- 18 Kasım 2019
- 5.205
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.922
- 173
Cnm nasilsin iyisin insallah babis nasil merak ettim seniUzum çekirdeği yağı ben de deneyeyim canım.ben göbek deligine biraz daha yakın yaptim 2 gündür hiç morarmadi busefer dahada başındayım bakalım
Cnm kanin pihtilasiyorsa sakin igneye ara verme Benim kanamam olunca igne ve kan sulandiriciyi biraktirdi dr bebegimi kaybettim.sakin ihmal etme megerse igne hic birakilmamasi gerekiyorrmus.Arkadaşlar merhaba, Allah hepinizin yardımcısı olsun. Ben de mthfr 1298 ac homozigot mutantim. Bi çok kimyasal gebelik ve bir başarısız tüp bebek deneyimim oldu. Tüp bebek resmen bir faciaydı benim için. Karadeniz medical parkta op. Dr. hasan tahsin sinisogluna gittim gitmez olaydım neredeyse öldürüyordu beni. Kanda mutasyonunu söylememe rağmen kan sulandırıcı vermedi ve estrofem i günde 4 defa icirdi bana. Kanımın koyulugundan adım atamaz hale geldim artı progestan vs. O adama hakkımı helal etmiyorum ve Allaha havale ediyorum. Gitmeyi düşünenlere kaynak olsun.
8 yıldır evliyim ve ilk defa çift çizgiyi gördüm 2 gjnnonce dün de hamile olduğunu öğrendim. Hiç olmadığınız için heyecanla doktora bu mutasyonunu söylemeyi unuttum dün ama kaybederim diye şuan çok korkuyorum.
Tüp bebek sürecinde hematologa gitmişti. Ve 4000 clexan yeter çok ciddi bir mutasyon değil demişti. Bugün iğneyi vurdum. Bazı arkadaşlar da 6000 daha iyi olur yazmış. Malûm virüsten biyere gidilemiyor. Sizcene yapmalıyım? Haftaya perşembe gidecem tekrar doktora o zamana kadar 4000 mi devam etsem.
Daha çok yeni gebelik kese bile zar zor göründü.
Tecrübesi olanlar yardımcı olursanız çok sevinirim.
Merhabalar hayırlı ramazanlar. Burda benim gibi bebeğini kaybeden annelere Allahtan sabır diliyorum. Ben ilk gebeliğimi kalp durması nedeni ile kaybettim 28şubatta kalp durma sebepleei genelde pıhtılaşmadan oluyormuş ben de 2 hazirana genetik ten randevu aldım edirne tıp fakültesi hastanesine pandemi süreci olduğu için çok alabildim yoksa daha önce yaptıracaktım. Edirne de testi yaptıran varmı bu testler nekadar sürede çıkıyor yaptıranlar kaçlı test yaptırdı doktorum genetik yapması gereken testleri bilir dedi ne sonuç çıkarsa pıhtılaşma var anlamalıyım bana biraz bilgi verirmi tecrübeli olanlar testi daha önce yaptıran oldumu aranızda
[/QUOTE
Evet cnm genetige gidiosun kan veriyorsun o kadar ama her hastanenin proseduru farkli oluyor gitmeden once ara istersen yaklasik 1 ay sonra sonuclar cikiyor gecmis olsun.sonuclarin ciksin burda degerlendiririz insalllh
Evet cnm hastanenin genetik bolumune gidiyorsun ama her hastanenin proseduru farkli oluyor gitmeden once ara istersen.1 aya sonuclar cikiyor sonuclarin cikinca burda degerlendiririz gecmis olsun cnmMerhabalar hayırlı ramazanlar. Burda benim gibi bebeğini kaybeden annelere Allahtan sabır diliyorum. Ben ilk gebeliğimi kalp durması nedeni ile kaybettim 28şubatta kalp durma sebepleei genelde pıhtılaşmadan oluyormuş ben de 2 hazirana genetik ten randevu aldım edirne tıp fakültesi hastanesine pandemi süreci olduğu için çok alabildim yoksa daha önce yaptıracaktım. Edirne de testi yaptıran varmı bu testler nekadar sürede çıkıyor yaptıranlar kaçlı test yaptırdı doktorum genetik yapması gereken testleri bilir dedi ne sonuç çıkarsa pıhtılaşma var anlamalıyım bana biraz bilgi verirmi tecrübeli olanlar testi daha önce yaptıran oldumu aranızda
