Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tabiki bilgilendiririm. Benim gibi durumda olanlar az galiba belki birisine ışık tutarım. Sıkıntının ne olduğunu bilmemek çok zor.

hangi testi yapıp kan sulandırıcı iğnenin yeterli doz olup olmadığına karar verdiler ?

hangi testi yapıp kan sulandırıcı iğnenin yeterli doz olup olmadığına karar verdiler ?
anti factor xa diye bir test, belli bir süre ilaç kullandıktan sonra yapılıyor ve ilaçla birlikte kan pıhtılaşma düzeyinizi ölçüyor

Kızlar merhaba,
Ben 4 yıldır açıklanamayan infertilim. Hiç kendiliğinden gebe kalamadım ve en son tüp bebek denedik 12 tane 5. Gün embriyom oluştu. Bir tanesi transfer edildi ve kimyasalla sonuçlandı. Sizce pıhtılaşma ve genetik testi yapılmalı mı? Ve özel hastanelerdeki ücretleri hakkında fikriniz var mı?

Kesinlikle genetik tarama yaptırmalısın eşin ve sana. Yapılmaması ilginç. Ben bir biyokimyasal bir 9.haftada kayıp yaşadım Zeybep kamile gittim zar zor doktrini ikna ettim genetik tarama yapılsın diye (3düşükten önce yapmıyorlarmış) vee eşimde genetik bozukluluk çıktı ngs yöntemiyle tüp bebek deneyeceğiz üstelik ben de pıhtılaşma varmış ikisini de o testle öğrendim hiç vakit kaybetme

Arkadaşlar merhaba ben iki kayıptan sonra Zeynep kamilde genetik tarama yaptırdım eşimde kromozom bozukluk ben de mthfr heterozigot çıktı tüp bebek tedavisinde iğne ilaç kullanman gerek özeldeki doktorların (tüp bebek tedavisi genetik taramalı olacağı için devlette yapılmıyor)vereceklerdir dendi. Gittiğim bir doktor tedaviden bile önce hemen coraspirin başlattı diğer merkezdeki doktor hiç bir şey önermedi hamilelik sonrasında dedi. Şimdi okuyorum ki çoğu kişi aylar öncesinde başlamış kullanmaya. Genetik bozukluğu halledip pıhtılaşam yüzünden kaybetmek istemiyorum

Bir de trombofili 1 panali yaptıranlar kaç güne sonuçlarını aldı gittiğim merkez onu da yaptır dedi ama çook pahalı özelde. Devlette yaptıracağım ama kesinlikle bu ayki adete (Haziran’ın ikinci haftası) yetişmez(bu ay ki adetle tüp bebek tedavisine başlayacaktık) yarın Zeynep kamilde kan vereceğim ama sonuçlar çok mu geç çıkıyor Zeynep kamildeki sonuçları almadan başlama dedi ama yetişmeyecek 1200₺ civarı dediler özelde bilen bi arkadaş var mı

Ben 2018'de 1400-1700 arası bir ücrete yaptırdım (net hatırlayamadım şimdi. Ancak devlette yaptırın bence ben pişman oldum o kadar para verdiğime

özelde ve tıp fakültesinde iki kez yaptırdım. özelle tıp arasında 5-6 gün fark oldu. 25-30 gün sürüyor sonuçların gelmesi. devlette de aynı mıdır bilmiyorum.

benimde mthfr c677 ve pai heterezigot... doktorlar hiç önemsemiyor ama

ben bizim durumumuzdaki herkese tıp fakültesi ya da perinatoloji uzmanına gitmesi öneriyorum. 2 kayıp yaşadım, dr lar hamile kalabiliyorsun, bu kadar mutasyon herkeste olabilir kafasında yaklaştı. iyi niyetli bir teselli belki ama benim sinirimi bozmuştu valla.

peki sizce tüp bebek tedavisine başlandığında sonuçlar alınsa acaba geç mi kalınmış olur ilaçlara öncesinde mi başlamak gerek doktorların farklı görüşleri var

bende 2 kayıp yaşadım... doktorun dediğin tek şey şu... sağlıksızdı tekrar dene bu acının tarifi yok... size söylenenleri bende duydum maalesef... sizin hangi genlerde var mutasyon ?

bende 2 kayıp yaşadım... doktorun dediğin tek şey şu... sağlıksızdı tekrar dene bu acının tarifi yok... size söylenenleri bende duydum maalesef... sizin hangi genlerde var mutasyon ?

FKtör 2, faktör 5 ve paı heterozigot benim

Canım hemosistein lupus bu testlerin ne kadar zamanda çıktı nerede yaptırmıştın

Kan pıhtılaşması gebe kalmayı da zorlastirmakta mıdır acaba bilenler var mı ? Factor V Leiden heterozigot mthfr homozigot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…