- 19 Kasım 2013
- 18.658
- 33.644
Sorun ne bilmiyorum ama kendinizi üzmeyin,bu üzüntüler hastalıkları tetikliyor fazlaca. Dilerim sorun neyse çözülür manen.Evet her zaman
Biliyorum ama yapman lazım Allah korusun daha kötü bişey olur sonraElimde degil ki canım
İki kasimin ortask agrio benimde oyle olunca.. Bde benim kronik sinuzitim varEvet evet midemde bulanıyorçok çekilmez bi hal aldı başında çatlıyor
Tamam canımben burun amleiyetı oldum 2 sene önce banada arada geliyor kan kokusu..
bir doktora görün bakalım ne dicekler..
Hadi ya o zaman bendede olma ihtimali var zaten kendimi bildim bileli başım ağırırbu arada bende de sinüzit vardı
Gidicem ilk fırsatta tesekkürlerDamarda çatlak olur sızıntı olur bunlarda kan kokusuna sebep olur. Daha büyük sorunlarla karşılaşmadan hemen bir doktora görünün çok geçmiş olsun.
Arkadaşlar son bi kaç gündür burnuma kan kokuları geliyor ve burnum acıyor,o derece kötü bi koku.başım çatlıcak gibi ağrıyor,dönüyor,denge sağlayamıyorumbu senede bi kaç kere oluyor nedeni sizce nedir? Aranızda böyle olan var mı?
Gidicem canım mutlakaOh iyi en azından en kötüsü değil, damar çatlağı sanırım, sıcaklar tetikledi, mideni bulandıran da kan kokusu ve tadı olabilir ama gene de ihtimal tabi bunlar, aile hekimliğine bari git
Var, ben.. Benimde olur ara sıra öyle, nedenini bilmiyorum ama içerdeki kılcal damarlardan biri çatlamış olabilir
Su çok içerim normaldede burnunu çok silmem ama diğer tespitler doğruroseGinormalde de ama42114234 .!.:Cok agladigin icin basin agriyordur ve o yuzden oyledir su ic canim bol bol 1.5litrelik suyla ic
Burnunu falan cok siliyorsan olabilir gece dislerini sıkıyorsan stresten olabilir
migrende de bu tip şeyler olabiliyor. auralı migrende olmayan kokuların algılanması, kokuların farklı gelmesi, görme bozuklukları , baş dönmesi falan... üstelik bunlar baş ağrısı başlamadan başlıyor. senede bikaç kez de olması çok migreni düşündürttü bana. nörolojiye git benceArkadaşlar son bi kaç gündür burnuma kan kokuları geliyor ve burnum acıyor,o derece kötü bi koku.başım çatlıcak gibi ağrıyor,dönüyor,denge sağlayamıyorumbu senede bi kaç kere oluyor nedeni sizce nedir? Aranızda böyle olan var mı?
Vertigo olabilir. KBB gidin.Bas ağrısı. Donme ve denge sorunu belirli belirteli.Arkadaşlar son bi kaç gündür burnuma kan kokuları geliyor ve burnum acıyor,o derece kötü bi koku.başım çatlıcak gibi ağrıyor,dönüyor,denge sağlayamıyorumbu senede bi kaç kere oluyor nedeni sizce nedir? Aranızda böyle olan var mı?