Kan pıhtılaşması ile ilgili

Merhaba, bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim kalp atışı alamadık. Kürtaj olmak zorunda kaldım. Genetik testlerimi de yaptırdım. Hafifte olsa kanda pıhtılaşma tesbit edildi. Genetik soktoru bana önemli olmadığını bebek kaybının bundan kaynaklandığını söyleyemeyiz demişti. ama şimdi başka bir tedavi için periontolog olan özel bir dr gidiyorum o dediki etkiler. Gebe kaldığınızda iğne vereceğiz. Şuan coraspin içiyorum.

Zeynep Kamile gidin randevunuzu alın oraa eşiniiznde sizinde genetik ve pıhtılaşma testlerinizi yapacaklardır

böyle böyle diyorlarda işte bunları bize önceden söyleseer bizlerde önlemimizi alsak kötü mü olur. Neden illa kayıplar mı yaşaınyor? Bende aynı şeyi yaşadım 1 yılı geçti yeni gebelik oluşmadı genetik testlerimi vs yaptırdım hepsini. Birdaha gebe kalırsam periontolog takibinde kalacağım

bakablrmiyim sonucuna başın sagolsun canım tekrarını yaşatmasn rabbim

Peritanoloji doktorunuz kim acaba kan pihtilasmasi varda bnde istanbuldadir insallh
Kayserideydi benim doktorum. Ama ben buralarda bulduysam siz istanbulda kesin bulursunuz :)

Kayiplar yasaninca bu pihtilasma olayi tespit ediliyormus boyle soyledi doktorum ama ben cocuk dusunmeden once yapilmasi gerektigini dusunuyorum yani cunku insanin psikolojisi etkileniyor Rabbim hepimize hayirli evlatlr nasip etsin insAllah

Kayiplar yasaninca bu pihtilasma olayi tespit ediliyormus boyle soyledi doktorum ama ben cocuk dusunmeden once yapilmasi gerektigini dusunuyorum yani cunku insanin psikolojisi etkileniyor Rabbim hepimize hayirli evlatlr nasip etsin insAllah
Çocuk tabi yapılmadan nce yaplması gerekiyor. Yapabilrisiniz de özel de ama baya maliyetli testler diye biliyorum ben. DEvlet kaybın yoksa bakmıyor malesef.

kesinlikle yaptırmanızı öneririm ben tam 7 kere kimyasal gebelik yaşadım ve sebebi kan pıhtılaşması yapılan testlerde başka hiç bir sorun çıkmadı. bence yeni bir gebelik planlamadan önce yaptırın.

Doktorunuz nerde ve kimdi acaba

Merhaba hangi genetik testi yaptınız ? Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…