- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Benimde homozigot mutant doktorum keseyi tam gördükten sonra başladı iğneye 4000 lerde idi değerKızlar merhaba. Cuma günü kan testi verdim değerim 14 çıktı daha vermedim. mthfr c677t homozigot çıkmıştı. Kese şuan gözükmez ama doktora gitsem iğneye şimdi başlarmi acaba değer düşük ondan yana tedirginim bugün adet günümdü. Asprin kullanıyorum şuan.
Mthfr 677 hetero ve pai 4g5g olan 55-60 kilo arası arkadaslar ben 3 aydır ecopirin kullanıyordum şimdi oksapar 0,4 e başladım, sizler hangi doz kullandınız acaba doz testini kacıncı haftada yaptırabiliriz?
Benimde homozigot mutant doktorum keseyi tam gördükten sonra başladı iğneye 4000 lerde idi değer
5 yada 5,5 herhaldeTeşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Umarım.benimde saglicakla ilerler. Kacinci haftada görüdu acaba
Vajinal ultrasonlami görünce verdi igneyi5 yada 5,5 herhalde
Evet canımVajinal ultrasonlami görünce verdi igneyi
Teşekkür ederim canım cewap verdiğin içinEvet canım
Benim riskim de yüksek çünkü ailede tromboz vakası var. Dolaşım bozukluğu kalp krizi beyin kanaması hepsi ailede var yani. Mthfr hetero önemsiz deyip 3 kez kayıp yaşamama sebep oldu özellikle bir dr. Belki iğneye rağmen yine kayıp yaşarım bilmiyorum ama en azından doz doğru mu bilmek isterim. Şu an görev nedeni ile bulunduğum şehrin imkanları çok kısıtlı bu nedenle bilgi edinmek için yazmıştım.Ignede doz testi diye bir sey yok. Doz testi komodin kullaniminda yapilan bisey. Ben yuksek riskli olmama ragmen ancak sizi kadar kullaniyorum
İnşallah hayırlısı olsun doktor nE zaman gel dediyse git ve doktoruna hatırlat iğneyi sen sormadan maalesef onlar söylemiyor ben her gidişimde sordumTeşekkür ederim canım cewap verdiğin içinbenim şuan değerim kaç bilmiyorum en son cuma 14 du bakalim Inslalah güzel ilerler.
Benim riskim de yüksek çünkü ailede tromboz vakası var. Dolaşım bozukluğu kalp krizi beyin kanaması hepsi ailede var yani. Mthfr hetero önemsiz deyip 3 kez kayıp yaşamama sebep oldu özellikle bir dr. Belki iğneye rağmen yine kayıp yaşarım bilmiyorum ama en azından doz doğru mu bilmek isterim. Şu an görev nedeni ile bulunduğum şehrin imkanları çok kısıtlı bu nedenle bilgi edinmek için yazmıştım.
Aspirini sorucaktiniz doktorunuza gorustunuz mu?Igneyi surekli kullandiginiz surece bir sorun yok. Ama.dedigim gibi ignenin bir doz kontrol testi yok
Aspirini sorucaktiniz doktorunuza gorustunuz mu?
Bnmki folbiol ondan once ocean folatti onun dozu dusuk dediKızlar ben metil formda folat alacaktım ocean marka ama bugün dr diofol al dedi diofol kullanan var mı? İçindeki folik asit metil formda mı
Folbiolün dozu yüksek ama sentetik folik asit. Pıhtılaşma olanlar b12 yi dil altı metil kobalamin folik asiti metilfolat almalılar diye araştırmalar var dr lar folbiol öneriyo ben de onu kullanıyorum ancak kafam karışık proflar bile folbiol diyorlarBnmki folbiol ondan once ocean folatti onun dozu dusuk dedi
Folbiolün dozu yüksek ama sentetik folik asit. Pıhtılaşma olanlar b12 yi dil altı metil kobalamin folik asiti metilfolat almalılar diye araştırmalar var dr lar folbiol öneriyo ben de onu kullanıyorum ancak kafam karışık proflar bile folbiol diyorlar
Yabancı kaynaklarda çok araştırma yaptım makale okudum pıhtılaşmanın tedavisi yüksek doz folik asit alımıdır özellikle mthfrlerde çünkü b grubu vitaminlerin emilimi azdır. Gittiğim proflar da böyle söylediler ama folat folik asitin doğal formu emilimi daha kolay diye biliyorum.Takmayin kafaniza bu kadar. Ben ocean mummy kullaniyorum. Ondan once i mom kullaniyordum ondan da once bemiks c.. ki bemiks c ye tekrar basladim demir hapida kullanmaya basladim diye. Arastirmadim oyle mi boylemi diye. Doktorum verdi kullaniyorum. Zaten igne ve hap kullaniyorum pihtilsma icin folik asit olmasada olur onlarin yaninda..o sadece gebelik icin kullandigim bir vitamin
Ozaman sende folbiol kullanYabancı kaynaklarda çok araştırma yaptım makale okudum pıhtılaşmanın tedavisi yüksek doz folik asit alımıdır özellikle mthfrlerde çünkü b grubu vitaminlerin emilimi azdır. Gittiğim proflar da böyle söylediler ama folat folik asitin doğal formu emilimi daha kolay diye biliyorum.
Folbiol sentetik o yüzden doğal form olan folata geçmek istiyorum canım. Yoksa Folbiol kullanıyorum zaten.Ozaman sende folbiol kullan
Yabancı kaynaklarda çok araştırma yaptım makale okudum pıhtılaşmanın tedavisi yüksek doz folik asit alımıdır özellikle mthfrlerde çünkü b grubu vitaminlerin emilimi azdır. Gittiğim proflar da böyle söylediler ama folat folik asitin doğal formu emilimi daha kolay diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?