- 25 Şubat 2016
- 7.532
- 11.890
- 248
- 31
Sagol canım aynen oyle yaşaya yaşaya araştıra araştıra kadın doğum uzmanı oldukAllah razı olsun.Bu tür şeylerden anlamazdım artık araştıra araştıra anlayacapım.Size de çok geçmiş olsunBen ilk denemede hamile kaldım yumurtalıklarım güzel mi çalışıyor rahimim temiz mi yoksa şansa mı ilk denemede oldu bilmiyorum ama hamilelik öncesinde 1 ay folik asit kullandım
Merhaba benımde aynı degerler doktor sadece coraspırın verdı banaHerkese merhaba daha önce bir düşüğüm oldu ozaman bilmiyordum meğer pıhtılaşma varmış mthfr 677 ile a1298 heterozigot benim gibi olup gebe kalmış ve bebeğini kucagına alanlar varsa neler yaptınız neler kullandınız doktor şuan bana bi gün iğne bi gün corasoin verdi
Herkese merhaba.yardimci olur musunuz acaba.benim 2 dusugum var kimyasal.pihtilasma testi 6 li bugün geldi sonucu.ama anlayamadım doktora da cuma gitcem .bilen var mı acaba
Ben folbiol içiyordum aslında ama folik asitle kan piht. baglantili mı oluyor.kusura bakmayın çok yabanciyim daha bu konularaBurdaki bir cok kiside oldugu gibi mthfr mutasyonunuz tasiyici seviyede var. Genel olarak pihtilasma deniyor ama aslinda bu biraz daha enzimlerle alakali iyi bir folik asit isinizi gorebilir ama bazi doktorlar tedbir amacli kan sulandiricilarda veriyolar.
Ben folbiol içiyordum aslında ama folik asitle kan piht. baglantili mı oluyor.kusura bakmayın çok yabanciyim daha bu konulara
Bu sonuçla sağlıkla dogum yapabilir miyim? Her gün iğne mi kullanıyor genelde sonucu böyle çıkanlar
Çok teşekkür ederim cevaplariniz için.ben ilk çocukta olmayinca çok şaşırdım böyle piht. çıkmasına.Umarim Allah hepimize sağlıkla verirIgne kismina doktorunuz karar verir. Her doktor igne vermiyor. Tabiki saglikli dogum.yapabilirsiniz milyonlarca boyle kadin var. Bazilari hic haberleri bile.olmadan dogum yapiyor bazilari dusuk yapip ogreniyor.
Ben sizden kat kat kat daha riskiliyim
Çok teşekkür ederim cevaplariniz için.ben ilk çocukta olmayinca çok şaşırdım böyle piht. çıkmasına.Umarim Allah hepimize sağlıkla verir
ama onda neden düşük olmadı o zaman ? her şey yolunda gitmişti .bu sonradan çıkan bir şey mi doğuştan mı.dogustansa neden ilkinde sorun olmadı.2 kimyasal oldu 3. hamile kalsam o da kimyasal olur gibime geliyor önlem almazsakOnda da bu sorun vardir ama.anlamamissinizidir oluyo iste boyle bazen
ama onda neden düşük olmadı o zaman ? her şey yolunda gitmişti .bu sonradan çıkan bir şey mi doğuştan mı.dogustansa neden ilkinde sorun olmadı.2 kimyasal oldu 3. hamile kalsam o da kimyasal olur gibime geliyor önlem almazsak
AnladimBazen olmuyor iste inanin hic bir mantigi yada sebebi yok. Bu dogustan bisey ama boyle milyonlarca kadin var dunyada saglikli gebelik geciren.
Anladiminşallah siz de ben de ve isteyen herkese nasip eder Allahim
Benımde öyle oldu ilki kalbi durdu ıkıncı saglıklı kızım 3. Yine kalbi durdu ve baya buyumstu sonrada dış geblk gbi olduama onda neden düşük olmadı o zaman ? her şey yolunda gitmişti .bu sonradan çıkan bir şey mi doğuştan mı.dogustansa neden ilkinde sorun olmadı.2 kimyasal oldu 3. hamile kalsam o da kimyasal olur gibime geliyor önlem almazsak
Aaaa çok sevindim az kalmış sizin inşallah sağlıkla kucaginiza alirsiniz ve rahatlarsinizAmin ben 32. Haftadayim. Igne hap folik asit hepsini kullaniyorum yuksek risk grubundayim. Benim faktor 5 im ve mthfr homozigot
Kızlar bu pıhtılaşma bozuklugu dedikleri ameliyat olacak insanlarda ameliyat öncesi yapılan pıhtılaşma testleri aynı şey mi?Yani ameliyat olanlar belki bilir protombin zamanı koagülametre gibi şeylere bakılıyor.
peki kızında herhangi bir şey kullanmış miydin hamilelikte?Benımde öyle oldu ilki kalbi durdu ıkıncı saglıklı kızım 3. Yine kalbi durdu ve baya buyumstu sonrada dış geblk gbi oldu
Pıhtı bozukluğu testleri genetik testler oluyor genelde de 1 ayda filan çıkıyor. Sizin dedikleriniz de pıhtılaşma testi ama onlar anlık testler kanın kaç saniyede pıhtılaştığı filan ölçülüyorKızlar bu pıhtılaşma bozuklugu dedikleri ameliyat olacak insanlarda ameliyat öncesi yapılan pıhtılaşma testleri aynı şey mi?Yani ameliyat olanlar belki bilir protombin zamanı koagülametre gibi şeylere bakılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?