Gebeliğe Hazırlık Kan pıhtılaşması. 3 gen de mutasyon

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Posta1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
34
13
38
27
Hanımlar merhaba ben düşük yapmıştım. Kan pıhtılaşması testi yaptırdım ve 3 genim de pıhtılaşma cıktı. Gebe kaldığımda igneye başlıcam. Simdi cok endişeleniyorum ne olucak hamile kalabilirmiyim tekrar hamile kalirsam sonra neolcak çünkü ciddi ve yüksek pihtilaşmalarım varmis. Bu yollardan gecen arkdaslardan destek bekliyorum beni aydınlatabilirmisiniz lütfen lütfeen

Canım geçmiş olsun bende 3 tane düşük yaptım bende kan pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdım kan pıhtılaşma sonuçlarım cçıktı ama daha dr gostermedim

Canım geçmiş olsun bende 3 tane düşük yaptım bende kan pıhtılaşma ve kromozom testi yaptırdım kan pıhtılaşma sonuçlarım cçıktı ama daha dr gostermedim
Benim sonuçlarım bunlar ve cok yogun pıhtilasma var dedi sizinkiler nasil

Eklentiler

• IMG-20200109-WA0011.jpg
    209,8 KB · Görüntüleme: 57
Merhaba, ben de sonuçlarımı bekliyorum daha çıkmadı, size gebelik öncesi ve gebelik sırasında tedavi ne önerdiler??

Merhaba, ben de sonuçlarımı bekliyorum daha çıkmadı, size gebelik öncesi ve gebelik sırasında tedavi ne önerdiler??
Gebelik öncesi folit asit b12 vitamin en az 3 ay kullanıcaksin dedi. Her adetime 3 gün kala gidip kan veriyorum degerim yükselir yükselmez hemen igne başlıcaz.

Çok geçmiş olsun ama korkmayın, pıhtılaşma yaşayan çok insan var tanıdığım ve hepsi sağlıkla kucakladılar bebeklerini. Siz ilaçlarınızı düzenli kullandıktan sonra risk oluşturmayacaktır.

merhaba kızlar
Benimde 2 genimde pıhtılaşma çıktı. Ben gen testlerimi gözümde ani görme kaybı yaşadığım zaman yaptırdım. O zaman kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti doktorum. Böylece gen testi yaptırmış oldum. Yaklaşık bir 7-8 ay coraspirin 100mg kullandım. Be doktorum hep kullanmam gerektiğine karar verdi. Bebek sahibi olmayı çok istiyordum. Aralık ayında adetim gecikince evde test yaptım. Sonuç pozitif çıkınca da hemen doktora gittim. 4 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Geç döllenmeydi benim son adet tarihimden bir hafta küçüktü bebeğim.Daha bir hafta öncesine kadar bebeğimin kalp atışını duydum. Ancak bu gün doktora gittiğimde kalbinin atmadığını öğrendim. Bebeğimin kalbi 3-4 gün önce durmuştu. 8 hafta 5 gün olması gerekiyorken bebeğim 8.0 günde kalbi durmuştu. Bu süreç başladığında doktorum bana kan sulandırıcı İğne Oksapar 0.4 mg verdi. Gündüzleri iğne geceleri hapımı kullandım. Buna ek folik asit başladık. Bütün kan ve vitamin değerlerimde güzeldi. Daha 10 tane yaptırmıştım ama yinede bebeğimi kaybettim. Şimdi kürtaj olucam. Sonrasında hamileliğim boyunca da iğne ve ilaç kullanmaya devam edicem. Doktorum gen testlerimde 2 heterazigot değeri olduğu için bebeğimi riske atmak istemediğini o yüzden ilacı her gebeliğimde kullanmam gerektiğini söyledi. Sonuçta bir pıhtı öyküm vardı. Tek bir doktorla kalmadım başka doktorada gittim aynı şekilde tedavi önerince ilk doktoruma devam ettim. İnşallah bir daha böyle bir acı yaşatmaz rabbim. İlk Duyduğumda doktorun sedyesinde kalkamadım elim ayağım buz kesti. Kalbi durmuştu kuzumun artık yaşamıyordu. Şuan yazarken bile ağlıyorum. Veren allah ama...evlat acısı başka rabbim kimseye yaşatmasın. Hayırlısıyla ve sağlıkla bir bebeğim olur inşallah dua edin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…