Merhaba,
Başınız sağolsun çok üzücü evet ama lütfen umudunuzu yitirmeyin.
Genetik test yapıldı mı size?
Ben laparoskopi ve histeroskopi olmak üzere iki ameliyat geçirdim. Endometriozis dediler rahim t şekli dediler vs.
Sonra 2018 de düşük nedeniyle genetik test yaptırdım Mthfr 1298A geni homozigot çıktı
Sonra 2 sene hamile kalamadım. Nisan ayında tekrar hamile kaldım hersey yolunda giderken kanamalarım başladı, dr bebek iyi diyordu ama için rahat etmedi kanama bitse kahverengi lekelenmeler bitmiyodu. Kan pıhtılaşması testi yaptık hemen ertesi gün clexane iğneye başlattılar beni. 3 hafta sonra tekrar kan istediler verdim iğneler işe yarıyor ama sakın aspirin kullanmayın dediler. Hem clexane 0.4 hemde aspirin fazla gelirmiş dozajı çok iyi ayarlamak gerekiyo. 6 haftada bir sürekli değerlerim takip edilecek ve doğumdan sonra 1 aya kadar bu iğneleri kullanmam gerekliymiş. Zor bi süreç Allah hepimize yardım etsin . Hergün zor gecen hamile kadınlar ve kendim için dua ediyorum.
Bu arada ben karantina zamanı hamile kaldım
Kızlar belki tuhaf gelebilir ama evdeyken sadece sağlıklı beslendim ve virüse bağışıklık için uyguladığım kür de işe yaradı bence
Toz zencefil, toz zerdaçal, toz tarçın,bal limon
Hergün bi tatlı kaşığı yedim. 34 yaşındayım ve 8 yıllık evliyim. Yumurta kalitesini de etkilemiştir diye düşünüyorum. Son olaraknAllah büyük mutlaka dualarımız en güzel hayırlı şekliyle kabul olacaktır.