Kan nakli

Mym5134

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2024
100
13
18
29
Merhaba hanımlar salı günü ozel hastaneye kadın doğuma normal kontrole gittim doktor benden kan tahlili ıstedi ve kan degerım 10 çıktı 2 ünite kan nakli ıstedi hem kanın fazla düşük değil hem benden kan takılsın dedı ve çok saşırdım ve 2 unıte kana 17 bin tl istedi ıstersen devlet hastanesıde yaptırabilirsin ama orası gerek duymaya bilır dedı eşimle devlet hastanesıne gıttik doktor kesinlikle yaptırma dedi kan degerlerın çok düşük değil
Gerek yok dedı zaten 2 unite kanı duyunca gozlerı fal taşı gibi açıldı ne yapacagımı şaşırdım tekrardan ozele gelip doktora anlattım durumu hala dogumda kan gerekebilir dıyo ne yapacagımı şaşırdım kan haplarını gunde bır kere ıçıyordum sabah akşam ıç dedı kan yapıcı yıyecekler ye dedi bir ay var doğumuma 20 mayıs dedı sızınde boyle başınıza geldımi korkuyorum tedırgınım sonucta hamıleyım bebeğımede gıdıcek sonucta bu kan yardımcı olursanız fıkır verırsenız sevınırım

Siz devletteki doktorunuzu dinleyin tabi ki. Benim de hep düşüktür ilaç kullanırım. Doğumdan sonra da 9a düşünce başım dönünce kan verdiler o da 1 tüp

Back