Merhaba cnm neden gunde iki igne verdi doktorDr ım bebeğe denk getiremezsin sonuna kadar göbekten yapabilirsin dedi. Ancak ben endişe ettiğim için 21. Haftadan beri tamamen bacağa geçtim. Zaten günde iki iğne olduğu için bacak göbek dönüşümlü yapıyordum ben bir süredir.
benimde Mthrfr c olan honozigot bide faktor 13 bakildi benim size bakilmamis sanirim o heterezigot.2 dusugum var kimyasalim yok igne baslicaz hamile kalinca.Pıhtılaşma var anladim peki gebe kalmam çok mu riskli anlayan varsa yorum yapabilir mi Eki Görüntüle 2659035
Benim pıhtılaşma oranım yüksek olduğu için iki iğne canım. Daha önceki gebeliğimde günde tek doz vardı ve yeterli gelmediği üçüm kaybettim maalesef.Merhaba cnm neden gunde iki igne verdi doktor
Dr unuz rapor çıkarabilir pahalı oluyor, ben oksapar 6000 kullanıyorum 50 tl civarı her gün vurunuyoruz neticede. Benim dr um muayenehanesünde hasta baktığı için devlet karşılamadı ilacı bi süre ücretle aldık sonra rağor çıkarabileceğimzii öğrenimce ben hastaneden çıkarttım. Durumu anlatınca geri çevirmediler zaten.Kızlar iki kürtajım var tekrar hamileyim doktor diğer boş gebeliklerin normal olduğunu sağlıklı iki çocuğum olduğu için pıhtılaşma olmadığını ama istersem iğne yazacağını söyledi raporum da yok reçeteyle çok mu pahalı olur bu konuda bilgisi olan var mi
Benim doktorum pıhtılaşmadan kaynaklı olduğunu düşünmüyo yoksa sağlıklı iki çocuk olmazdı dedi şu var diğer gebeliklerde beta az az artmıştı bide progestron çok düşüktü 10 nun altındaydı ama bunda adet günü beta 193 iki gün sonra 396 çıktı progestronda 18,3 inşallah sağlıklı ilerler salı gidicem tekrar ben yinede günde bir kez corasprin içiyorum doktor gerek kalmadı yok dedi ama ben kullanıyorum hayırlısı inşallah bu kez sağlıkla gelirDr unuz rapor çıkarabilir pahalı oluyor, ben oksapar 6000 kullanıyorum 50 tl civarı her gün vurunuyoruz neticede. Benim dr um muayenehanesünde hasta baktığı için devlet karşılamadı ilacı bi süre ücretle aldık sonra rağor çıkarabileceğimzii öğrenimce ben hastaneden çıkarttım. Durumu anlatınca geri çevirmediler zaten.
hayır sağlık bakanlığına direk mail yolladım. onlardan hemen dönüş sağladılarCimer başvurusu falan mı yapmıştınız?
Evet olabiliyor en kısa zamanda dr gidin keseyi görürse hemen kan sulandırıcıya başlarbu kan pihtilasmasi 1 saglikli gebelikten sonra olabilir mi? bir kizim var ikinci hamileligim kalp atisi olmadigi icin kurtajla sonuclandi... doktor tekrar hamile.kalirsan tedbir amacli kan sulandiriciya baslarsin demisti... su anda da gebelik testimde silik cizgi cikti endiselendim
Canım öncelikle hayırlı olsun..İnşallah tez zamanda sağlıkla alırsın kucağına..Benimde seninle aynı genler homozigot ekstradan birde faktör V3L4 heterozigot..Arkadaslar merhaba lütfen bana yardım edermisiniz.3 haftalık tüp bebekle hamileyim.2 kaybım var pıhtılaşma oldugunu bilmediğim için iğne kullanmamıstım.genlerim MTHFR677 HOMOZİGOT ve PAİ 4G 4G HOMOZİGOT tüp bebek doktorum coraspin ve hibor 7500 başladı sizlerle aynı olan varsa birbirimizden fikir alış verişi yapalım
Canım durduk yere morrmalar diyorsan öyle olmadı ama benim küçük bir cizikde elim morardı ve hafif şişti.kizlar coraspin kullanipta bacaginda morluk yasayan varmi.2 haftadir kullaniyorum hepbi yerlerim morariyor bacaklarimda
anladim canim kan tahlili verdim icime dert oldu ama degerlerimde anormallik yok dedi doktor ilactan olur dedi.hassaslasti sanirim damarlar en ufak bi carpmada morariyorCanım durduk yere morrmalar diyorsan öyle olmadı ama benim küçük bir cizikde elim morardı ve hafif şişti.
Evet canım benimkide ufacık bir çizik yani normalde morarmayacak bişey ama morardi..Halada geçmiyor 5-6gün oldu.anladim canim kan tahlili verdim icime dert oldu ama degerlerimde anormallik yok dedi doktor ilactan olur dedi.hassaslasti sanirim damarlar en ufak bi carpmada morariyor
Merhaba kızlar Pıhtılaşma sebebiyle anestezi alamayıp canlı canlı rahimden parça aldıran var mı? Drum düzensiz kanamam sonucu böyle bir işlem yaptı ama öldüm acıdan resmen. Travma sayılır yaşadıklarım. Etimden et kopuyor neticede. Bu yüzden sizlere de sormak istedim.
.Geçmiş olsunilk kez duydum valla ilaç mı kullanıyordunuz ki? Pıhtılşma bozukluğum ileri düzey, niye anestezi alamadığımızı anlamadım.
Benim de aynı gen ve pai genim heterozigot bana da aynı bilgileri veriyorlar. Cogu insanda bu genler boyleymis ve anlami yokmuş.Ikinci gebeliğimde yine de aspirin kullandım zarari yok diye,onu da kaybettim ama pıhtılaşma yüzünden değil sağlıksız gebelik nedeniyle.Bebeklere genetik inceleme yapılmış mıydı? erken haftalarda çoğu zaman neden sağlıksız gebelik yüzündenmiş.Kizlar merhaba. Bendede mthfr c677 gen heterozigot.
Daha önce 8 haftalık kalbi durduğu için bir kurtajim daha sonra bir kimyasalim ve bu sene ocak ayında dış gebelik şüphesi ve geç gelişen yalancı gebelik teşhisi konarak bir kurtajim daha var.
Şuan 5+3 haftalık hamileyim.
Regli başında corasprine başlamıştım.
Dün keseyi gördüm Allah'a şükür. Dr um önlem amaçlı kan sulandırıcı baslamami söyledi ayrıca hergün bir tane progestan fitil olarak kullan dedi.
Kendi Dr umdan sonra bir profa gittim kendisi aynı zamanda bir perinatoloji uzmani.
Bana folik asit dışında hiçbir şey kullanmamam gerektiğini söyledi.
O kadar arada kaldım ki ne yapacağımı bilemiyorum. Fikirlerinize çok ihtiyacım var. Aynı problemi olup bana fikir verecekler lütfen yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?