Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tesekkur ederim cevabınız İcin. Sperm dna hasarına mı baktırmmız lazm
Evet ona baktırdık o da %35 çıktı şimdi düşürdük onu şu an tek sıkıntımız morfoloji o da sağlıksız olan tutanamıyormuş zaten bizim de 2 tane kalp atışı durması sebebiyle kürtajımız oldu.

Bizde de aynı iki kürtaj. Daha önce sperm testi yapmostok morfoloji, sayı ileri hareketli hepsi ıyıydi birde ona bakalım ınsallah hallolur sonuc ne zamana cıkıyor

2 hafta gibi sürede çıkıyor. Siz iğne kullanarak da denediniz mi ?
Yok denemedim igneyi ama gittiğim doktorlar ıgne olursa saglıklı olur diyorlar umıtlanmıstm ama esım ve bana genetik test yaptırmadık esime de sperm dna testi kaldı bırde onları yaptırıcz ondan sonra istiyorz ınsallah. Esiniz de bu dna hasarı neden kaynaklanmıs benım esım kücükken havale gecırmıs olma ihtimali var sımdıden korktum cuma gunu yaptıracagz biz de

Benim eşim sigara ve stres dedi doktor işinden kaynaklı çok yüksek degildi normali %20 nin altı kabul ediliyor . Biz genetigi yaptırdık çok şükür temiz çıktı . Benim sadece lupus homosistein ve hemotoogda igne ayarı kaldı. Siz bunları devlet hastanesinde mi yaptrdınız ?

Evet lupus homosistein bende hepsi cok şükür iyi mthfr 1298c heterezigot cıktı bir tek ikinci de doktor igne vermedi bile bile cunku folik asit eksıkliğinden olurmıs oyle dedı ikinciyi de kaybettik tabi. Daha sonra farklı görüşler almak ıcın bır sürü doktora gittik hepsi de igne dedı devletteki doktor hariç. Genetik test yaptırmaya gerek yokmus. Esim sperm testi yaptırsın mı diye sorduk ona da yok dediler. Rahim filmi sorduk ona da yok dendi acıkcası sansa bırakmak istemiyorz bütün testleri yaptırıp Allaha sıgınmak istiyorz bakalım

Aynen bana da aynı şeyleri söylediler ama yaptırmak da fayda var hem için de rahat etmiş olur rahim filmi de çektirdim o da sorunsuz folik asit olarak da bizim aktif folat kullanmamız gerekiyormuş folbiol sanırım öyle değil benim doktorum bana önerdigi folıc plus1 bu daha iyiymiş eczacı arkadaşım da bu ilacı önerdi. Devlet hastanesinde hangi bölüm yapıyor bu testleri .

Hemotoloji yapıyor canım rahim filmi de cektrmedm daha. Bana da doktorların hepsi folbiol önerdi oncekı hamilelikte folat12 kullandım da en yüksek doz folbiol de varmıs

Hemotoloji yapıyor canım rahim filmi de cektrmedm daha. Bana da doktorların hepsi folbiol önerdi oncekı hamilelikte folat12 kullandım da en yüksek doz folbiol de varmıs
Doğrudur her doktor başka şeyler söylüyor gerçekten ne yapacağımızı şarşırdık artık çünkü net bir şey yok şudur denilmiyor nedeni

Merhaba hemotoloji hangi testlerı yapıyor ben anlayamadım ben yarın test yaptırıcam ama tıbbı genetık bolumunde yaptırıcam unıversıte hastanesınde sız hangı test ıcın hemotolojı dedınız

Merhaba hemotoloji hangi testlerı yapıyor ben anlayamadım ben yarın test yaptırıcam ama tıbbı genetık bolumunde yaptırıcam unıversıte hastanesınde sız hangı test ıcın hemotolojı dedınız
Ben hematoloji de trombofili paneli, lupus hemosistein protein c protein s gibi testleri yaptırdım, tıbbi genetikte yapıyor mu bilmiyorm

Ben hematoloji de trombofili paneli, lupus hemosistein protein c protein s gibi testleri yaptırdım, tıbbi genetikte yapıyor mu bilmiyorm
Anladım ben isim olarak ne testı oldugunu hıc bılmıyorum zaten 1 den fazla kimyasal sıkıntım bar benım genetıkte yapılıyor dıye okudum hep burdan o yuzden genetıkten randevu aldım onun dısında bı bılgım yok benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…