• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşması gebelik

Asyalimmm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
3
2
6
27
Selamün aleyküm arkadaşlar ben size hastaligim hakkinda bilgi danışmaya geldim belki sizdede yasiyan vardir gunum 4 gun gecti hastalığım kan pıhtılaşması ve cok yuksek degerlerdeymis uc düşüğüm oldu suan 4cuye hamileyim hastaneye gittim bebegin ddegerleri 16.5 cikti bir gun sonra 25.8 oldu iki gun sonrada 30 .6 oldu doktor haftaya carsamba gunu ttekrar gel dedi ve bana hibor 7.500 adinda igne verdi kullan dedi yanindada aspirin ve bir ilac daha verdi eve geldim kanamam kasladi gunum bbir hafta gecmisti doktor bebegin ddegerlerinin cok dusuk oldugunu dusuk yapabilicegimi soyledi ve cok sabirsizim insallah birsey oolmaz bebegime cok uzuluyorum benim gibi olan varmi aranizda

Selamün aleyküm arkadaşlar ben size hastaligim hakkinda bilgi danışmaya geldim belki sizdede yasiyan vardir gunum 4 gun gecti hastalığım kan pıhtılaşması ve cok yuksek degerlerdeymis uc düşüğüm oldu suan 4cuye hamileyim hastaneye gittim bebegin ddegerleri 16.5 cikti bir gun sonra 25.8 oldu iki gun sonrada 30 .6 oldu doktor haftaya carsamba gunu ttekrar gel dedi ve bana hibor 7.500 adinda igne verdi kullan dedi yanindada aspirin ve bir ilac daha verdi eve geldim kanamam kasladi gunum bbir hafta gecmisti doktor bebegin ddegerlerinin cok dusuk oldugunu dusuk yapabilicegimi soyledi ve cok sabirsizim insallah birsey oolmaz bebegime cok uzuluyorum benim gibi olan varmi aranizda

canım benim de 1 kürtajım var sebebi yeni çıktı kan pıhtılaşması gebe kalınca dr bebe aspirini başlarız dedi.senin değerler zaten çok düşük.bence düşük yapmanın sebebi kan pıhtılaşması değil değerlerinle alakalı.

Geçmiş olsun arkadaşlar benimde bir kürtajım var bazı testler yapıldı genetik testleri pazartesi vericem. Yapılan testlerimde kardiyolipin igg igm negatif çıktı bu değerler tek başına anlam ifade eder mi? Yani pıhtılaşma yok denilebilir mi bi bilginşz var mı ☹️

Geçmiş olsun arkadaşlar benimde bir kürtajım var bazı testler yapıldı genetik testleri pazartesi vericem. Yapılan testlerimde kardiyolipin igg igm negatif çıktı bu değerler tek başına anlam ifade eder mi? Yani pıhtılaşma yok denilebilir mi bi bilginşz var mı ☹

yeterli değil canım bende onları ilk yaptırdım negatifti ama lupus antikügülan pozitif geldi..

Teşekkür ederim dün genetik testlerimi de verdim sonuç 6 8 hafta arası çıkar dediler umarım daha erken çıkar. Siz çocuk sahibi oldunuz mu 😕

ben rahmimin toparlanması için 7 ay korundum 2 ay oldu çalışmalara başlayalı bakalım artık nasip kısmet canım..

Hayırlısı baya uzun beklemişsin bana1 adet dönemi beklemen yeterli dedi dr ama ben onu bile bekleyemiyorum 🙄 zaten zor hamile kalıyorum

Canım benim sınavlarım vardı il dışına çıkmama gerekiyordu ve tahlil yaptırmadan içim rahat etmedi o yüzden bekledik..

Back