- 26 Nisan 2018
- 94
- 33
- 38
-
- Konu Sahibi Abuk prensess
Şimdi herşey yolunda mı?ben 3 kez düşük yaptım bende de pıhtılaşma vardı onlar tüp bebekti,sonra kendiliğimden kaldım ondada ilaç iğne kullandım sonra kese etrafında kanama alanı oldu bıraktırdı,tabi sonra erken doğum yaptım.
hayır değil canım bebeğimi kaybettim 7 ay oldu henüz hamile kalamadım.hayırlısı olsun canım eş desteği çok önemli.Şimdi herşey yolunda mı?
Ben kendiliğimden hamile kaldım, yani moralim bozuk eşime bile kendimi ifade edemiyorum
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Bende iki düşükten sonra ümüdüm kalmadı. Kendi içimde parçalandım. Zor yaradanım yardımcımız olsun. Kaç yaşındasın?hayır değil canım bebeğimi kaybettim 7 ay oldu henüz hamile kalamadım.hayırlısı olsun canım eş desteği çok önemli.
ah canım ya ,hayat devam ediyor bir şekilde yaşın küçükse ümidini kaybetme ben 39 yasındayım bitti her şey benim içim.Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun. Bende iki düşükten sonra ümüdüm kalmadı. Kendi içimde parçalandım. Zor yaradanım yardımcımız olsun. Kaç yaşındasın?
Bende 37. Sakın öyle konuşma. Nelerin bizi beklediğini bilemeyiz. Evet şuanda böyle bi sürecin içinde olabiliriz. Ama mucizelere de inanmamız lazımah canım ya ,hayat devam ediyor bir şekilde yaşın küçükse ümidini kaybetme ben 39 yasındayım bitti her şey benim içim.
Dilerim tez samanda sağlıklı hayırlı haberler alırsın bende üç ay geçti şimdi denemeye başladık. Vazgeçmiceğiz bebişlerimizden. Onlar inat etsedeBende 3 düşük oldu ilaçta kullandım yine oldu şimdi yeniden denicem bakalım
Onun istemiş olduğu tesleri yaptım. Düşükten sonra şimdi yapabileceğim bişey yok. Çocuk aspirini kullan dedi hamile kalıncada gel dedi.Doktora gidip yine baktırın bende kalp şeklinde rahim ve pıhtılaşma ve enfeksiyon cikti
evet haklısın canım muzicem 7 sene sonra geldi dedim,onuda kaybettim.insan bir noktadan sonra her şeyini kaybetmiş hissediyor.Bende 37. Sakın öyle konuşma. Nelerin bizi beklediğini bilemeyiz. Evet şuanda böyle bi sürecin içinde olabiliriz. Ama mucizelere de inanmamız lazım
Böyle düşünmeni anlıyorum. Ama bizimde sınanmamız bu belkide. Bu mübarek günde rabbim hayırlı dualarımızı duysun kabul etsin kolaylıkla işimiz hallolsun. Canımevet haklısın canım muzicem 7 sene sonra geldi dedim,onuda kaybettim.insan bir noktadan sonra her şeyini kaybetmiş hissediyor.
haklısın canım ,aminnn inşallah çocukla sınanmak gerçekten çok zormuşBöyle düşünmeni anlıyorum. Ama bizimde sınanmamız bu belkide. Bu mübarek günde rabbim hayırlı dualarımızı duysun kabul etsin kolaylıkla işimiz hallolsun. Canım
Canim. Ne önlemler alındı acabaBen 3 kimyasal 3 te ilk 3 ay düşükleri yaşadım sonuncusu ikiz gebeliğim doğum yaptım vakti saati geldimi olur merak etmeyin benim hepsi tüp bebekti bir de tedavilerle ilaçlarla olmasına rağmen yaşandı.
Son transferim hicbirsey yapmadım sadece 2 tane kan sulandırıcı iğne kullandım oda belli zaman sonra bir taneye dusurduk normal transfer de hangi ilaçlar kullanılıyorsa onları yapmıştım detaya inmeyi birakmistimCanim. Ne önlemler alındı acaba
Hepsinde kullandım iğne hap bircok ilaç. embriyoya genetik testlerde yaptım serum vs ama sonuç değişmedi kısmet son denememe imiş.Bende en son kan sulandırılır kullandım. Yine düşük oldu ondan dedim acaba başka şeymi var
Çok sevindim senin adına allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin rabbim bana da isteyenlerede nasip etsin canımBen 3 kimyasal 3 te ilk 3 ay düşükleri yaşadım sonuncusu ikiz gebeliğim doğum yaptım vakti saati geldimi olur merak etmeyin benim hepsi tüp bebekti bir de tedavilerle ilaçlarla olmasına rağmen yaşandı.