Cnm gecmis olsun oncelikle dr lar aslinda b12 vitamini ve metil folat icin diyorlar piyasada birarada olmasa bile ayri ayri satiliyor.benimde iki defa kalbi durdu bebeklerimin cerrahpasada docent ozellikle b12 kullan dedi gebelik oncesi bizim icin onemliymis kani pihtilasanlar icin onu bulmaya calis bulamazsan ayri ayri al cnm .solgar markasinda gormustum.ama yine de dr una sor cnmmerhaba bende 2 düşük yaşadım 9 haftalık ve 15 haftalık ikisininde kalpleri durdu ve bende de mthfr c677 heterezigot ve pai genimde heterezigot çıktı metil folatın işe yaradığını okudum özellikle osende 2m ama bir türlü eczanelerde bulamıyorum depolarda bile yokmuş önerebileceğiniz başka bir metil folat var mıdır ? daha kolay bulunabilen yardımcı olursanız çok sevinirim...
Cnm kanin pihtilasiyorsa sakin igneye ara verme Benim kanamam olunca igne ve kan sulandiriciyi biraktirdi dr bebegimi kaybettim.sakin ihmal etme megerse igne hic birakilmamasi gerekiyorrmus.
Başınız sağolsun kaçıncı haftada bıraktırdı ? İkisini birden mi bıraktırdı?Cnm kanin pihtilasiyorsa sakin igneye ara verme Benim kanamam olunca igne ve kan sulandiriciyi biraktirdi dr bebegimi kaybettim.sakin ihmal etme megerse igne hic birakilmamasi gerekiyorrmus.
Teşekkür ederimCnm gecmis olsun oncelikle dr lar aslinda b12 vitamini ve metil folat icin diyorlar piyasada birarada olmasa bile ayri ayri satiliyor.benimde iki defa kalbi durdu bebeklerimin cerrahpasada docent ozellikle b12 kullan dedi gebelik oncesi bizim icin onemliymis kani pihtilasanlar icin onu bulmaya calis bulamazsan ayri ayri al cnm .solgar markasinda gormustum.ama yine de dr una sor cnm
merhaba canim ben edirneye gidecektim ama tekirdag yakin die orayi tercih ettim.heryerin farkli proseduru.bazilari direkt tibbi genetige yolluyor tekirdagda ise ilk once kadin doguma sonra tibbi genetige yolluyorlar.bazi yerler tek seferde hem genetik hem pihtilasma testi icin kan aliorlar.tekirdagda ise ikisi ayni anda olmuyor 15 gun gecince tekrar kan vermeye gidiomussun randevu alip.ben ilk kani verdim 2.sine gidemedim virusten.ilk sonuclarim 1 ayda cikti hemen hemen.hangi testlerin yapilacagi soylenmedi sadece doktor kan vermeye gonderdi.sonra tekrar gelceksin dedi okadar.sonuclarin ciktiginda doktorun seni bilgilendirir burda da sorabilirsinMerhabalar hayırlı ramazanlar. Burda benim gibi bebeğini kaybeden annelere Allahtan sabır diliyorum. Ben ilk gebeliğimi kalp durması nedeni ile kaybettim 28şubatta kalp durma sebepleei genelde pıhtılaşmadan oluyormuş ben de 2 hazirana genetik ten randevu aldım edirne tıp fakültesi hastanesine pandemi süreci olduğu için çok alabildim yoksa daha önce yaptıracaktım. Edirne de testi yaptıran varmı bu testler nekadar sürede çıkıyor yaptıranlar kaçlı test yaptırdı doktorum genetik yapması gereken testleri bilir dedi ne sonuç çıkarsa pıhtılaşma var anlamalıyım bana biraz bilgi verirmi tecrübeli olanlar testi daha önce yaptıran oldumu aranızda
