Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Mrb yazilarinizi okumaya calistimda parca parca toparlayamadim,bi cocugunuz var ondan sonra dusuklermi yasadiniz benimde bir cocgum var snra 3 kurtaj 17 gun oldu trombofili genetik verdim sen neler yasadin
canım yanlış alıntıladın sanırım

Bu mutasyonda bazıları gebeliğin oluşmasını engellerken bazıları gebeliğine devam edemiyor.Yani bu mutasyonun gebe kalınamama gibi sebeplere de neden olduğu söyleniyor yabancı kaynaklarda.Çünkü yumurta kalitesini düşürüyor.Bundan bazılarının etkilenip bazılarının etkilenmemesinin sebebinin beslenme alışkanlıklarından dolayı olduğu söyleniyor.Bazıları bol koyu yeşil yapraklı sebzeler tüketip bazıları tüketmediği için vs vs bu durumlar kişiden kişiye değişiyor.Bebek için yine metil formda metilfolat ve kobalamin öneriliyor.

Bacaklarım aşırı derecede AĞRIDI,baskıyla beraber dışa doğru varis oluştu araştırdım cnm oradan anladım hiç varis yoktur bnde kilolu da değilim normalde
varisleriniz nasıl acaba yeşil büyük mü yoksa kılcal damarlar şeklinde mi bir de kalp damar cerrahına gittinizmi hiç

Canım bnm kardeşim zeynep kamile gidiyordu ordaki bayan Dr var prof adını öğrenirim çok iyi riskli gebelik uzmanı sanırım o çok iyi o da iğne ve coraspin başlattı kardeşime

Bu doktorun adını bende öğrenebilir miyim. Perinatolog sanırım bahsettiğiniz doktor sanırım.

Merhaba arkadaşlar benim 6lı test sonucumu yorumlar mısınız?

Eklentiler

• B5C82AC8-D2F7-43DB-9F96-AB33B088DADE.jpeg
    99,8 KB · Görüntüleme: 50
Evet pıhtılaşma testi iki kimyasal gebeliğim oldu şuan da da kanamalı bir hamilelik yaşıyorum o sebepten yaptırdım.
E tedbir ilaçlari vermedilermi,cok hakim degilim ama bnmde 3 kurtajim var hamile kalirsan ilac baslariz demisti dok. Tabi herkezin durumu farklı, bilemiyrmki bende sasirdim ne yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…