Kan pıhtılaşma testi

pinklemonade34

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
62
23
8
28
2 senedir bebek istemememize rağmen hala bebek sahibi olamadık.Tıbbi genetik testinden kromozom analizi istedik.Sonuçlarımız çıktı herhangi bir sorun çıkmadı.Ben kan pıhtılaşması testini de istemiştim ona da bakılacak sanmıştım.Ama sonuçlarda çıkmadı.Bunun için illa ki hamile kalıp düşük mü yapmak gerekiyor anlamadım.17 yaşındayken bir genetik test yapılmıştı bana bu arada.O zaman e nabız vs yoktu.Kan pıhtılaşmam olduğu söylendi ama üstünkörü kaldı içime bir şüphe düştü.Bunu doktorla da paylaşmıştım.Benzer bir şey yaşayan yada bir bilgisi olan var mı

Kan pıhtılaşması testinin aslında gebe kalamamakla bir bağlantısı yok daha çok gebelik kaybıyla bağlantısı var. Kromozom testine göre pıhtılaşma testleri daha geç çıkabiliyor ve sadece rapor halinde çıktığı için hastaneden almak gerekiyor bu nedenle siz hastaneyle iletişime geçin en iyisi çünkü belki daha çıkmamıştır. Ama genelde çocuk olmama nedeniyle gittiğinizde pıhtılaşmaya bakmayan doktorlar var doktorun insiyatifine bağlı biraz da aslında gerçi siz daha önceki şeyi söylemişsiniz ama dediğim gibi o biraz daha geç çıkabiliyor. Eğer öyle bir durum varsa riske atmamak gerek gebelikte direkt kan sulandırıcı başlamak gerek yoksa gebelik kaybı yaşanıyor malesef

İletişim haline de geçtim doktorum istememiş maalesef.Kendi kendime aspirin yada coraspirin içsem her gün onun da belki zararı olacak.Vesveye kapıldım ne yazık ki.Süreç artık öyle zor ve yorucu hale geldi ki.Rabbim bir an önce çocuk sahibi olmayı nasip etsin ne diyeyim

Isteyin tekrar. Ya da başka doktora gidin. Benim de kaybım yok. Tüp bebek sırasında amh çok düşük olunca riske girmemek icin istemişti doktorum. Iyi ki istemiş iki genimde pıhtılasma var. Gebelik boyunca igne ve hap kullandım. Siz yeterince strese girmissiniz zaten. Bu durumdan da emin olun.

Ne yazık ki genetik bölüm olan hastane 3-4 saat uzaklıkta bir hastanede var.Esim yoğun çalışıyor fırsatını bulabilirsem ancak gidebilirim maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…