizin nedeni bu genler olamaz ama ileriki donemde sorun yasamamaniz icin hamile kalinca igne baslayacagiz dediEki Görüntüle 2681778
Evet bende 1298 bölgesinde heterozigot taşıyıcıyım oksapar 6000 kullanıyorumMerhabalar bizim ki benziyor sanki , siz sonuçtan anlıyor musunuz
Kilonuz kaç acabaEvet bende 1298 bölgesinde heterozigot taşıyıcıyım oksapar 6000 kullanıyorum
Şu anda 76 ilk dönem başka bir dr 4000 vermişti virüsten dolayı Kendi dr randevu verememişti ondan randevu aldığım hafta 6000 e geçirdi senin kilona 4000 az dedi 70 ile başlamıştım sanırımKilonuz kaç acaba
Merhaba ilaç dozunuz kaçtı ne kullandınız aynı durumdayızHemen başladım ben, be kadar erken o kadar iyi. Sağlıcakla kavuşun bebeğinize inşallah.
Merhaba, arkadaş lupusla ilgili yazmış zaten. Benim de iki kaybım var hem lupus değerim yüksek hem de faktör 5-12 mutasyonum var. Daha bilgili olur diye düşünerek tüp bebek yaptırmama rağmen tüp benek ızmanı bir dr seçtim. Ancak iki kez bebeğimi kaybettim. İknci düşüğümün de doz yetersizliğinden olduğunu öğrendim. 3. Gebeliğimde perinatoloji uzmanına gittim. Hem ilaç dozumu kan testi ile emin olarak ayarladı hem de bağışıklık sistemine yönelik steroid kullandım.
Özetle size önerim perinatoloji uzmanına test sonuçlarını göstermeniz. Beneğinize Sağlıkla kavuşmanız dileğiyle
Çok teşekkür derim canım bu doz konusu çok kafamı kurcalıyor benim kesin 0,8 o zaman 76yım çünküŞu anda 76 ilk dönem başka bir dr 4000 vermişti virüsten dolayı Kendi dr randevu verememişti ondan randevu aldığım hafta 6000 e geçirdi senin kilona 4000 az dedi 70 ile başlamıştım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?