sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun canım. bizleride unutma duanda inşallahBende iki defa kürtaj oldum canım 6 ay içinde sonra araştırdık sonuçlarım çıkıncada doktor gebelik bekliyorum dedi o ay hamile kaldım çok şükür herşey yolunda şuanda rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinsağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip olsun canım. bizleride unutma duanda inşallah
Farketmiyor ben de yaptırdımkizlar merhaba pazartesi genetik arastirma icin hastaneye gidecegim aç ya da tok farkediyormu
Hangi doktora gitmek gerekiyor acaba homosistein testi için benim kan pıhtılaşması raporunda tanı homosistein yüksekliği ne bağlı trombofili yazıyorBenimde 18 çıkmıştı homosistein düşük yapmaz diyo doktorlar ama bu kayıplarada bişe neden oluyor demekkigercekten insanın kafası karısıyor
Aç veya tok farketmiyor diye bende duymuştum canım amaa ben çok az iki lokma bişey yedim gittim bana testi yapmadılar aç olman lazım diye bende bidahaki ay yaptırırım diye düşünüyordum bu ayda hamileyim Sen aç git yapmıyorlar tok gidinceHangi doktora gitmek gerekiyor acaba homosistein testi için benim kan pıhtılaşması raporunda tanı homosistein yüksekliği ne bağlı trombofili yazıyor
Hangi bölüm yapıyor testiAç veya tok farketmiyor diye bende duymuştum canım amaa ben çok az iki lokma bişey yedim gittim bana testi yapmadılar aç olman lazım diye bende bidahaki ay yaptırırım diye düşünüyordum bu ayda hamileyim Sen aç git yapmıyorlar tok gidince
. Canım ben riskli gebelik bölümüne gitmiştim oda genetik tanı bölümüne yolluyor sanırım kanı almaları için ama işte aç gelmediğim için yapmadılarHangi bölüm yapıyor testi
Hmm tamam canım. Canım ben riskli gebelik bölümüne gitmiştim oda genetik tanı bölümüne yolluyor sanırım kanı almaları için ama işte aç gelmediğim için yapmadılar
Kaç çıktı senin homosistein canım bana tıbbı genetik bolumu yapmıştıHangi doktora gitmek gerekiyor acaba homosistein testi için benim kan pıhtılaşması raporunda tanı homosistein yüksekliği ne bağlı trombofili yazıyor
Benimde esimden bir benden dort tup kan aldılar ,genetik diyince hepsi giriyo icine hem kromozom hem piht. 1.5 ay snra ciktibugun gittik ben kadin doguma esim urolojiye genetige yolladilar. kan pihtilasmasina da bakilio dimi dedim once genetik icin kan vereceksiniz ayni anda almioruz dediler.15 gun sonra kan pihtilasmasi icin tekrar rendevu alin kan verin dediler esime de aynisi olucakmis.benden genetik test icin 6-7 kucuk tup kan aldilar esimden ise sadece 1 tane kucik tup kan aldilar.anlayamadim neden boyle.sorduk kadinlarin daha detayli oluyo dedi sekreter agzinin ucuyla..sperm testi falan hicbisey demedi doktor.15 gun sonra bidaha gidicez
benim sonuclardan bi tanesi cikmis sabah vermistim beta2 mikroglobulin yazio.bunlar benden baska bi test mi istedi naptiBenimde esimden bir benden dort tup kan aldılar ,genetik diyince hepsi giriyo icine hem kromozom hem piht. 1.5 ay snra cikti
Himm bilemedim o nedirbenim sonuclardan bi tanesi cikmis sabah vermistim beta2 mikroglobulin yazio.bunlar benden baska bi test mi istedi napti
Raporda kaç çıktığı yazmıyor sadece homosistein yüksekliği ile trombofili yazıyor bugün diyetisyene gittim liste verdi düşürmek için yaza kadar uygulucamKaç çıktı senin homosistein canım bana tıbbı genetik bolumu yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?