Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Benim tüp bebekle iki tane kimyasalım oldu anlattım tıbbi genetikte yaptırdı bütün testlerimi sizde durumunuzu anlatınca yapacaklardır inşallah

Bende ayni durumdayim kizlar 2 yil içinde 1 tane 20 haftalik kaybim var erken doğum oldu 4 ay sonra 6 haftalik kanama ile kurtaj oldum 6 ay sonra gebe kaldim ama bos gebelik oldu kuryaj oldum simdi 6 ay oldu gebe kalmaya calisiyorum pihtilasmam oldugu cikti üniversitede arastirdim hamile kalinc igne kullnacam insallah Benim durumumda olup simdi hamike olanlar gebe kalmak icin ekstra bi ilac kullanan var mi

Bende ayni durumdayim kizlar 2 yil içinde 1 tane 20 haftalik kaybim var erken doğum oldu 4 ay sonra 6 haftalik kanama ile kurtaj oldum 6 ay sonra gebe kaldim ama bos gebelik oldu kuryaj oldum simdi 6 ay oldu gebe kalmaya calisiyorum pihtilasmam oldugu cikti üniversitede arastirdim hamile kalinc igne kullnacam insallah Benim durumumda olup simdi hamike olanlar gebe kalmak icin ekstra bi ilac kullanan var mi

Bende ayni durumdayim kizlar 2 yil içinde 1 tane 20 haftalik kaybim var erken doğum oldu 4 ay sonra 6 haftalik kanama ile kurtaj oldum 6 ay sonra gebe kaldim ama bos gebelik oldu kuryaj oldum simdi 6 ay oldu gebe kalmaya calisiyorum pihtilasmam oldugu cikti üniversitede arastirdim hamile kalinc igne kullnacam insallah Benim durumumda olup
simdi hamike olanlar gebe kalmak icin ekstra bi ilac kullanan var mi

Merhaba arkadaşlar, uzun yazacağım ama lütfen okuyun! Ben 40 yaşındayım. 5 yıllık evliyim ve doğal yolla çocuk sahibi olamıyorum. 5 tüp bebek denemesi yaptım. İlki 2017'de oldu ve canım kızıma hamile kaldım. 6.ayında hidrosefali teşhisiyle apar topar normal doğuma alındım ve yavrumu kaybettim. İkinci denemem negatif oldu. Rahim biyopsisi ve rahim çizdirme yapıldı. Üçüncü denememde boş gebelik geçirip kürtaj oldum. Ardından genetik testler ve pıhtılaşma testleri yapıldı. Genetiğimiz normal çıkmasına rağmen, bende 1298 aç gen bölgesinde heterozigot taşıyıcı ve 4g/4g çıktı. 4.denemem kan sulandırıcı iğneler kullanmama rağmen negatif oldu. Rahim filmi çekildi, temizdi. Histereskopi yapıldı, rahim duvarında iltihaplanma görüldüğü için toplam 60 bin mg antibiyotik kullandım ve 5.denemeyi yaptım. Kan sulandırıcı iğne kullandım. Yine boş gebelik oluştu ve 3 ay önce kürtaj oldum. Hematoloğa gittim. Tekrarlayan düşüklerle ilgili kan testleri yaptırdım özel..hepsi normal çıktı. Doktorum, heterozigot taşıyıcı bölgesindeki kan pıhtılaşmasının masum olmadığını, tutunma sorunu veya düşük yapabileceğini söyledi. Bu ay, çok ilginç bir şekilde adetim bir hafta gecikti. Kendiliğinden kimyasal gebelik geçirdim ve cmt günü kanamam başladı. Bu durum nasıl olur nasıl geçer bilmiyorum. Benim yaptırmadığım test kalmadı. Yaşımdan dolayı bekleyecek bir zamanım yok. İçimdeki evlat acısıyla oradan oraya koşturup çare aradım. Hepimize sabır diliyorum.

Ben de homozigot a1298c yim sadece.Bana hibor 3500 başlayacakmış onun dozu da 0.2 acaba yeterli gelir mi ki?Henüz hamile olduğumdan emin değilim gerçi

Canım bunu önemseyen bir doktor bul.Türk makaleleri araştırsam da bulamadım fakat yabancı makaleleri çok okudum.her mutasyonun etkilediği bir şey var.mthfr c677 miydi neydi o homosistein yüksekliği yaşıyor ve mthfr 1298de homosistein problemi yok ama bh4 sistemi zayıf.faktörü hiç araştırmadım.Ama aspirin ve iğneyi ve metilfolatı yabancı makaleler kesinlikle öneriyor.

Bana da kürtajdan hemen sonra yapma dedi ama gittim o halimle yaptırdım çıktı

Ne zaman verdin canim
canım metilfolat da kullan.bizim sonucumuzda bh4 ü çalıştırmamız lazım.vücuduna lazım olanları söyleyeyim sana araştırmalarımdan ama sen kendin de araştır istersen.vitamin C,B6, Magnezyum kilo başına 6-8mg,Kalsiyum magnezyum kadar,selenyum,folate 400-600 mcg,L-arginine,arı sütü 1500mg-3000mg.Bu yabancı makalede mthfr 1298c nin sebep olduğu Bh4 düşüklüğünü sağlıklı seviyeye getirmek için çizilmiş bir şemadan aldığım bilgiler.

Bunların hepsi prowomen da var

Prowomen a başla canım bi de b12 vitamin

Provomen ne ilaci canm doktor disinda alsam bi sorun olur mu bide bata 1 hafta kaldi şimdiden alsam ise yarar mi
Yumurta geliştirici,gebeliğe yardımcı daha çok faydası var da int ten oku cnm elinde promen k kullanıyor doktor 2 ay kullan dedi adet olursan al bnce biraz pahalı ikisi 450 ye geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…