Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Çok uzuldum Allah yardımcımız olsun insallah bir an once biz de anne olalım. Kaçıncı gün embriyosuydu sizinkiler.Doktorunuz tedavide değişiklik yapmadı mi

Çok uzuldum Allah yardımcımız olsun insallah bir an once biz de anne olalım. Kaçıncı gün embriyosuydu sizinkiler.Doktorunuz tedavide değişiklik yapmadı mi
Ben klomen tedavisi görmüştüm o şekilde hamilelik olmuştu ama ne aspirin nde iğne hiçbir şey kullanmadım

Acaba kadın doğumcu vermesede sağlık ocağındaki doktor iğne raporu verebiliyorlar mı
Ben aile hekimime gittim yazmadı raporun yok dedi raporum yoktu ilk gebeligimde her gittiğin dr kendi kadın doğum dr yazardı alırdım 3 4 kutu ....acaba özel muayene olan kadın doğumcular reçete yazarsa öder mi devlet ..parayla alsam çok pahalılar.ozel muayenede yazdıran oldu mu raporsuz

malesef ödemiyor. ben de dr un muayenahnesi gidiyorum ve günde 2 doz iğne kullanıyorum. gerçekten çok pahalı. bir özel hastanedeki dr a gittik, durumu anlattık ve rapor çıkartıldı.

arkadaşlar, ben de aynı problemden bebeklerimi kaybettim. kendi öykümü kısaca yazacağım belki birinize faydası dokunur.
ben de bebeğimi 7. haftada kaybettim. genetik testler sonucu pıhtılaşma bozukluğum olduğunu öğrendim, iğne kullandığım gebeliğimde de sonuç değişmedi, 8. haftada kalbi durdu. bunun üzerine riskli gebelik uzmanına gittim. muhtemelen doz iyi ayarlanmamıştır dedi. gebe kalmadan önce aspirin kullanmamı ve gebeliği erken dönemde yakalamamı söyledi. neyse gebe kaldım, hemen iğne başlandı tabi. 5 gün kullandım 6. gün iğneyle birlikte kan pıhtılaşması düzeyi ne durumda diye bakılan bir test yapıldı (anti faktör xa). bu teste göre dozumun yine yetersiz olduğunu öğrendik. ve doz testteki sonuca göre 2 katına çıkartıldı. bu test yapılmamış olsa muhtemelen yine bebeğimi kaybedecektim. çok pahalı bir test değil ancak dr lar niye önermiyor anlamıyorum. bu probleminiz varsa araştırın ve talep edin.

Çok teşekkür ederim canım inşallah yeniden hamile kalırsam bunu doktorumla paylaşacağım. Siz hangi sehirdesiniz

Herkese şu zor zamanlarda sağlık,diliyorum evlat için uğraşan bütün kadınların allahım tez zmanda yüzlerini güldürsün.Yazım biraz uzun olursa kusura bakmayın.Benimde 4 genimde pıhtılaşma bozukluğu var malesef ve doktorların en önemsediği gen olan faktör vleiden genimde bozukluk var.5 kayıpdan sonra artık dediim istemiyorum hamile kaldığıma sevinemiyorum.Temizlik yaptığım bir gün düşüp kafamı yere vurdğum için hastaneye götürdü eşim tahliller testler derken 3 haftalık hamile olduğum anlaşıldı ,ben acildeki doktora pıhtılaşma olduğunu anlatınca ,hemen oksapar 6000 ve aspirin yazdı ve başlamamı söyledi.Sabah iğne akşamda hapı kullanmaya başladım.Eksta olaak folik asit ve vitamin,sağlıklı beslenme ,ve kahvaltıda tahin pekmez ikilisini hiç bırakmadım.Çok şükürki Allahın izniyle şimdi kucağımda misler gibi uyuyor ,Allahım her isteyene sağlıkla, hayırla nasip etsin

malesef ödemiyor. ben de dr un muayenahnesi gidiyorum ve günde 2 doz iğne kullanıyorum. gerçekten çok pahalı. bir özel hastanedeki dr a gittik, durumu anlattık ve rapor çıkartıldı.
Teşekkür ederim canim, hastaneye gidicem..anlatırsam rapor çıkartırım bide .biran önce su hastalık durumu kalksın ulkemizden.oyle daraldım ki.

