Sizin daha önce düşüğünüz var mıydı? İğne kullanmış mıydınız?Faktor 5 imde mthfr de homozigot sadece bu kadar uzerine dusersem daha cok sey cikar. Atak gecirmeden igne bile vermiyolar normalde o yuzden folik asit konusuna cok takilmiyorum
İnşallah hayırlısı olsun doktor nE zaman gel dediyse git ve doktoruna hatırlat iğneyi sen sormadan maalesef onlar söylemiyor ben her gidişimde sordum
Sizin daha önce düşüğünüz var mıydı? İğne kullanmış mıydınız?
Allah bir daha yaşatmasınEvet var. Igne folik asit ve ecoprine kullaniyordum. Kalbi durdu
Aspirini sorucaktiniz doktorunuza gorustunuz mu?
Teşekkür ederim. 32. Haftadan sonra bazı kalp sorunları oluyormus bebekte. İnt te bişeyler okudum. Sizde bi bakın.Merhaba doktorumla konustu. Homozigot oldugum icin 34. Haftada birakicakmisim hapi. Igne birakilmiycak sadece sezeryan olursa 1 gun once
Teşekkür ederim. 32. Haftadan sonra bazı kalp sorunları oluyormus bebekte. İnt te bişeyler okudum. Sizde bi bakın.
Kızlar bir sorum daha olacak adet olmam gereken gün gebeliği öğrendim 1 ekimde 2 ekimde oksapar 0,4 lük yazdı dr 8 ekimde kontrolde ikinci kutuyu yazdı ama eczane vermedi bugün reçetenin süresi bitiyor yarın tekrar mı yazdırmam lazım ?cumartesi sabah kullanmam lazım çünkü. İğnem kalmıyor. Yarın son iğnemi kullanacağım
Kızlar bir sorum daha olacak adet olmam gereken gün gebeliği öğrendim 1 ekimde 2 ekimde oksapar 0,4 lük yazdı dr 8 ekimde kontrolde ikinci kutuyu yazdı ama eczane vermedi bugün reçetenin süresi bitiyor yarın tekrar mı yazdırmam lazım ?cumartesi sabah kullanmam lazım çünkü. İğnem kalmıyor. Yarın son iğnemi kullanacağım
Bana devletteki kalp atışını görünce demişti ben de dedim ki üç kez hamile kaldım zaten hiç birinin kalbi atmadı balarız fln deyince özele gittim hemen yazdı ama işte ikinci kutuyu erken yazmış. Benim mthfr c677t hetero ve pai 4g5g. Bu arada ankaradaki dr pozitifi görünce başla demişti önemli olan aspirine hamilelik öncesi baslamakmışCanım keseyi gormeden doktor iğne mi verdi. Ben şuan 4.haftadayım kendi doktoruma daha gitmedim ama bana keseyi gorunce vericez demişti. Benim mthfr c677t homozigot. Senin değerlerin nasil. Bende korku icindeyim görünce yazmak istedim .
Asprin içiyorum 2 aydan beri. Bende kendi doktoruma cumartesi gidicem. Korku oluyor bendede kasiklarım ve belim ağrıyor .Bana devletteki kalp atışını görünce demişti ben de dedim ki üç kez hamile kaldım zaten hiç birinin kalbi atmadı balarız fln deyince özele gittim hemen yazdı ama işte ikinci kutuyu erken yazmış. Benim mthfr c677t hetero ve pai 4g5g. Bu arada ankaradaki dr pozitifi görünce başla demişti önemli olan aspirine hamilelik öncesi baslamakmış
Benim bebek sola yerleşmiş baştan beri sol kasığım ağrıyor 4+6 da kese 5.8 mm di kalp atışı bebek için haftaya cuma gel dedi nasıl gececek zaman bilemiyorumAsprin içiyorum 2 aydan beri. Bende kendi doktoruma cumartesi gidicem. Korku oluyor bendede kasiklarım ve belim ağrıyor .
Canim keseyi vajinal ultrason ile mi gördü. Inşallah benimde önümüzdeki hafta ici görülür bende iğneye başlayınca biraz rahatlarım en azindan darısı bana insallahhBenim bebek sola yerleşmiş baştan beri sol kasığım ağrıyor 4+6 da kese 5.8 mm di kalp atışı bebek için haftaya cuma gel dedi nasıl gececek zaman bilemiyorum
Yok canım karından gördü keseyi vajinal bakmadı.Canim keseyi vajinal ultrason ile mi gördü. Inşallah benimde önümüzdeki hafta ici görülür bende iğneye başlayınca biraz rahatlarım en azindan darısı bana insallahh
Çok şükür canim darısı bana inşallah. Bende cumartesi gidicem bakalim belki verir iğne. Ilk bebeğimin 6.haftada vajinal ultrason ile kalp atışını duydu doktor sonra kalbi durdu. Tedirgin oluyorum Rabbim korusun bebislerimiziYok canım karından gördü keseyi vajinal bakmadı.
Cnm tebrik ederim oncelikle saglıcakla kucakla inşCanım keseyi gormeden doktor iğne mi verdi. Ben şuan 4.haftadayım kendi doktoruma daha gitmedim ama bana keseyi gorunce vericez demişti. Benim mthfr c677t homozigot. Senin değerlerin nasil. Bende korku icindeyim görünce yazmak istedim .
Canım gördüğüm kadarıyla böyle olanlara veriliyor bir zararı yok bir arkadaşıma test yapılmadığı hâlde verilmiş sakıncalı bir durum olsa vermezler. Devlet hastanelerinde direk bu kan pihtilasmasi değil diye gönderiyorlar. Çok tedirgin oluyorum yine aynısı olacak diye. Benim anne tarafında bu şekilde olan çok ama iğne kullanıp bebeklerini sağlıkla kucağına alıyorlar bende tehlikeye atmak istemedim açıkçası.Cnm tebrik ederim oncelikle saglıcakla kucakla inş
Bende de aynı gen bozukluğu var
Daha once dusuk oldu mu sizin
Benim beş haftalık düştü. Tüp bebekti iğne ve aspirin kullanıyordum basından beri. Düşükten snra genetik uzmanına gittim ve bana bu gen dusuk yaptırmaz varla yok arası bir pıhtılaşma dedi. Aspirin belki dedi
Daha sonra hemotoloji uzmn gittim o da aynı seyi dedi. Baska pıhtılaşma testleri yapıldı bana sonuclar normal gibi daha dra gostermedim.
Lütfen sadece kadın dogumcu sozune bakarak iğne baslama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?