Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Teşekkür ederim. 32. Haftadan sonra bazı kalp sorunları oluyormus bebekte. İnt te bişeyler okudum. Sizde bi bakın.

Ben homozigot oldugum icin kendimide tehlikeye atmamam lazim. Sordum zaten doktoruma 32 diyolar diye. Biz 34 de birakicaz senin faktor 5 in homozigot dedi. Peki dedim bende...

Kızlar bir sorum daha olacak adet olmam gereken gün gebeliği öğrendim 1 ekimde 2 ekimde oksapar 0,4 lük yazdı dr 8 ekimde kontrolde ikinci kutuyu yazdı ama eczane vermedi bugün reçetenin süresi bitiyor yarın tekrar mı yazdırmam lazım ?cumartesi sabah kullanmam lazım çünkü. İğnem kalmıyor. Yarın son iğnemi kullanacağım

Yarin kadin dogumcuya yada dahiliyeciye gidip rapor cikartirin. Icinde 10 tane var 1×1 yazmistir eczane 10 undan once vermez o yuzden.

Canım keseyi gormeden doktor iğne mi verdi. Ben şuan 4.haftadayım kendi doktoruma daha gitmedim ama bana keseyi gorunce vericez demişti. Benim mthfr c677t homozigot. Senin değerlerin nasil. Bende korku icindeyim görünce yazmak istedim .

Bana devletteki kalp atışını görünce demişti ben de dedim ki üç kez hamile kaldım zaten hiç birinin kalbi atmadı balarız fln deyince özele gittim hemen yazdı ama işte ikinci kutuyu erken yazmış. Benim mthfr c677t hetero ve pai 4g5g. Bu arada ankaradaki dr pozitifi görünce başla demişti önemli olan aspirine hamilelik öncesi baslamakmış

Asprin içiyorum 2 aydan beri. Bende kendi doktoruma cumartesi gidicem. Korku oluyor bendede kasiklarım ve belim ağrıyor .

Benim bebek sola yerleşmiş baştan beri sol kasığım ağrıyor 4+6 da kese 5.8 mm di kalp atışı bebek için haftaya cuma gel dedi nasıl gececek zaman bilemiyorum
Canim keseyi vajinal ultrason ile mi gördü. Inşallah benimde önümüzdeki hafta ici görülür bende iğneye başlayınca biraz rahatlarım en azindan darısı bana insallahh

Yok canım karından gördü keseyi vajinal bakmadı.
Çok şükür canim darısı bana inşallah. Bende cumartesi gidicem bakalim belki verir iğne. Ilk bebeğimin 6.haftada vajinal ultrason ile kalp atışını duydu doktor sonra kalbi durdu. Tedirgin oluyorum Rabbim korusun bebislerimizi

Kizlar merhaba. Benim de bir dusugum var 7 haftalikti. Hamile kalmak icin gittigim bir doktorda tesadufen yapılan test sonucu kanda pihtilasmam oldugunu ogrendik. 5.haftadan beri coraspin ve oksapar 0.4 kullaniyorum ben de. Rabbim bebeklerimizi korusun ve sag salim kucagimiza almak nasip etsin. Mujdeli haberi bekleyen herkese de en kisa zamanda duymak nasip etsin.

Cnm tebrik ederim oncelikle saglıcakla kucakla inş
Bende de aynı gen bozukluğu var
Daha once dusuk oldu mu sizin
Benim beş haftalık düştü. Tüp bebekti iğne ve aspirin kullanıyordum basından beri. Düşükten snra genetik uzmanına gittim ve bana bu gen dusuk yaptırmaz varla yok arası bir pıhtılaşma dedi. Aspirin belki dedi
Daha sonra hemotoloji uzmn gittim o da aynı seyi dedi. Baska pıhtılaşma testleri yapıldı bana sonuclar normal gibi daha dra gostermedim.
Lütfen sadece kadın dogumcu sozune bakarak iğne baslama

Canım gördüğüm kadarıyla böyle olanlara veriliyor bir zararı yok bir arkadaşıma test yapılmadığı hâlde verilmiş sakıncalı bir durum olsa vermezler. Devlet hastanelerinde direk bu kan pihtilasmasi değil diye gönderiyorlar. Çok tedirgin oluyorum yine aynısı olacak diye. Benim anne tarafında bu şekilde olan çok ama iğne kullanıp bebeklerini sağlıkla kucağına alıyorlar bende tehlikeye atmak istemedim açıkçası.

aslında zararları olabilecek bir durum.. gereksiz iğne kullanımı kanama yapabilir. sadece devlette değil özel doktorlar içinde heterolara artık iğne verilmiyor. bu iğneler hiç masum ilaçlar değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…