İyi ki gitmişsin.Benim doktorum git bile demedi,hatta sana bakmayabilir dedi saglikli cocgun oldugu icin.bir mol iki bos gebeligim vardi,baska doktora gittim oda gitmeni gerektirck drm yok dedi en son baska gittim o bence gitmelidin dedi bakalim hangisinin dedigi cikacak,ama gidilmesi lazim yeni kurtaj olunmasi test sonuclarni etkiler bilmiyrm ama vct bir adetten sonra kendine gelio zaten
Geçecek hepimiz için zaman çabucak inşallah.10 gun oldu daha gecmio zaman
Ya evet iste bize kabus gibi gelio ama doktorlar 2 den 3 ten snra gelin dio kolaydi yasamak ayni seyleri çaresi tedbiri varken neden yani allah akil vermis tedbirinizi alin gerisini bana birakin demis,senin varmi cocuk pekiİyi ki gitmişsin.
Çünkü gerçekten çok zor aynı şeyleri yaşama korkusu.
2 kere aynı şeyi yaşadım 3. Allah göstermesin tabi ama düşünmek bile istemiyorum.
İnşallah hepimizin sıradaki gebelikleri sağlıklı olur.
Galiba o yüzden benim doktorum da 6 hafta bekle öyle yaptır sonuçlarını dedi. Anca adet ve yumurtlama dönemi düzene girince.
Kolay olmadığını onlar da biliyor da işte 3 e kadar sebepsiz olma ihtimali var diye öyle söyleniyor. Şimdi 2. Kayıplarda da öneriyorlar da.Ya evet iste bize kabus gibi gelio ama doktorlar 2 den 3 ten snra gelin dio kolaydi yasamak ayni seyleri çaresi tedbiri varken neden yani allah akil vermis tedbirinizi alin gerisini bana birakin demis,senin varmi cocuk peki
Kötü düşünme lutfen rabbim bilir herşeyi zamani var ,insalhh vericek hayirlisiylaKolay olmadığını onlar da biliyor da işte 3 e kadar sebepsiz olma ihtimali var diye öyle söyleniyor. Şimdi 2. Kayıplarda da öneriyorlar da.
Benim hiç yok bebiş. 2 kere gebelik oldu. Biri kalp durdu 8. Haftada. 2. Gebelikte de gelişmedi bebek.
Umarım büyük sorunlarımjz çıkmaz. Korkuyorum.
Insallah hepimiz iyi şeyler görürüz ya,cok stresli geciyor zaman ,sen ne yasadin testleri yaptircakBende salı günü hem kromozom hem de kan pıhtılaşması için kanımı verdim Cerrahpaşa da.. 1-4 ay arası çıkar dediler bakalım ne çıkacak
İnşallah bir an önce güzelce zaman geçer de toparlanıp kan veririm 5 hafta sonra. Senin de o zamana kadar sonuçların çıkar. Güzel haberlerin gelir inşallah.Kötü düşünme lutfen rabbim bilir herşeyi zamani var ,insalhh vericek hayirlisiyla
Size de geçmiş olsun çok.Bende salı günü hem kromozom hem de kan pıhtılaşması için kanımı verdim Cerrahpaşa da.. 1-4 ay arası çıkar dediler bakalım ne çıkacak
Insallahİnşallah bir an önce güzelce zaman geçer de toparlanıp kan veririm 5 hafta sonra. Senin de o zamana kadar sonuçların çıkar. Güzel haberlerin gelir inşallah.
Amin inşallahInsallah hepimiz iyi şeyler görürüz ya,cok stresli geciyor zaman ,sen ne yasadin testleri yaptircak
Amin inşallahBenim ilk gebeliğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum. 3 ay önce de 7 aylık bebeğimi kaybettim kan akışlarından dolayı beslenemiyordu ayrıca gebelik zehirlenmesi yaşadım. Arada bir de dış gebelik geçirdim malesef iç kanamayla farkedildi ve sol tüpümü aldılar Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Zor seyler yasamissin sende,yarabbim allahim yardim etsin gecmis olsun bi daha hic olumsuz bisi olmasinAmin inşallahBenim ilk gebeliğimin kalbi durmuştu kürtaj oldum. 3 ay önce de 7 aylık bebeğimi kaybettim kan akışlarından dolayı beslenemiyordu ayrıca gebelik zehirlenmesi yaşadım. Arada bir de dış gebelik geçirdim malesef iç kanamayla farkedildi ve sol tüpümü aldılar Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayır bilmiyordum ama tedbiren corasprin kullanıyordum 100 lük. Yeterli gelmedi mi yoksa farklı bir faktör mü gelişti rabbim biliyor. Yüksek tansiyon da çıktı gebelikte.kan pıhtılaşması Var mı yok mu diye ilk defa araştırılıyor7 aylik bebeğinde kan sulandirici kullanio muydun yoksa bilmio muydun kan pihtilasmasi oldugunu
Amin canım allah razı olsunZor seyler yasamissin sende,yarabbim allahim yardim etsin gecmis olsun bi daha hic olumsuz bisi olmasin
Zaten en onemlisi o, insallhAmin canım allah razı olsunKimse yaaşamasın kötü şeyler. Yaşadıklarımızı da isyan etmeden atlatabilmeyi nasip etsin
Yeterli gelmemmiş olablr ben hem coraspin hem oksapar kullaniorum 7.ayda olmasi cok uzucu nasil anladin kanama fln mi oldu Allah bidaha yaşatmasinHayır bilmiyordum ama tedbiren corasprin kullanıyordum 100 lük. Yeterli gelmedi mi yoksa farklı bir faktör mü gelişti rabbim biliyor. Yüksek tansiyon da çıktı gebelikte.kan pıhtılaşması Var mı yok mu diye ilk defa araştırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?