Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Ben coraspin kullanırken hamile kalamadim.sonra bıraktım onu.hamile kalınca başladım tekrar morarma olmadı sadece bir yerimi çarpınca eskiye göre daha çok morariyor
canım kullanamıyorum her yerim morarmaya başladı... ama doktorum da hamilelik öncesi de kullanman gerekiyor dedi artık haziran ayında bir doktora gitmem gerekiyor

Kızlar meraba daha önce 2 düşük yaşadım kan pıhtılaşması cıktı sadece ve şuan hamileyim sadece aspirin içiyorum doktor kalp atışını duyduğumuz zaman iğneye başlıycam dedi sizlerde nasıl bi yol izlendi

Merhaba genelde iğneye ve aspirin hemen başlanıyor ama bazı doktorlar bekliyor kalp atışı. Biz beklemedik

Hayırlı olsun, sağlıkla doğsun benim dr um adet gecikmesini dahi bneklemeden başlamak istemişti, kalp atışını falan duymadan başladık.

Canim benim kac haftalik hamilesin bende 2 dusuk yasadim yani kalp atislari durdu aldilar kan pıhtılaşmaşında dolayi ve suan 3 kez hamileyim daha 4 haftalik falan belki 5dir ama doktor banada igneyi ve kor aspirini bebegi gorur gormez dedi

5 haftalık canım şuan sadece aspirin kullanıyorum zaten hamile kalmadan once de kullanıyodum folik asit içiyorum bide fitil olarak progestan kullanıyorum rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder inş.

5 haftalık canım şuan sadece aspirin kullanıyorum zaten hamile kalmadan once de kullanıyodum folik asit içiyorum bide fitil olarak progestan kullanıyorum rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder inş.
Size nasil bi tadevi baslicaklar ayniyiz galiba ikimizde tatihlerimiz benim batda daha var 1 haziranda bende 6 ay oncesinden basladim folik asitle cor aspirine ama coraspirini doktorlara diyince kiziyolar bana neden erken basladim diye eyer bebegi kaybedersek senin kurtajda cok kanaman olur dediler

Benim 1 haftam geçti iğneye kalp atışı duyunca başlıycam dedi sadece aspirinide kurtajdan 1 ay sonra başladım hatta profosor verdi

Benim 1 haftam geçti iğneye kalp atışı duyunca başlıycam dedi sadece aspirinide kurtajdan 1 ay sonra başladım hatta profosor verdi
Alla alla ama igbeye hemen baslanilmiyomu zaten kalp atisi duyulmasi icin igne vuruluyo o nasil dedi kalp atislari duyulsunda sonra dedi

U
Birde kan sonuclariniz kacdaydi sizin benimki 1527 dediler dun bugun durcal yarin budaha bakcaklar

U
Birde kan sonuclariniz kacdaydi sizin benimki 1527 dediler dun bugun durcal yarin budaha bakcaklar
Ben hiç kan vermedim evde testle takip ettim yasak vardı hemde çıkamadım çarşamba günü keseyi gördük en son testimde böyleydi kan sulandırıcı iğne vermedi eğer herhangi bi sıkıntı olursa allah korusun kurtajda kan durmaya bilir aspirin şuan yeterli 2 haftaya iğneye başlıycam inş. Sorun cikmazda

Eklentiler

• 20200528_184136.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 31
Hmm ozamn ayni gidiyoruz seninle bende dun gordum keseyi ama tam olarak bebekmi deilmi solemedi birsey var ama ne bilemicem dedi kan verdirdi gebelik onaylandi bugun aradi yarin gel diye birdaha bakcaklar bebek gorununce galibaki baslicaklar birde bana aspirinde icme dediler kurtajda kanama cok olur sonra diye ama ben 6 ay incesinde berli iciyorum ve bunuda onlara solemedim yoksa kiziyolar burdaki doktorlar

Inş.saglikla kucagimiza alırız canım daha önceki kürtajlar çok yıprattı hatta 2.sinde suni şancı verdiler kese rahimden ayrılsın diye cok kotu günlerdi rabbim tekrar yasatmasin kötü durumları

Inş.saglikla kucagimiza alırız canım daha önceki kürtajlar çok yıprattı hatta 2.sinde suni şancı verdiler kese rahimden ayrılsın diye cok kotu günlerdi rabbim tekrar yasatmasin kötü durumları
Yok benimkiler daha cok kucukken kaybettim birisi 7 haftalikdi diyeri daha 4 haftalikdi bu yuzden bu hamileligimde hemen hastaneye kosdum bise yapin diye oda daha kac gun varken adet tarihimin gecmesine erkenden orenip gittim bakalim nolcak yarin

Doktoradan doktora ne kadar fark ediyor. Ben ikinci gebeliğimden önce neredeyse 5-6 ay aspirin kullandım. gebeliği öğrenir öğrenmez daha keseyi bile görmeden aspirin+oksapar 6000 kullandım. bebeğin kalp atışları yine de durdu, ertesi gün iğne ve aspirin kullanmadan gittim kürtaj oldum. bebeği yaşatmak için yapılacak önlemler neden "yaşamazsa" diyerek askıya alınıyor şaşırdım valla.

Isde ben burdaki gavurla bu detdimi anlatamadim tutdurdular gebelik olcak sonrasinda baslicaksin aspirine sonrasinda biz bebegi gircez igne yazcaz sen simdilik sadece folik asit kullanman gerek dediler ben kendi irademle kullandim 6 ay boyunca aspirin ve onlara solemiyorum kullandigimi kiziyolar sonrasinda neden kullandin diye

şimdi anladım, hangi ülkedesiniz?
siz yine araştırın içinize sinerse yapın lütfen ama bir tavsiye vereceğim.
ben saraçoğlundan duyup günlük yaşantımı desteklemek adına (pıhtılaşmanın bana olan etkilerinden korunmak için) gebelik öncesi aspirin + sabah yarım limon suyu içtim. dr um bana gebeliği adetten önce yakala iğne başlayacağız demişti ama iki kayoptan sonra kafam bi milyondu ve yakalayamadım. hatta geç öğrenip dr a giittiğim de biraz kızdı bile. ama limon suyu geç kaldığım bir haftayı telafi etti. sizde araştırın içinize sinerse bilmiş olun.
sağlıkla ilerlesin inşallah herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…