Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben de burda bı arkadaş sayesinde firmayı aramıştım pazartesi günü, bugün öylesine eczaneye sorayım dedim firma bana ilaci yollamis. Hatta Çarşamba ya da Perşembe geldi dedi eczacı.
Sizin ilaclarınızı sizin adınıza mı yolluyorlar?Sizden bilgi alıyorlar mı?Tanıdık eczane yoksa eğer eczane bunu başkasına verebiliyor mu

Sizin ilaclarınızı sizin adınıza mı yolluyorlar?Sizden bilgi alıyorlar mı?Tanıdık eczane yoksa eğer eczane bunu başkasına verebiliyor mu
Adımıza yollamiyorlar, sadece size yakın eczane ve o eczanenin çalıştığı depo bilgisini istedi. Ben depo ismini sormak için bana en yakın eczaneyi aradım, durumu anlattım, sizin ve çalıştığınız deponun ismini verebilir miyim dedim tabi dedi.

İstese bana gelen ilaclari başkasına verebilir tabii benim haberim bile olmaz ama öyle bişey neden yapsınlar ki zaten zor durumda olduğumuzu biliyor eczacılar da. Sizin istediğinizi de bilecek vermezler sizden başkasına.

Peki telefonda tam olarak ne dediniz

Mrb arkadaslar benimde 4 kimyasalim var simdi yine hamileyim daha cok yeni . Ciraspin 100 lük ve hibor 5000 0.2ml igne yapiyorum günde 1 tane. Genetik testlerde pırtilasmaya yatkinlik cikti. Sizler hangi igne ve ml kullaniyorsunuz.

Geçmiş olsun bu testi nerede yaptırdınız ne kadar sürede sonuç çıkıyor acaba

Bana ayni testler 2 sefer yapildi. Özelde 2 yil önce 1200 tl civari tuttu. Devlet hastaneleride yapiyor. Ikisindede 15 günde sonuc cikiyor

selam herkese.
bugün sağlık bakanlığından gelen mail :

"OKSAPAR 4000 ANTI-XA IU/0,4 ML KULL.HAZIR ENJEKTOR", "ENOX 4000 ANTI-XA IU/0,4 ML KULL.HAZIR ENJEKTOR" isimli ilaçlar 30.06.2020 tarihinde ecza depolarına dağıtılmaya başlanacaktır. İlacınızı 3-4 gün içinde eczacınız aracılığı ile ecza depolarından temin edebilirsiniz.

Kızlar bir hafta olacak kürtaj olalı hafif kan geliyor ve bugün pıhtı gibi geldi normal mi acaba?

Cimer başvurusu falan mı yapmıştınız?

Kızlar iki kürtajım var tekrar hamileyim doktor diğer boş gebeliklerin normal olduğunu sağlıklı iki çocuğum olduğu için pıhtılaşma olmadığını ama istersem iğne yazacağını söyledi raporum da yok reçeteyle çok mu pahalı olur bu konuda bilgisi olan var mi

ben hamile degilim ama bugun vitamin almak icin eczaneye gittim.dedim pihtisma bozuklugu icin gebelikte kullanilan ignelerin piyasadaki durumu nedir dedim arkadaslar bulamadiklarini soylediler dedim.bizde var dedi eczaci sorun yok dedi
Bende bugun bulabildim cok sukur ondan arkadaslari bilgilendireyim diyecektim bulamayanlar varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…