Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Aslında ilk haftalardaki kayıpların nedeni sağlıksız gebelik olduğu söyleniyor. Benim ilkinde öyle söyledi doktorum, kadınların 3’te 1’i bu şekilde düşük yaşıyor, düşükler olmasa nüfusun yarısı engelli olurdu, doğal seleksiyon dedi. İkincisinde başka doktora gittim, pıhtılaşmadan bahsetti. Tekrar hamile kalınca ailemin yanındaydım farklı bir şehirde bana pıhtılaşma için genetik test yaptı ve oksapar iğneye başlattı. Kadın doğum doktoru istedi testi, özel hastaneydi. Factor 5 Leiden homozigot, Mthfr 677 heterozigot çıktı bende. Bu testler devlette de yapılıyor, ben farklı şehirde olduğum ve vakit kaybetmek istemediğim için özelde oldum. 3 haftada sonra sonuç çıktı, hastaneden hastaneye fark eder ama fikir olsun diye söyliyeyim 1.400 tl ödedim teste. Siz hamile değilseniz şu anda, devlet hastanesine kadın doğuma gidebilirsiniz, orada gerekli testleri yaparlar.

Canım ben evde düşürüdüm ama son kalan pıhtıları kurtaj ettiler cok kanama oldumu senin normalmi kanama öa olması... Bende yaptıracam romotolojiye gidip

Canım ben evde düşürüdüm ama son kalan pıhtıları kurtaj ettiler cok kanama oldumu senin normalmi kanama öa olması... Bende yaptıracam romotolojiye gidip
Şuan kanamam oluyor hafif derecede canım.Onceki kurtajimda daha fazlaydı kanamam nedense agrimda daha çok oldu.
Bende araştırmaya gidicem..Sanada geçmiş olsun canım benim haberim yoktu senden.
Kanama olması normal çok uzun sürerse pihtili kanama olursa anormal o zaman doktora görünmek gerekir.

Sağol canım romotoloji de direk gidilmiyor bakalım doktora gidince söylicem nasıl bi surec

Homozigot daha tehlike diye biliyorum canım kaçlık iğne verdi doktor

arkadaşlar bende pıhtılaşma var.bir de homosistein diye bir değerin dusuklere neden olduğunu öğrendim.bu test devlet hastanesinde yapılır mı.ve kaç günde belli olur.bilen cevap verirse çok sevinirim

arkadaşlar bende pıhtılaşma var.bir de homosistein diye bir değerin dusuklere neden olduğunu öğrendim.bu test devlet hastanesinde yapılır mı.ve kaç günde belli olur.bilen cevap verirse çok sevinirim
Bana genetik bolumu yaptı testleri benimde homosistein yuksek çıktı onun için vitamin verdi doktor

kızlar merhaba. 29 yaşındayım. ilki 8. hafta ikincisi 6. hafta kalp durması ile kürtaj oldum. eşimle kan uyuşmazlığımız var ve bende mthfr homozigot gen mutasyonu var. ikinci kürtajımdan sonraki ilk adetimin 3. günü yarın. kadın doğum bölümüne bazı testler için gitmem söylendi. ne tür testler yapılacak bana? aç karnına mı gitmeliyim?

Bana genetik bolumu yaptı testleri benimde homosistein yuksek çıktı onun için vitamin verdi doktor
teşekkürler cevap için.Acaba hemen çıkıyor mu bu homosistein sonuçu.yoksa pıhtılaşma gibi geç mı cikiyor.benim 2 kimyasal var.ona da baktirmak istiyorum sorun var mı diye.

kapanmadan önce zekai tahir kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım ben. genetiğe de homosisteine de bakıyolar. kadın doğuma gidebilirsin.

kapanmadan önce zekai tahir kadın doğum hastanesinde yaptırmıştım ben. genetiğe de homosisteine de bakıyolar. kadın doğuma gidebilirsin.
Ben genetik baktirdim.pihtlasma varmış.ama homosistein de baktirmak istiyorum.devlet hastanelerinde bakılıyor mudur acaba.genetik olan hast.cok uzak bana malesef

Ben genetik baktirdim.pihtlasma varmış.ama homosistein de baktirmak istiyorum.devlet hastanelerinde bakılıyor mudur acaba.genetik olan hast.cok uzak bana malesef
benim ikisine birden bakmıştı genetik. gebeliği takip eden doktorum devlette kadın doğuma git hikayeni anlat var olan bütün testleri istiyo onlar özelde çok pahalı bu işler dedi. genetiklerin sonucu 2-3 ayda çıkıyo diğerleri en geç 2-3 haftaya çıkar. ama şimdi yıl sonu memurlar izin alıp tatile çıktılarsa süre uzar.

canım çok geçmiş olsun.allah sağlıkla versin inşallah .bu sonradan kazanılan pıhtılaşma nasıl oluyor nasıl sonradan kazanılıyor? bilen biri açıklayabilir mı.?benim ilk çocukta yoktu sorun.eger sonradan kazandıysam bu gen bozukluklarini o zaman bir şekilde yok edilemez mi

Mesela sonradan romatizmal yani iltihaplı romatizma hastalığına yakalandin diyelim onun gibi sonradan kazanılan oluyor..yani aileden geçişli yoktur ama belki kişide mesela şeker hastası olmuştur yada kanser hastası.Bu sonradan kazanılmış pıhtılaşma oluyor.Cünkü bu hastalıklar pıhtılaşma ya sebep oluyor.

Bi doğru düzgün doktorum yok ki.bunlari hep kendim okuya okuya yaptırdım.2 düşük var pihtlasma çıktı diyorum hamile kal gel bakarız iğne başlarız dedi.homosistein ı de burada gördüm ogrendim kizlardan.ins normal devlet hastanesinde yaparlar.sagol canim

anladım canım sağol cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…