Burada kızlar yazıyor ama tam olarak içerikleri nedir hiç bilmiyorum şifa olsun inşallahİnşallah teşekkür ederim evet avakado her gün yemeye çalışıyorum propolis polenle ballı karışım yiyorum her gün 62 kiloyum som zamanlarda aldım onuda 55 civarı idim maalesef takviyeler iştahımı açtı biraz aktif çalışıyorum zaten inşallah 3. Gebeliğim sağlıklı olur birde duydunuz mu bilmiyorum ama mfk takviyeleri kullanıyorum
Evet yeni meşhur oldu zaten inşallah onlarda güveniyorum gebe kalıncada dikkat edeceğim dua edin olur mu cevaplarınız için teşekkür ederim iyi akşamlar dilerimBurada kızlar yazıyor ama tam olarak içerikleri nedir hiç bilmiyorum şifa olsun inşallah
doktor bey arastırdım ve istanbula gelmiş sanırımKayseridesiniz ve çok şanslısınız. Prof. Dr. Mustafa Başbuğ a gidin kesinlikle. Kendisi perinatolog ve bu işin pirin.
Evet öyleymiş çok üzüldük Kayseri kaybettidoktor bey arastırdım ve istanbula gelmiş sanırım
Pıhtılaşmamız benim genler ile aynı. 4 kürtaj bir kimyasalım var.Meehaba yaşım 28 eşimin yaşı 27. Temmuzda ilk gebeliğim 7. Haftada kalbi durması sonucu kürtaj oldum trombofili testi vermiştim kasımda bu ay tekrar gebe olduğumu öğrendim sonucum çıkmamıştı henüz oksapar 0.4 lük kullandım yinede olabilme ihtimaline karşın fakat bu kezde boş gebelik oldu bugün kesinleşti tıbbı genetik test yaptırdık yeni henüz kan pıhtılaşma sonucunda yeni çıktı ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz
Benim de iki kimyasalim oldu Şubat'ta pıhtılaşma testi verecegim yani adetin 4.gunune denk geliyor randevu sonuçları etkiler mi tekrardan sağlıklı gebelikleriniz olur inşallahPıhtılaşmamız benim genler ile aynı. 4 kürtaj bir kimyasalım var.
Doktorunuz ne bilgi verdi size
Anlamadm. Adetli olduğunuz için pıhtılaşma sonucunu etkiler mi diye mi soruyosunuzBenim de iki kimyasalim oldu Şubat'ta pıhtılaşma testi verecegim yani adetin 4.gunune denk geliyor randevu sonuçları etkiler mi tekrardan sağlıklı gebelikleriniz olur inşallah
Evet canım adetli olmak pıhtılaşma ve genetik test sonucunu etkiler miAnlamadm. Adetli olduğunuz için pıhtılaşma sonucunu etkiler mi diye mi soruyosunuz
Sanmam etkileyeceğini amaEvet canım adetli olmak pıhtılaşma ve genetik test sonucunu etkiler mi
Hayır valla o an daha randevu belli olmadığı için aklıma gelmediSanmam etkileyeceğini ama
Biz normal Bi zamanda gidip yaptırmıştı 5 tüp falan kan almışlardı.
Hormon tahlili değil gen le alakalı Bi durum aslında
Dr sormadınız mı
Selam konu eski ama araştırırken buldum. 2.kez kimyasal gebelik yaşıyorum 30 ekime pıhtılaşma testi için tarih verdiler fakat benim o zamanlar kanamam olacak büyük ihtimalle kanama olması test sonucunu etkiliyor mu bilgi edinmişsinizdirEvet canım adetli olmak pıhtılaşma ve genetik test sonucunu etkiler mi
Yok Balım bir etkisi olmuyormuşSelam konu eski ama araştırırken buldum. 2.kez kimyasal gebelik yaşıyorum 30 ekime pıhtılaşma testi için tarih verdiler fakat benim o zamanlar kanamam olacak büyük ihtimalle kanama olması test sonucunu etkiliyor mu bilgi edinmişsinizdir
Teşekkür ederim sizin sağlıklı gebeliğiniz olmuştur şimdi inşallahYok Balım bir etkisi olmuyormuş
Evet çok şükür şu an 9 haftalık gebeyimTeşekkür ederim sizin sağlıklı gebeliğiniz olmuştur şimdi inşallah
Çok amin inşallahEvet çok şükür şu an 9 haftalık gebeyimdarısı size inşallah
Merhaba ben de kürtajdan sonra test verdim 3 hafta oldu. Size sonuçların ne zaman çıkacağıyla ilgili bilgi verdiler mi? Kimisi 1 ay kimisi 3 ay diyor o kadar beklemek istemiyorumSelam konu eski ama araştırırken buldum. 2.kez kimyasal gebelik yaşıyorum 30 ekime pıhtılaşma testi için tarih verdiler fakat benim o zamanlar kanamam olacak büyük ihtimalle kanama olması test sonucunu etkiliyor mu bilgi edinmişsinizdir
Canım hiç bir bilgim yok ben henüz kan vermedim zaten doktor düşükten 1 ay sonra kan ver dediMerhaba ben de kürtajdan sonra test verdim 3 hafta oldu. Size sonuçların ne zaman çıkacağıyla ilgili bilgi verdiler mi? Kimisi 1 ay kimisi 3 ay diyor o kadar beklemek istemiyorumkorunuyorum çünkü şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?