Kan kokusu

benim sinüzitim var aynısı oluyor hatta ben yanık kokusu daha çok alıyorum..internete yazınca beyin tümörü yazıyor ama doktor sadece sinüzit diyor korkma sadece bir KBB ye git

Damarda çatlak olur sızıntı olur bunlarda kan kokusuna sebep olur. Daha büyük sorunlarla karşılaşmadan hemen bir doktora görünün çok geçmiş olsun.

Var, ben.. Benimde olur ara sıra öyle, nedenini bilmiyorum ama içerdeki kılcal damarlardan biri çatlamış olabilir

Cok agladigin icin basin agriyordur ve o yuzden oyledir su ic canim bol bol 1.5litrelik suyla ic
Burnunu falan cok siliyorsan olabilir gece dislerini sıkıyorsan stresten olabilir

roseGinormalde de ama42114234 .!.:
Cok agladigin icin basin agriyordur ve o yuzden oyledir su ic canim bol bol 1.5litrelik suyla ic
Burnunu falan cok siliyorsan olabilir gece dislerini sıkıyorsan stresten olabilir
Su çok içerim normaldede burnunu çok silmem ama diğer tespitler doğru

migrende de bu tip şeyler olabiliyor. auralı migrende olmayan kokuların algılanması, kokuların farklı gelmesi, görme bozuklukları , baş dönmesi falan... üstelik bunlar baş ağrısı başlamadan başlıyor. senede bikaç kez de olması çok migreni düşündürttü bana. nörolojiye git bence

Vertigo olabilir. KBB gidin.Bas ağrısı. Donme ve denge sorunu belirli belirteli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…