Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

İlk gebelik 8 haftalık ama boş gebelikti sonki 9 haftalık canım kalp atışı durdu
Rabbim şifa versin inşallah. Umarım bir daha tekrarlanmaz. Aslında ağır bir pıhtılaşma yok kullandığın 0.4 olan yeteli gelirdi ama yine de belki doktor tedbir amaçlı bir sonraki gebeliğinde yükseltir.

Rabbim şifa versin inşallah. Umarım bir daha tekrarlanmaz. Aslında ağır bir pıhtılaşma yok kullandığın 0.4 olan yeteli gelirdi ama yine de belki doktor tedbir amaçlı bir sonraki gebeliğinde yükseltir.
amin canım Rabbim hiç kimseye yaşatmasın inşallah. düşükten sonra testler yapıldı böyle çıktı ama çok önemli bi durum değilmiş seninde dediğin gibi. bilmiyorum belkide bebek sağlıksızdı o yüzden oldu

Arkadaşlar gebelik oluştuktan sonra bu kan pıhtılaşma testini nasıl yaptırıyoruz ben şimdi coraspirin kullanıyorum ama pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorum iki düşüğüm var testi yaptıracağım ay hamile kaldığım öğrendim endişelenmiyorum geç kalırımda bebeğe bişeybolur diye

hamile kaldığım zaman bende kullandım aspirin ve iğne 04 lük Clexane ama yine düşük oldu acaba iğnenin etkisi mi az geldi
Hiç bilmiyorum ki neye göre veriyorlar iğnenin dozunu bende 0.4 oksapar kullanıyorum belki kromomal bozukluk vardır canım ondan olmuş olabilir düşük hangi genlerinde pıhtılaşma var

o masallah masallah allahim saglikla versin kucagina,bende 10+5bazen hic bisi hissetmiyrm cok iyi oluyrm korkuyrm
Canım bende gebeliğimi rahat geçiriyorum kusma falan öyle çok yaşamadım sayılı olmuştur bu haftama kadar bende ilk zamanlar çok endişeleniyordum korkuyordum acaba bişey oldu mu diye ama eşim sürekli kötü düşünme öyle olmıcak diye beni uyarıyordu hep diğer ikisini 8. Haftada kaybettim korka korka gidiyordum o haftalarda hatta bebeğin büyüdüğünü görünce hareketlerini gördükçe daha da bi heyecan korku endişe oluyor ama rabbim ol derse olur inşallah sizde kucağınıza alırsınız rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu

Hiç bilmiyorum ki neye göre veriyorlar iğnenin dozunu bende 0.4 oksapar kullanıyorum belki kromomal bozukluk vardır canım ondan olmuş olabilir düşük hangi genlerinde pıhtılaşma var
Sonucum bu canım sadece yatkınlık var diyolar ama bilmiyorum

Eklentiler

• 20200311_104738.jpg
    209,1 KB · Görüntüleme: 61
Aynisinin tipkısini yasiyrm aynen benimde esim oyle dio,dunden beri iki kere hafif koyu akntim oldu 17sindeydi rndv. Yarina aldim,ben diger gebeliklerde hic kalp atisi bile duymamistim degil bu haftalara boyle gelmek,allahim yuzumuze baksin

Bnde test cikmadan bir hafta once ogrendim gebe oldugumu ama kanda ciktigi gun gebeligim,igneye baslatmisti zaten doktor,ki dogruda yapmisiz dedi bir hafta snra sonuclar cikinca

Bnde test cikmadan bir hafta once ogrendim gebe oldugumu ama kanda ciktigi gun gebeligim,igneye baslatmisti zaten doktor,ki dogruda yapmisiz dedi bir hafta snra sonuclar cikinca
Ben işte iğne kullancaksamda şu an bilemiyorum ki belirsiz ama folicasit ve 100mg çor aspirin kullanıyorum şimdi hangi yolu izleyec em bilemiyorum hayorlısı inşallah

Sonucum bu canım sadece yatkınlık var diyolar ama bilmiyorum
Benimkiyle aynı canım sonuçların banada düşük seviyede pıhtılaşma var dedi doktor hatta genetik doktoru iğne falan kullanmana gerek yok sağlıklı gebeliğin olur dedi ama kadın doğumcum başlattı hala kullanıyorum corasprinle iğneyi

Aynisinin tipkısini yasiyrm aynen benimde esim oyle dio,dunden beri iki kere hafif koyu akntim oldu 17sindeydi rndv. Yarina aldim,ben diger gebeliklerde hic kalp atisi bile duymamistim degil bu haftalara boyle gelmek,allahim yuzumuze baksin
Akıntın olduysa hiç bekleme git canım progestan falan verir doktorun daha çok olmasında dikkat et. Bende duyuyordum kalp atışını ama sonraki haftalarda duruyordu 8. Haftayı bi atlatsam diyordum çok şükür 27. Haftama girdim darısı başına inşallah canım

doktoruma msj gönderdim sıkıntılı bir sonuç değil değerler normal dedi. ben iki kere kürtaj oldum ilki düşük olunca doktorum bunda direk iğne ve ilaca başlatmıştı ama yine düşük oldu

Canım iğne aspirine göre pihtilasmayi daha güzel dengeliyor dedi doktor bana.sikinti olmayabilir sende ama 4g4g yı bilmiyorsun sonuçta.dusuk dozda iğne kullanabilir misin acaba doktora sor.

Kızlar merhaba
Benimde 1 düşüğüm var. 8 haftalık ikiz. 1 bebeğimi kalp atımı durması, bir bebeğiminde gelişimi durması sonucu kaybettim maalesef.
Sonrasında test yaptırdım.
Şimdi ise doktorum coraspirine başlattı.

Eklentiler

• IMG_20200311_141153.jpg
    230 KB · Görüntüleme: 62
Progestan bastan beri kullaniyrm zaten,insallah ya allahim cok dua ediyrm cok

Ben işte iğne kullancaksamda şu an bilemiyorum ki belirsiz ama folicasit ve 100mg çor aspirin kullanıyorum şimdi hangi yolu izleyec em bilemiyorum hayorlısı inşallah
En hayirlisi olsun hakkinda,biz naparsak boş aslinda veren rabbim,allahim yardim etsin

Canım iğne aspirine göre pihtilasmayi daha güzel dengeliyor dedi doktor bana.sikinti olmayabilir sende ama 4g4g yı bilmiyorsun sonuçta.dusuk dozda iğne kullanabilir misin acaba doktora sor.
Peki senin doktorun hem igne hem aspirin mi onerdi sana?

doktoruma msj gönderdim sıkıntılı bir sonuç değil değerler normal dedi. ben iki kere kürtaj oldum ilki düşük olunca doktorum bunda direk iğne ve ilaca başlatmıştı ama yine düşük oldu
Bende iki defa kürtaj oldum canım 6 ay içinde sonra araştırdık sonuçlarım çıkıncada doktor gebelik bekliyorum dedi o ay hamile kaldım çok şükür herşey yolunda şuanda rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…