Tekirdağ banada çok yakın aradım ama pandemi var diye randevu vermedi ayın 11inde tekrardan aricam daha öncesine randevu varsa alıcam peki neden kadın doğuma yolladılar kadın doğum ne dedi beni zaten kadın doğum yönlendirdi araştırma hastenesine git diye son sorum sonuçlar nasıl geldi resmi varsa eklermisin çok soru sordum ama edirne 518 tlte yakın para istedi telefon da ücreti bukadar dedi sizden bir ücret istendimi hakkını helal et çok soru sordummerhaba canim ben edirneye gidecektim ama tekirdag yakin die orayi tercih ettim.heryerin farkli proseduru.bazilari direkt tibbi genetige yolluyor tekirdagda ise ilk once kadin doguma sonra tibbi genetige yolluyorlar.bazi yerler tek seferde hem genetik hem pihtilasma testi icin kan aliorlar.tekirdagda ise ikisi ayni anda olmuyor 15 gun gecince tekrar kan vermeye gidiomussun randevu alip.ben ilk kani verdim 2.sine gidemedim virusten.ilk sonuclarim 1 ayda cikti hemen hemen.hangi testlerin yapilacagi soylenmedi sadece doktor kan vermeye gonderdi.sonra tekrar gelceksin dedi okadar.sonuclarin ciktiginda doktorun seni bilgilendirir burda da sorabilirsin
ozelden yazacagimTekirdağ banada çok yakın aradım ama pandemi var diye randevu vermedi ayın 11inde tekrardan aricam daha öncesine randevu varsa alıcam peki neden kadın doğuma yolladılar kadın doğum ne dedi beni zaten kadın doğum yönlendirdi araştırma hastenesine git diye son sorum sonuçlar nasıl geldi resmi varsa eklermisin çok soru sordum ama edirne 518 tlte yakın para istedi telefon da ücreti bukadar dedi sizden bir ücret istendimi hakkını helal et çok soru sordum
Bekliyorumm Allah razı olsunozelden yazacagim
Kızlar günaydın öncelikle bebeğini kaybedenlere Allahtan sabır ve rahmet dilerim. Bende de pıhtılşama var 33 haftalık hamileyim. Corasprin ve 0.4 oksapar kullanıyorum en basından beri. Şimdi 34. Haftada corasprini kesecek doktorum. Pıhtı atmasından korkuyorum normal bir zamn mı bu? Bir de dün biri pıhtılaşması olanlar erken doğuruyor 40 ı beklemez 37 gibi doğurursun seN dedi.gerçeklik payı nedir bilen var mı?
Cnm 6 haftalikti kanama oldu igneye daha baslamamistim.kan sulandiriciyi birakrirdi.ama baska drlar da hamile oldugunu anladigin Anda baslaman gerekirdi igneye dediler .bu ikinci kalp durmasiydi.insallah son olur.Başınız sağolsun kaçıncı haftada bıraktırdı ? İkisini birden mi bıraktırdı?
Insallah cnm.coraaspin icin diyorlar evet ama riskede atamadim.yine olacagina vardi is.sen ne zaman igneye basladin pekiTeşekkür ederim mesajin için. Inşallah tez vakitte kavuşursun tekrar yavruna canım. Coraspirin ve iğne kullanıyo genelde herkes ama coraspin kanama yapar diyenler de var. Doktor da tek iğne yeterli diyince içmedim coraspirin. Inşallah bisey olmaz.
Cnm geldimi msjim emin olamadimUzum çekirdeği yağı ben de deneyeyim canım.ben göbek deligine biraz daha yakın yaptim 2 gündür hiç morarmadi busefer dahada başındayım bakalım
Insallah cnm.coraaspin icin diyorlar evet ama riskede atamadim.yine olacagina vardi is.sen ne zaman igneye basladin peki
Geldi canımCnm geldimi msjim emin olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?