• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kan pıhtılaşma test sonucu

İyi bir doktor bulun ve ona gidin sizin kan sulandırıcı iğne kan sulandırıcı hap ve belki de kanama için progestan da kullanmanız gerekiyor
Ksn sulandırıcı ilaç ve iğne kanama yaptı bende de doktorum bugün progestan başlattı acaba şimdi içsem mi akşamamı mı beklesem uyku hali yapıyormuş galiba

Ksn sulandırıcı ilaç ve iğne kanama yaptı bende de doktorum bugün progestan başlattı acaba şimdi içsem mi akşamamı mı beklesem uyku hali yapıyormuş galiba
Progestanı fitil olarak kullanırsan yan etkileri daha az olur ve daha etkili olur o sabah akşam kullanılıyordu ben öyle hatırlıyorum ama günde 1 defa kullan dediyse gece uykuya geçmeden hemen önce alabilirsin

Progestanı fitil olarak kullanırsan yan etkileri daha az olur ve daha etkili olur o sabah akşam kullanılıyordu ben öyle hatırlıyorum ama günde 1 defa kullan dediyse gece uykuya geçmeden hemen önce alabilirsin
Doktorum ağızdan kullan dedi teşekkür ederim 🌸

Merhaba benim 3 defa kayıp düşüklerim var kan pıhtılaşma testi yaptırdım ama doktor normal dedi başka bir doktor riskli ama bu sorun yaratmaz gibi yorumladı test yaptıran varsa bu değerlere göre sizlere ne dedi doktorlar ayrıca hamileliğim kanamalı geçiyor yani kanamalı hamilelikte kan sulandırıcıyı doktorlar kesiyorlar ne yapacağımı bende bilmiyorum lütfen bana yardım edin
Merhaba bıraz uzun bır zaman oldu ama senle aynı durumdayım naptın sen ?

Canım benim 2 gende heterezigot çıkmıştı . Hiç bir şeye gerek yok dedi ama benim sanırım endişemi fark edince coraspin verdi bana önlem için kullan dedi .
Bide coraspin adet zamanı içiliyor mu biliyor musunuz ?

Back