Benim tüp bebekle iki tane kimyasalım oldu anlattım tıbbi genetikte yaptırdı bütün testlerimi sizde durumunuzu anlatınca yapacaklardır inşallahKonuyu acan arkadastan Allah razı olsun. Benimde7 aylık doğan bir kızım var suyum bittiği için doguma alindim 3yil sonra da 7 haftaliken kürtaj oldum. Kalbi durdumus karnında olmus dediler test vs.hic birsey yapilmadi simdi tekrar gebelik düşünüyoruz ama bebegimi kaybetmekten korkuyorum bu testi devlete 3 düşükten once yapmiyolar özel de yaptiricak imkanimda yok fikri bilgisi olan varmı
Evet o iki kimyasaldan sonra yaptırdık bu şekil çıktıKimyasallardan sonra mı yaptırdın pıhtılaşma testini neye göre iğne verdi öncekinde kiloya göre veriyorlar sanırım yine daha iyi bilen biri varsa yazarda bizde aydınlanırız
Ben de homozigot a1298c yim sadece.Bana hibor 3500 başlayacakmış onun dozu da 0.2 acaba yeterli gelir mi ki?Henüz hamile olduğumdan emin değilim gerçiMerhabalar benim sat 12 aralık bat 10 Ocaktı.
6 ocakta idrar da çift çizgiyi görüp kan tahlilimde beta 582 çıktı
8ocak beta 2041 (ultrasonda karından kese gözüktü )
10 Ocak 4779 çıktı
fakat bundan önce 3 kimyasalım olduğu için trombofili testi yaptırmıştım ve onun sonucu da 8 ocakta çıkmış maalesef pai ve a1298c genlerim homozigot çıktı. Doktor hemen günde iki tane oksapar 0,4 iğne , coraspin ve progestan yazdı. Kullanmaya başladım 16 ocakta tekrar gidicem doktora.
aranızda benim gibi olan var? Önerilerinize güzel şeyler duymaya ihtiyacım var ❤
Canım bunu önemseyen bir doktor bul.Türk makaleleri araştırsam da bulamadım fakat yabancı makaleleri çok okudum.her mutasyonun etkilediği bir şey var.mthfr c677 miydi neydi o homosistein yüksekliği yaşıyor ve mthfr 1298de homosistein problemi yok ama bh4 sistemi zayıf.faktörü hiç araştırmadım.Ama aspirin ve iğneyi ve metilfolatı yabancı makaleler kesinlikle öneriyor.HAyırlı olsun bebeğiniz. Bir tane 21 haftalık kaybım var. 21 haftalığa rahim ağzı yetmezliğinden dendi. Sonra 2 tane de kimyasal gebelik oldu. Pco hastasıyım. Geçen ay pıhtılaşma testi yaptırdım. MTHFR1298 ve faktör XIII V34L homozigot. İki tane riskli gebelik uzmanına sordum. İkisi de sıkıntı yok, aspirin veya iğne kullanma dedi. Siz normal kadın doğumcuya mı gittiniz?
Bana da kürtajdan hemen sonra yapma dedi ama gittim o halimle yaptırdım çıktıBana doktorum hamileyken olmadığını söyledi gerçekten çok acayip ben en iyisi doktorumu değiştireyim . İki kimyasal gebelik yaşadım korkuyorum diyorum. Hamileyken bu test yapılmaz şu an zaten değerlerin değişmiştir hamilelik dolayısıyla. Bu gebeliği kaybedersek yaptır dedi. Asabım bozuldu.
canım b12 derken hangi b12 ismi ne?bir de b6 da lazım bize diye biliyorumBence sende b12 coraspin ve prowomen a başla gebelikten önce bu Dr çok iyi hiçbir Dr bile demediyse bunlara başlayın
canım seninle sonuçlarımız aynı 2 gebeliğini nasıl kaybettin?Diğerleri normal
canım metilfolat da kullan.bizim sonucumuzda bh4 ü çalıştırmamız lazım.vücuduna lazım olanları söyleyeyim sana araştırmalarımdan ama sen kendin de araştır istersen.vitamin C,B6, Magnezyum kilo başına 6-8mg,Kalsiyum magnezyum kadar,selenyum,folate 400-600 mcg,L-arginine,arı sütü 1500mg-3000mg.Bu yabancı makalede mthfr 1298c nin sebep olduğu Bh4 düşüklüğünü sağlıklı seviyeye getirmek için çizilmiş bir şemadan aldığım bilgiler.Ne zaman verdin canim
Benexol b12,prowomen eşim promen k kullanıyor prowomen un içinde tüm vitaminler var zaten 2. Kutudayızcanım b12 derken hangi b12 ismi ne?bir de b6 da lazım bize diye biliyorum
B6 da. Var benexol de prospektüs üne bakcanım b12 derken hangi b12 ismi ne?bir de b6 da lazım bize diye biliyorum
Bunların hepsi prowomen da varcanım metilfolat da kullan.bizim sonucumuzda bh4 ü çalıştırmamız lazım.vücuduna lazım olanları söyleyeyim sana araştırmalarımdan ama sen kendin de araştır istersen.vitamin C,B6, Magnezyum kilo başına 6-8mg,Kalsiyum magnezyum kadar,selenyum,folate 400-600 mcg,L-arginine,arı sütü 1500mg-3000mg.Bu yabancı makalede mthfr 1298c nin sebep olduğu Bh4 düşüklüğünü sağlıklı seviyeye getirmek için çizilmiş bir şemadan aldığım bilgiler.
Prowomen a başla canım bi de b12 vitaminBende ayni durumdayim kizlar 2 yil içinde 1 tane 20 haftalik kaybim var erken doğum oldu 4 ay sonra 6 haftalik kanama ile kurtaj oldum 6 ay sonra gebe kaldim ama bos gebelik oldu kuryaj oldum simdi 6 ay oldu gebe kalmaya calisiyorum pihtilasmam oldugu cikti üniversitede arastirdim hamile kalinc igne kullnacam insallah Benim durumumda olup
simdi hamike olanlar gebe kalmak icin ekstra bi ilac kullanan var mi
Provomen ne ilaci canm doktor disinda alsam bi sorun olur mu bide bata 1 hafta kaldi şimdiden alsam ise yarar miProwomen a başla canım bi de b12 vitamin
Yumurta geliştirici,gebeliğe yardımcı daha çok faydası var da int ten oku cnm elinde promen k kullanıyor doktor 2 ay kullan dedi adet olursan al bnce biraz pahalı ikisi 450 ye geliyorProvomen ne ilaci canm doktor disinda alsam bi sorun olur mu bide bata 1 hafta kaldi şimdiden alsam ise yarar mi
Bi de gebelikten önce benexol b12 d vit ve coraspin başlattıProvomen ne ilaci canm doktor disinda alsam bi sorun olur mu bide bata 1 hafta kaldi şimdiden alsam ise yarar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?