Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Bu iyi bisey bakalim nasil geciricez bu surecleri. Simdi hem bahceciden hem anadolu saglik john hopkinsten randevu aldim ordaki hocalarinda fikirlerini alip kasimda baslarim tedavime

Ben bahceciyi gereksiz.
yere ilac veriyorlar diye biraktim.. suan kullandigim igneyi iki kati olarak vermislerdi. Suan verdiklerinin yarisini kullaniyorum.. esimde doktor zaten o ilac dozunu gordukten sonra bu ne diye itiraz etti. Sonra tum doktor arkadaslarimiz saka herhalde dediler. Bide faktor 5 im homozigot olmasina ragmen tedavi baslangicinda dogum kontrol hapi verdiler ki.kesinlikle.yasak...
Ben sonra romotolog hasan yazici ve hematolog mahmut biyik a gittim. Sagolsunlar baya rahatlattilar.

Ben bahceciyi gereksiz.
yere ilac veriyorlar diye biraktim.. suan kullandigim igneyi iki kati olarak vermislerdi. Suan verdiklerinin yarisini kullaniyorum.. esimde doktor zaten o ilac dozunu gordukten sonra bu ne diye itiraz etti. Sonra tum doktor arkadaslarimiz saka herhalde dediler. Bide faktor 5 im homozigot olmasina ragmen tedavi baslangicinda dogum kontrol hapi verdiler ki.kesinlikle.yasak...
Ben sonra romotolog hasan yazici ve hematolog mahmut biyik a gittim. Sagolsunlar baya rahatlattilar.
Gercekten mi cok sasirdim . Bahcecide kimdi gittiginiz. Oraninda bi adi var memnun olan az. Bende dediginiz hematologa goruneyim olmazsa .nereden baslayacagim ne yapacagm hic bilmiyorum :(

Gercekten mi cok sasirdim . Bahcecide kimdi gittiginiz. Oraninda bi adi var memnun olan az. Bende dediginiz hematologa goruneyim olmazsa .nereden baslayacagim ne yapacagm hic bilmiyorum :KK43:

Isim vermiyim ben gittigim zamanlar bahceci umuttaydi simdi fulyaya gecmis galiba bey efendi. Karsilasiyoruz hamile oldugumu goruyor suratima bile bakmiyor. Gecen yaninda ilaclardan konustum kalkti gitti.

Mahmut hocaya randevu bulursaniz gidin. Academic hospitalda baglar basinda. Bagisiklik sistemi icinde hasan hocaya gidebilir. Yalniz ikiside 60larinda hocalar haberiniz olsun.. hasan hoca biraz huysuzdurda. ;)

Isim vermiyim ben gittigim zamanlar bahceci umuttaydi simdi fulyaya gecmis galiba bey efendi. Karsilasiyoruz hamile oldugumu goruyor suratima bile bakmiyor. Gecen yaninda ilaclardan konustum kalkti gitti.

Mahmut hocaya randevu bulursaniz gidin. Academic hospitalda baglar basinda. Bagisiklik sistemi icinde hasan hocaya gidebilir. Yalniz ikiside 60larinda hocalar haberiniz olsun.. hasan hoca biraz huysuzdurda. :KK66:
Inanin eski hocalar daha isinin eri. Benim imunoloji doktorumda oldukca yasliydi. Siz sagsalim bebeginize kavusun benim gibi butun isteyenkerde en kisa zamanda hamis haberleri alirlar insallah

Kizlar benimde ekte test sonucum var pıhtı sorunu var dedi enox igne ve ecopirin ilac kullanıyorum transferim 2 gun baska doktora sorsam mi icim rahat degil hic düşük mu düzey
Bakabilecek varmi acaba kizlar

Eklentiler

• 20190927_143149.jpg
    20190927_143149.jpg
    110,8 KB · Görüntüleme: 35
Ben surekli yatiyorum hic halim yok yorgun gibiyim acaba pihtilasmasi olan hamilenin surekli yatmasinda sakinca olablir mi

Iyi aksamlar sevgili arkadaslar size bikaç bişey danişcam igneyi gobekten 4 parmak sonrasina yapiyorum onceden yaptiklarimin ustunden gecersem sknti olur mu birde ilaci enjekte ediyorum en son tık atsin diye vakit kaybediyorum yuklenmek icin igne icerde kalinca sorn olurmu 😙😙😙

Iyi aksamlar sevgili arkadaslar size bikaç bişey danişcam igneyi gobekten 4 parmak sonrasina yapiyorum onceden yaptiklarimin ustunden gecersem sknti olur mu birde ilaci enjekte ediyorum en son tık atsin diye vakit kaybediyorum yuklenmek icin igne icerde kalinca sorn olurmu 😙😙😙

Igne ne kadar icerde kalirsa orasi o kadar zarar geriyor dibine kadar bi kerede bastirin. Iceride topak yoksa ayni yerden yapabilirsiniz ama illa tam gobek deligi yanlarina yapmaniz gerekmiyor. Yani soyleki gobek deliginim ust ve alti haric yan taraflarda deligin ustunde altinda kalan bolgeleri gezebilirsiniz yani tam gobek deligi yanlarina gerek yok
Ben gobegimin heryerine yapiyorum

Igne ne kadar icerde kalirsa orasi o kadar zarar geriyor dibine kadar bi kerede bastirin. Iceride topak yoksa ayni yerden yapabilirsiniz ama illa tam gobek deligi yanlarina yapmaniz gerekmiyor. Yani soyleki gobek deliginim ust ve alti haric yan taraflarda deligin ustunde altinda kalan bolgeleri gezebilirsiniz yani tam gobek deligi yanlarina gerek yok
Ben gobegimin heryerine yapiyorum
Anladm arkadasm her msjima cvp verdgn icinde ayrica tesekkur ederim🌷🌹🌼🌻🌸

Tekrar merhaba arkadaşlar rapor çıkarınca ilaçlara katkı payı ödeniyor mu bana doktor 9 kutuluk rapor yazdı ama ben yine de katkı payı ödedim . Ödememe gibi durum var mı bunu merak ediyorum

Tekrar merhaba arkadaşlar rapor çıkarınca ilaçlara katkı payı ödeniyor mu bana doktor 9 kutuluk rapor yazdı ama ben yine de katkı payı ödedim . Ödememe gibi durum var mı bunu merak ediyorum

Yaninda hep baska ilaclarda aliyorum o yuzden surekli bi odeme halindeyim ama mutlaka katki payi kesiliyordur. Ananemin rapou ilaclari var mesela saglikta dedemden faydalaniyor catir catir emekli maasindan kesiyolar

Yaninda hep baska ilaclarda aliyorum o yuzden surekli bi odeme halindeyim ama mutlaka katki payi kesiliyordur. Ananemin rapou ilaclari var mesela saglikta dedemden faydalaniyor catir catir emekli maasindan kesiyolar
Ya mutlaka kesiliyordur da eczacı kafamı karıştırdı rapor verdiyse para ödememen lazım gibilerinden söyledi o yüzden emin olmak için burada sorayım dedim

Back