• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşma test sonucu

gul1900

Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
107
15
18
35
Merhaba benim 3 defa kayıp düşüklerim var kan pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktor normal dedi başka bir doktor riskli ama bu sorun yaratmaz gibi yorumladı test yaptıran varsa bu değerlere göre sizlere ne dedi doktorlar ayrıca hamileliğim kanamalı geçiyor yani kanamalı hamilelikte kan sulandırıcıyı doktorlar kesiyorlar ne yapacağımı bende bilmiyorum lütfen bana yardım edin

Eklentiler

• 14ACFC5C-6F34-4C12-98BB-340298FA05EA.jpeg
    14ACFC5C-6F34-4C12-98BB-340298FA05EA.jpeg
    230,8 KB · Görüntüleme: 139
Merhaba benim 3 defa kayıp düşüklerim var kan pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktor normal dedi başka bir doktor riskli ama bu sorun yaratmaz gibi yorumladı test yaptıran varsa bu değerlere göre sizlere ne dedi doktorlar ayrıca hamileliğim kanamalı geçiyor yani kanamalı hamilelikte kan sulandırıcıyı doktorlar kesiyorlar ne yapacağımı bende bilmiyorum lütfen bana yardım edin
Benimde sonuçlarım benzer. 6 haftalık gebeyim oksapar 6000 mg igne ecoprine kullanıyorum. Kanamayla alakalı bi bilgim yok. Geçmiş olsun

Merhaba diğer konudan da size yazmıştım üç geninizde mutasyon çıkmış nasıl doktor pıhtılaşma yok dedi anlamadım. Mutasyonlu genlerimiz neredeyse aynı benim mhfr olan da heterezigot farklı olarak. İğne artı hap kullanmanız lazım gebelik öncesinde sırasında ve sonrasında.

Merhaba diğer konudan da size yazmıştım üç geninizde mutasyon çıkmış nasıl doktor pıhtılaşma yok dedi anlamadım. Mutasyonlu genlerimiz neredeyse aynı benim mhfr olan da heterezigot farklı olarak. İğne artı hap kullanmanız lazım gebelik öncesinde sırasında ve sonrasında.
Merhaba artık doktorları anlayamıyorum siz hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz çap tıp fakültesine gittim yüzüme bakmadılar

Merhaba artık doktorları anlayamıyorum siz hangi şehirde hangi doktora gidiyorsunuz çap tıp fakültesine gittim yüzüme bakmadılar
Öncelikle artık normal kadın doğum doktorlarıyla değil perinataloglar ile görüşmenizi tavsiye ederim. Riskli gebelik sınıfına giriyor yalnızca pıhtılaşma problemi olanlar bile. İmkanınız varsa lütfen iyice araştırıp özele gidin devlet doktorları gerçekten inanılmaz bezmiş ve özensiz durumdalar. Yaşanan kayıplardan sonraki süreç çok zor çünkü gerçekten para yerine geliyor ancak psikoloji yıllarca düzelmiyor.

Ben İstanbul dayım. Medicalpark Maltepe Murat Yassa ve Halenur Bozdağ takipliyim. İkisi de alanında bilgili eğitimli doktorlar tavsiye ederim. Bu süreçte en önemli şey doktor seçimi çok çok iyi araştırmak lazım.

Merhabalar 3 geninizde mutasyon var. Bu gibi durumlarda coraspin ve oksapar iğne başlatıyorlar normalde. Maalesef çoğu doktor birşey yok diyip gönderiyorlar. Birde perinatoloji bölümüne gitmenizi öneririm. Sanırım çapaya gitmişsiniz bende gitmiştim pıhtılaşma falan yok deyip göndermişti beni. Daha sonra özele gitmiştim. Ben en az 4 5 doktora gitmiştim hamileliğimi riske atamazdım.

İyi bir doktor bulun ve ona gidin sizin kan sulandırıcı iğne kan sulandırıcı hap ve belki de kanama için progestan da kullanmanız gerekiyor

Merhabalar 3 geninizde mutasyon var. Bu gibi durumlarda coraspin ve oksapar iğne başlatıyorlar normalde. Maalesef çoğu doktor birşey yok diyip gönderiyorlar. Birde perinatoloji bölümüne gitmenizi öneririm. Sanırım çapaya gitmişsiniz bende gitmiştim pıhtılaşma falan yok deyip göndermişti beni. Daha sonra özele gitmiştim. Ben en az 4 5 doktora gitmiştim hamileliğimi riske atamazdım.
Merhaba hamilelikten öncemi başlatıyorlar. Çorlu aspirin ve oksaparı siz Hangi doktora gittiniz tekrarlayan kayıplar konusunda işinin ehli varsa önereceğiniz doktor paylaşırsanız sevinirim

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin size doktormu başlattı oksapar ve ecoprine hamilelik öncesi kullandınızmı?
Amin Allah razı olsun. Ecoprine gebe kalmadan başladım hala devam ediyorum. Oksapar ida gebeliğin ilk öğrendiğimiz de basladik

Merhaba hamilelikten öncemi başlatıyorlar. Çorlu aspirin ve oksaparı siz Hangi doktora gittiniz tekrarlayan kayıplar konusunda işinin ehli varsa önereceğiniz doktor paylaşırsanız sevinirim
Merhabalar evet coraspin i önceden başlamıştım. O konuda önerebileceğim biri yok malesef bende özel Bi hastanede perinatoloji doktoruyla ilerlemiştim. Geçmiş olsun tekrardan 🌸🙏

Merhaba acınızı tekrar yaşatmak istemem ama kaçıncı haftalarda düşük yapmıştınız? Düşüklerden sonra bir şey yapmadan mı hamile kaldınız? Ben de bir düşük yaşadım tahlil yapılmadı o yüzden sordum şu an tekrar hamile kalmak istiyorum da 🙏

Merhaba acınızı tekrar yaşatmak istemem ama kaçıncı haftalarda düşük yapmıştınız? Düşüklerden sonra bir şey yapmadan mı hamile kaldınız? Ben de bir düşük yaşadım tahlil yapılmadı o yüzden sordum şu an tekrar hamile kalmak istiyorum da 🙏
Ben 8haftada düşük 1 kimyasal sonrasında 22 haftada kaybım oldu tahlil ben kendim yaptırdım ama genetik olarak sorun olup olmadığı araştırıldı

Benimde sonuçlarım benzer. 6 haftalık gebeyim oksapar 6000 mg igne ecoprine kullanıyorum. Kanamayla alakalı bi bilgim yok. Geçmiş olsun
Dozu neye göre verdi size benim de sonucum buna benzer 63 kiloyum 4 binlik verdi kilona göre verdik dedi doktor

Bana mantıklı geldi. 174 boy 79 kilo
İlk İki gebelik de bilmiyordum üçüncü gebelik de kullandım yine sonuç aynı oldu kalp atışı yoktu özelde ki doktor yetersiz doz dedi başka hastane ve doktora gittim uygun doz bu dedi bende anlamadım kafam çok karışık

İlk İki gebelik de bilmiyordum üçüncü gebelik de kullandım yine sonuç aynı oldu kalp atışı yoktu özelde ki doktor yetersiz doz dedi başka hastane ve doktora gittim uygun doz bu dedi bende anlamadım kafam çok karışık
Bende çok arafta kalıyorum. Endişe,korku... inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Back