Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım efa mom da folik asit metil folat şeklinde miydi

Merhaba herkese
Bnm de kan pıhtılaşması problemim var
MTHFR A1298C heterozigot
MTHFR C677T heterozigot
PAI_1 4G/5G
Ocak ayında 5.gün embriyosu transfer edilmişti. 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendik ve mart sonunda vakkum ile alındı.Genetik incelemeye gönderildi. 6 Hafta sonra sonucu ogrenebilcez.Durumu bnm gibi olanlar genelinizde hangi ilaçları kullandınız ve bebeğinize ksbustunuz mu

Merhaba benim durumum da size benzer mthfr 'ler hetorozigot paı 4g4g yani benim homozigot.sizin daha iyi.su an coraspin, 0.4 enox ve osendemm kullaniyorum.3kimyasalim var malesef.smdi yeni başlayan bir gebelik var ve bu ilaçları verdi değer 2ye katlar mı bilmiyorum henüz inşallah hepimiz sağlıkla kucagimiza alabiliriz yavrularimizi

Merhaba cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Bn coraspin enox 0.4 kullanmıştım. Inşallah sağ salim kucağınıza almak nasip olur.bnm de değerlerim 68 le baslamisti.Kimyasal gebelik ile kan pıhtılaşması iliskilimi acaba bunu bilmiyordum.

Sagolun.Mthfr genlerindeki problemde en önemli şeylerden biri metil folat olarak folik asit kullanmakmis.Cunku bizim vücudumuz sentetik folik asiti kullanamiyormus bu yüzden metil folat olan folik asit kullanmak gerekiyor. Bir de balık yağı.kimyasal gebelik aslında bazi doktorlar ilişkili değil diyor ilk haftalarda olduğu için.bazilari surekli oluyirsa etkiler diyor bilmiyorum ben de.ama sürekli kimyasal oluyorsa iğne veriyorlar test yaptırıp.

Trombofili testi yaptırmak için hangi bölüme başvurmam gerekli yardımcı olur musunuz benimde bebeğim gelişmemiş kalbi durmuş 12+3te kürtaj oldum yaptırmak istiyorum testi

Trombofili testi yaptırmak için hangi bölüme başvurmam gerekli yardımcı olur musunuz benimde bebeğim gelişmemiş kalbi durmuş 12+3te kürtaj oldum yaptırmak istiyorum testi
arastirma hastanesinin kadin dogum ureme sagligi bolumune.randevu icin ararsaniz dusuk yaptiginizi randevu almak istediginizi soypeyin onlar yonlendiriyot.bazi hastaneler direkt tibbi genetige de yonlendiriolarmis.

Kan sulandırıcı iğbe kullanmışmıydınız

Canım duyduğum kadarıyla genetik bölüm şimdilik kapatılmış

Canım duyduğum kadarıyla genetik bölüm şimdilik kapatılmış
Evet zaten yaptırmaktan vazgeçtim doktor testlere protrombin ve aPtt değerinin normal olduğunu benim için o teste gerek olmadığını söyledi

Evet zaten yaptırmaktan vazgeçtim doktor testlere protrombin ve aPtt değerinin normal olduğunu benim için o teste gerek olmadığını söyledi
Doktorlara göre gerek yok zaten ben ne ısrarlarla yaptırdım.Size tavsiyem yaptırmanız ama siz bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…