Çok saol canm bilgilendirmen için ilkinde hangi iğne kaclik kullaniyodun simdi ne kullaniyosun canm onlarıda yazabilir misin ? Birde o testi hangi bölüm yapıyor ?

Çok saol canm bilgilendirmen için ilkinde hangi iğne kaclik kullaniyodun simdi ne kullaniyosun canm onlarıda yazabilir misin ? Birde o testi hangi bölüm yapıyor ?

İlk 6000 kullandım, bebeği kaybedince 8000 oldu şu an 1200 kullanıyorum. O testi biz özel bir lab da yaptırdık. Ama devlet hastanesinde yapılıyor mu bilmiyorum. Dr un bana anlattığı türkiye de ankarada bir lab yapıyormuş. Diğer illerdeki numuneler de o laba gönderiliyormuş.

Meraba benimde 4 yıl içinde 2.kaybim var ikisi de 16 hafta da kaldı ve kalpleri durdu 3 nisanda dusuk yaptım tekrar istiyoruz yaşım da 38 bu arada ama hangi testleri yaptırmalıyım bilmiyorum kontrole dr yarın gideceğim sağlıklı 2 çocuğum var bu arada belki bi fikrimiz vardır benim gibi olan varmi cevaplarınız için şimdiden tsk ederim

Merhabalar genetik sonucum bu sekilde 2 kere kimyasal gebelik yasadim.nasil bir yol izlemem gerekiyor lutfen bana bir akil verin 2 gebeligimde de beta hcg 500un uzerine cikmadi.suan yikilmis durumdayim

Merhabalar genetik sonucum bu sekilde 2 kere kimyasal gebelik yasadim.nasil bir yol izlemem gerekiyor lutfen bana bir akil verin 2 gebeligimde de beta hcg 500un uzerine cikmadi.suan yikilmis durumdayimEki Görüntüle 2624389
Mthfr homozigot olması kan pıhtılaşmasını gösteriyor. Kadın doğum dr unuz ne yorum yaptı? Ben size riskli gebelik uzmanına gitmenizi öneririm. Allah sağlıkla doğum yapmanızı nasip etsin.

Genetik test istediğinizi söylerseniz yönlendiriyor dr? Geç kalmışım ama cvp vermekte ne yaptınız??

Gidemedim muayeneye eşimin işi çıktı salı gideceğiz genetik testi pıhtılaşmaya da bakıyor degilmi hematolojiden mi gitmek gerekiyor?

Pıhtılaşma genetik testinde çıkıyor ama sizin iki çocuğunuz varmış zaten (Allah bağışlasın) başka bir test vs isterler mi bilemiyorum. Bana genetik bölümünde ki hoca pıhtılaşma sorunu olup da doğum yapanda oluyor demişti.

Ben aynı testi bir özel hastanede bir de tıp fak. Verdim. Özelde kadın doğum istedi testi. Tıp fakültesinde genetik bölümüme gidip verdik. Şehir hast ya da devlet hast nasıl oluyor bilmiyorum.

Benim 2 sağlıklı çocuğum var biri erkek diğeri kiz oğlum 21 yaşında ilk eşimden kizim 2.eşimden ve eşimin başka çocuğu yok kızından sonra kalbi duran bebeklerin ikisi de erkekti o yüzden eşimle gitmek istiyorum eşinmde genetik bi sorun olabilirmi sizin eşiniz gitmismiydi?

arkadaslar genetik test sonuclari internet sonuclarina duser mi yoksa sadece elden mi teslim oluyor bilgisi olan var mi? yani o mthrf faktor v olan sonuclari internetten ogrenen varmi devlette)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…