Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım benden bunu doktor istemedi kendim gidip yaltırdım. O yüzden vermedi doktor
Benden de doktor istemedi olabilir olabilir dedi kac doktor,gittim bn kendim verdim bisi cikarsa yüzlerine vurucam yani,en son gittigm doktor ilac baslariz madem sıkıntı yasiyorsun dedi sadece

Benden de doktor istemedi olabilir olabilir dedi kac doktor,gittim bn kendim verdim bisi cikarsa yüzlerine vurucam yani,en son gittigm doktor ilac baslariz madem sıkıntı yasiyorsun dedi sadece
Canım ben de aynı durumu yaşadığım için gidip kendim yaptırdım. Maalesef doktorlar rahat mı nedir bilmiyorum. İyi de doktorlara gidiyorum biri yüzüme bu gebeliğini de kaybedersen yaptırırız dedi yüzüme karşı düşünebiliyor musun onlar için çok basit bir şey ama bizim yaşadığımız travmanın farkında değiller

Ya aynen deli olmamak elde degil normal dio,bu en son gittigim doktor ilac baslariz diyince biz sok olduk demekki var alinacak tedbirler ,yani gercekten bazen hafife aliyorlar,sen ne durumdasin suan

Ya aynen deli olmamak elde degil normal dio,bu en son gittigim doktor ilac baslariz diyince biz sok olduk demekki var alinacak tedbirler ,yani gercekten bazen hafife aliyorlar,sen ne durumdasin suan
Canım ben şu an beş haftalık gebeyim keseyi gördük k ama maalesef öğrendiğimden itibaren kanamam var. Güzel sonlanacağını pek sanmıyorum ama Allahtan hayırlısı Salı günü randevum var bakalım

Allahim yüzüne baksin en hayirlisi ne ise o olsun verdiğine sukretmeyi nasip etsin arkadasim zor anliyabiliyrm inanki ama elden hic bisi gelmio rabbim isyan etmemeyi nasip etsin,tevekkül den baska çare yok,şer gibi görünende hayır olabiliyor...

Canım yazdıkların beni duygulandırdı oturup sabaha kadar ağlamak istiyorum öyle doluyum ki... Ne gelirse rabbimden veren de o alan da o. Ben tevekkül edip kendimi ona bıraktım. O her zaman en güzelini bilir. Desteğin ve güzel yorumların için çok teşekkürler Rabbim yar ve yardımcımız olsun . Dilerim en kısa zamanda sağlıklı problemsiz gebeliklerimiz olur ve sağlıkla kucağımıza alırız.

Icimizde firtana koparmak isterken dısımız mutlu gib
Ben ilk cocgum cok kolay oldu ilkayda yeterince sukretmedimmi acaba die dusunuyrm gostercek ya yuce rabbim ne zormus ne ağırmış isteyipte olmamasi 2016dan beri nasip olmadi bi türlü mol gecirdim boş gecirdim ,kismet olmadi yani ama allahtan umut kesilmez iste...hayirlisi olsun..

Her şeyin hayırlısı canım benim hiç çocuğum yok maalesef o duyguyu henüz tatmadım inşallah bir gün bana da nasip olur

Her şeyin hayırlısı canım benim hiç çocuğum yok maalesef o duyguyu henüz tatmadım inşallah bir gün bana da nasip olur
Oy allahim ,cok dua et rabbim verecektir elbet zamaninda o zamana kadar sabredip isyan etmemeyi nasip etsin,gonlundekini hakkina hayırlı eylesin,kalpten diyrm ki rabbim isteyen bakabilecek herseze versin icinde bizlerede,peki yaşın

Oy allahim ,cok dua et rabbim verecektir elbet zamaninda o zamana kadar sabredip isyan etmemeyi nasip etsin,gonlundekini hakkina hayırlı eylesin,kalpten diyrm ki rabbim isteyen bakabilecek herseze versin icinde bizlerede,peki yaşın
Canım 32 yaşındayım 1.5 yıldır evliyim. Yok asla isyan etmem rabbimin her zaman vardır bildiği veren de o alan da o diyorum . Çok şükür en azından hamile kalabiliyorum diye düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hsg çektirdim. Doktor söylemeden pıhtılaşma testi bile yaptırdım. Bir sonrakine histereskopi yaptırıcam. Önlem olarak . Aynı şeyleri yaşamamak için.

Cok haklisin,cok iyi edersin en azindan önunde hazir olmus olur sonuclarin,rabbim yüzümuze baksin insallah iyi haberlerini aliriz ya insallah

Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu görünce yalnız değilmişim dedim çoğunuzun yaşadığı şeyi yaşadım maalesef. İlk hamileliğimde sevincim kısa sürdü. 7+4 te boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. 3 ay korunduk şuan 8 ay geçti ama hamile kalamadım. Bu süreçte sürekli neden böyle oldu dedim kendi kendime hep sonrada hayırlısı buymuş diyordum. Sonra geçen ay okuldaki bi arkadaş 5 düşük yaşadığını ve pıhtılaşma problemi olduğunu ve benim de yapmam gerektiğini söyleyince karar verdim ve yaptırdım. Sonucumda HETEROZİGOT MUTASYON SAPTANMIŞTIR yazıyor. Fakülte doktoru önemli bişey olmadığını bu konuda araştırmaların yeterli olmadığını ve düşüğe sebebinin ispatlanmadığı söyledi. Önemsemedi gibime geldi sürekli gittiğim kadın doğumcuda aynısını söyledi ama içim hiç rahat değil ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bebe asprinini duydum kullanmalı mıyım başka doktora mı gitmeliyim. Yukarda yazan sonuç ne demek cidden pıhtılaşma yok demek mi. O zaman normal yazması gerekmez miydi ? Bilgisi olan arakadaş varsa bilgilendirebilir mi lütfen

Merhaba arkadaşlar ismim neslihan benim de 11 düşük artı 6,5 aylık karnımda engelli ölen bir bebeğim var 10 senelik evliyim çocuğum olmadi henüz. Bende pıhtılaşma sebebi altında bu düşükleri yaptım iğnenin her dozunu kullanmama rağmen 2,5 3 aylık hep çocuklarım karnımda öldü kürtaj oldum bir kaç kez kimyasal yaşadım. 2 senedir düşünmedim gebeliği yeni yeni düşünmeye başladım bu ay da henüz adet olmadım sağ kasıgım müthiş ağrımaya başladı bugün test yapmaya elim varmiyo ama ağrım olmaz genelde adet olacağım zaman sadece belim ağrır Rabbim hepimize yardim etsin

Ek olarak tüm testlerimiz yapıldı genetik olarak ikimiz de tarandik, histeroskopi oldum rahim sorunsuz çıktı aklınıza gelebilecek herşey yapıldı

Ek olarak tüm testlerimiz yapıldı genetik olarak ikimiz de tarandik, histeroskopi oldum rahim sorunsuz çıktı aklınıza gelebilecek herşey yapıldı
Çok geçmiş olsun. Allah sabır versin iyi alanında uzman bi doktora görünmediniz mi. Rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…