Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Arkadaslar rapor iki şekilde düzenleniyor birinde katkı payı biraz daha yüksek. Ben 40 kutu yazdirdim en son Oksopar 200 lira civari odedim. Kutuda iki enjeksiyon var. 80 gün gidiyor. İğneleri de benimki tup bebek transfer oldum ve aynı gün başladım. Herkese sagsalim bi hamilelik dilerim.

İnşallah Bu sefer birşey olmaz yarın hcg yi tekrarlayacağız inş 2 kat artmış olur

Nasil iki enjeksiyon var anlamadim. Bi kutuda 10 tane var 9 kutu yazdiriyorum 90 gun gidiyor. Yanlis mi yazdiniz acaba 40 kutu demissiniz

FVIII homozigot 4G5G homozigot MTHFR 1298 HETEREZİGOT 3 gende mutasyon var

Faktor 8 pihtilasma.degilde pihtilasmama mutasyonu olarak biliyodum o yuzden kan sulandirici biraz enteresan geldi ama tabi hematologunuz anlatmistir zaten. Biz de ordan burdan ogreniyoruz sonucta. Mthfr hetero homozigotlarin yaninda bisey degil zaten.

Ya benim kan akışında ciddi problem var. Kanama anında duruyor. F8 deki mutasyon da pıhtılaşma bozukluğu yapıyor. Asıl 4G5G var oda sıkıntı. Ve ben çok ısrar ettim hatta 0.8 istedim ama 0.6 verdi dr. Şimdilik bi sorun yaşamadım. İnşallah sonunu getiririm. 2.5 ay kaldı. Aspirini bu hafta kes dedi ama kesmicem. 30. Haftaya kadar kullanicam.

Aspirin konusunda da doktoru dinleyin yada baska gorus alin sonra dogumda zorluk yasamayin. F8 gobek bagi kanamasi falan yapabiliyor. Hematolog ile gorusun en azindan. Bende ciddi sikintiliyim f5 ve mthrf homozigot benim 0.4 kullaniyorum ama . Esim asla fazlasini kullandirtmam dedi doktorlarda hem fikir zaten. Kilo acisindanda sıkınti yok.
Faktor 5 de ciddi bunun yuzunden atak geciren aylarca yogum bakimda kalan arkadasim var

F5 normal benim. Aslında dr erken doğum olursa kanama riski falan filan korkutarak biraktirmaya çalışıyor. Hiç bir erken doğum belirtisi yok bebek de ters şuanda zaten. Bebeğe pıhtı atma riskini düşündukce çok stres oluyorum. Genelde diğer dr lar 32 de bıraktırıyorlar. Benimki abartiyor bence.

Bence en iyisi hematolog ile gorusmek. Sonuclarinizla beraber gidin konusun kafaniz rahat etsin. Biz daha ilac birakma falan konusmadik hic konussak ornek verebilirdim

Arkadaşlar iyi akşamlar ben iki gündür oksopar 0.4 kullanıyorum ama kullandıktan sonra çok yakıyor ve nokta şeklinde morarma oldu iki yerde bu yapmayla mı alakalı yoksa normal mi ?

Kızlar merhaba. Cuma günü kan testi verdim değerim 14 çıktı daha vermedim. mthfr c677t homozigot çıkmıştı. Kese şuan gözükmez ama doktora gitsem iğneye şimdi başlarmi acaba değer düşük ondan yana tedirginim bugün adet günümdü. Asprin kullanıyorum şuan.

Mthfr 677 hetero ve pai 4g5g olan 55-60 kilo arası arkadaslar ben 3 aydır ecopirin kullanıyordum şimdi oksapar 0,4 e başladım, sizler hangi doz kullandınız acaba doz testini kacıncı haftada yaptırabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…